![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
information junkie
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovaj čep je nešto mutan ili mi se čini. Inače, unutrašnjost flaše je odlično urađena. Posebno zaleđavanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Piše u zadatku da bi trebalo da skinemo čep pa sam ga ja skinuo i učinio flašu otvorenom,a logo sa flaše nisam skinuo nego sam umjesto njega stavio SKF (SK forum),ovo moje je urađeno za dosta kraće vremena od vaših radova,sviđa mi se ovaj posljednji rad samo što imam zamjerku na tekst unutar flaše (ili na njoj,kako god) jer je opacity previše smanjen pa se ne vidi sve,pogotovo sitni tekst u dnu,ispod SK.
Još niko nije "ispoštovao" zadatak do kraja ali dobro je vidjeti da se ljudi trude i da je solidna "konkurencija" jer se na ovaj način možda pronađe ekipa za rad na pojedinim komercijalnim photoshop projektima kojih ima dosta po internetu. Pozdrav učesnicima i glasačima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kako nije? A, "onaj" hsv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije stavio etiketu,stavio je slova u flašu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Starosedelac
|
![]()
Ovo je zaista mnogo je tesko za ocenjivanje, nemoj da se neko naljuti ako je ocekivao manju ili vecu ocenu.
![]() Dylan - 7.2 solidno, ali daje utisak nedovrsenosti. Highlander - 8.3 bez obzira sto kasnis citavih 11 minuta ![]() LoneWolf - 9.1 Nidza - 9.2 Dugo sam se dvoumio ali dzonijev izgleda za nijansu elegantnije, tako da ce on postaviti naredno pitanje. ![]() Nemam daljih komentara. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Luka.zip na korisnoj poruci: | ||
LoneWolf (1.4.2010) |
![]() |
#47 |
information junkie
|
![]()
Haha, nisam ni video da treba čep da se ukloni.
![]() Čestitam džoniju i nadam se da mu treba manje vremena da postavi novi zadatak nego pitanje u filmskom kvizu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hehe... zaboravi' ja.
![]() Sad ću da postavim pitanje u kvizu i taman da smislim ovde neko pitanje. Jedno je sigurno, ja ću da ''forsiram'' kreiranje wallpaper-a jer imaju širu upotrebu i neće samo stajati u ovoj temi, već će se preko interneta širiti dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pitanje: Wallpaper. Minimalna rezolucija 1680x1050. Tema je Windows 7. Jeste da ima dosta wall-ova sa tom temom ali je ipak ovo nešto naše sa foruma.
![]() Vreme za završetak rada: do 10h sutra ujutru. Eto, lak posao, da se odmorite od ovog Lukinog rada/pitanja... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Veteran
Član od: 25.12.2009.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 298 puta na 156 poruka
|
![]() Citat:
Upisuju se bodovi samo od onog najboljeg ![]() Poslednja ispravka: DylaN (31.3.2010 u 19:37) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Što se tiče pravila. Vrlo je teško ocenjivati radove jer je sve to individualno, nekome se sviđa više ovaj rad, nekome više onaj i onda se može desiti da bolji rad bude lošije ocenjen jer se ''ocenjivaču'' nije svideo. Tek je počelo takmičenje pa se to ne primećuje tako, ali videćete kasnije... Bodovi ne mogu da se broje bez podrške moderatora, pa oko toga moramo sa njima da vidimo. Mislim da se pojedina pravila moraju promeniti... Pokušavam sad da smislim koji je najbolji sistem, da svi budu zadovoljni a da takmičenje ostane što kvalitetnije.
Predlozi? Dylan, ti kao kreator ovog takmičenja treba baš da se uključiš u smišljanje KVALITETNOG seta pravila. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne tražim od njega pomoć, nego od tebe. Ja ću da se potrudim i smislim prepravke za ova pravila, naravno tamo gde bude trebalo ali očekujem i od tebe predloge. Da ponovim - zato što si pokretač takmičenja.
![]() Prvo se koncentriši na sistem ocenjivanja i postavljanja novog pitanja - to je ono najbitnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uključio sam vijuge i došao sam za sada do rešenja koje je još u beta fazi. Online poll servis!
Kako? Zašto? Ovako, glasanje za najbolji rad. Pravedno, demokratski, najmanje podložno prevarama i slično, efikasno... Pošto nam za postavljanje glasanja na forumu treba stalno prisustvo moderatora, našao sam online voting servis (link do test glasanja) koji će nam pomoći u ovome što planiramo. Da bi postavili poll/glasanje potrebno je napraviti nalog na sajtu (nije potrebna email konfirmacija niti išta slično, max 20s za pravljenje naloga). Znači, nešto ovako sam mislio: Onaj ko je dobio najviše glasova postavlja pitanje. Vreme za završetak rada postavlja (kao i do sada) lik(uša) koji/koja i postavlja pitanje. Nakon zavšenog roka za rad, pravi se glasanje u kome se nalaze imena svih koji su dostavili radove u već zadatom roku. To glasanje traje 1 dan, manje ne može jer ne dozvoljava Twiigs sistem. Nakon toga, hvata se screenshot glasanja i postavlja na forum. Glasanje i hvatanje screenshot-a pravi ona ista persona koja je i postavila prvobitno pitanje. Ovim se doduše malo i komplikuju stvari ali se dolazi do pravičnijih rezultata i verovatno kvalitetnijih radova jer ima više vremena za odrađivanje istog. Ovo je još beta sistem, da se tako izrazim i svaki predlog je dobrodošao kao što je: smanjivanje zloupotrebe, lakše objašnjenje svega ovoga, bolji servis/sajt za glasanje i slično. Primer kako izgleda glasanje: ![]() Poslednja ispravka: dzonihsv (31.3.2010 u 21:09) |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Je l' znaš nekog ko ima desktop rezoluciju od 640x480?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema veze. Ako ja iskuliram kod tebe rezoluciju wall-a, onda će neko drugi da stavi isto 640x480 jer se na manjim rezolucijama teže vide greške. I gledaj da praviš što kvalitetniji wallpaper. Zato sam i predložio ova nova pravila (koja moraju prvo da se prodiskutuju) i po kojima bi bilo više vremena za završetak rada.
Poslednja ispravka: dzonihsv (1.4.2010 u 1:24) Razlog: manje - teže |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ericssonovo takmičenje za studente programere (prijave do 31.1.2010.) | Chivan | Dešavanja i događaji | 0 | 25.1.2010 13:45 |
DFI evropsko online takmičenje - SXT učestvuje :) | Spacemaster | Overklok | 4 | 27.4.2009 23:32 |
::GOOC 2009:: Gigabyte Overclock Event and contest! Regionalno takmičenje! | psyman | Dešavanja i događaji | 14 | 27.4.2009 20:58 |
Informatičko takmičenje "Programer junior", prijave do 19. decembra 2008. | Chivan | Dešavanja i događaji | 7 | 22.12.2008 10:41 |
Photoshop takmičenje: photoshopovati ovu bebu | Thunderman | Grafički softver i radovi | 0 | 8.12.2008 0:32 |