![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ti dzoni bi mogao samo da ocenjujes kao neki art(photoshop)master,a da ne ucestvujes i da nam dajes kritike..znam da tebi to nije zanimljivo,al ti sve high ocene podobija(zasluzeno naravno)..think about that..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Veteran
|
![]()
Malo je glupo to glasanje pošto ja nikad neću postavljati pitanje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Luka.zip na korisnoj poruci: | ||
Bokile (31.3.2010), matrix_ninja (31.3.2010) |
![]() |
#64 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odradiš zadatak kako valja i eto ti šanse.
'Ajde, da kažemo da je glasanje ''glupa'' ideja. Ostaje jedino dogovor da svako od nas povremeno dobije šansu da postavi pitanje (danas luka, sutra dylan, prekosutra ti... itd). To je još jedna opcija, ali ostaje pitanje ocena otvoreno. Da bi produktivnost bila veća, ''moramo'' se nagrađivati bodovima i ocenama jer one idu na tabelu i utiču na dalji razvoj situacije, tačnije uvek je prijatno biti prvi u nečemu i to opet dovodi do veće produktivnosti/kreativnosti. Nadam se da se kontamo... ![]() Zato i tražim predloge jer meni pada na pamet samo taj sistem sa glasanjem koji se (verovatno) mora doraditi. Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Mogu da predlozim sistem za glasanje,da se uzmu 2-3 coveka koji nisu stavljali slike niti ih pravili u fotosopu,a koji vole lepe stvari i kvalitetno uradjene,pa neka oni budu troclana komisija koja ce ocenjivati,moraju da budu neutralni,znaci ni po babu ni po stricevima...
Padaju mi napamet imena,Zoran 845 i GoranSTX neko u njihovom rangu... Da imaju ukusa za lepo,da ne vole puno da se bakcu fotosopom,da nisu postavljali slike,i da budu apsolutno neutralni... Ali ovo je samo predlog,nista od ovoga ne mora da bude.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Interesantna ideja. Fora je u tome da niko ne garantuje da će oni uvek moći da ocene neki rad. Možda neko otputuje na odmor/mesec dana... Možda ih smori da tamo nekim likovima ocenjuje radove? Kako će se dogovarati? Zašto bi uopšte oni to radili/gubili vreme kada nemaju nikakvu korist?
Previše možda/zašto/kako i slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ok, respect za to, i treba da daš predlog.
![]() Nego sam ja dao kontra odgovor sa lošim stranama tog predloga. Naravno, ako je predlog ostalima dobar, onda neko treba da ospori moje tvrdnje. edit: Citat:
![]() Poslednja ispravka: dzonihsv (31.3.2010 u 22:51) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
Bokile (31.3.2010) |
![]() |
#69 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Baš zbog ovakvih stvari valja postaviti glasanje, što ću i da uradim. Sutra u 10h se završava ova runda, nakon toga ide glasanje gde će moći da se glasa za favorite. Glasanje će trajati do 16:00h istog dana. Svako ima pravo jednog glasa. Ako bude nepravilnosti, odlučiću sam koji je rad najbolji.
PS: Ljudi, oglasite se. Valja li vam ovaj ''sistem''? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Veteran
Član od: 25.12.2009.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 298 puta na 156 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Deo inventara foruma
|
![]()
'Ajde onda ti smisli dobro i pravedno pravilo kojim neće niti jedna strana biti oštećena. Nije odugovlačenje jer vidiš i sam da nisu svi kući u isto vreme, tako da se dobije na vremenu ako se vreme za rad produži (pola dana za zadatak, pola dana za glasanje). Jednostavno ne možemo mi ovde na forumu taj luksuz da priuštimo, da odrađujemo radove na svakih par sati... što je previše, previše je. Da se ja pitam, svaki dan po jedan zadatak max, i ovako nema dovoljno ljudi za ovo takmičenje. Ako ovako ostane, ne vidim svetlu budućnost ovog takmičenja.
Nicklord, ako možeš da ga odradiš do 11h (+/- 10min) (produžio sam jer ne radi sad twiigs), onda si stigao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nicklord izgleda neće da postavlja rad.
![]() G L A S A Nj E ! (svako ima pravo jednog glasa) Dylan - Ubacio sam i tvoj rad, ne bi bilo fer sa moje strane jer si ga ipak dostavio. Ubuduće gledaj da ispoštuješ smernice pravila koja si sam napisao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Veteran
Član od: 25.12.2009.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 298 puta na 156 poruka
|
![]()
Iskreno sam glasao za luku !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Veteran
|
![]()
I ja sam isto
![]() Morao sam do faxa da idem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne morate pričati za koga ste glasali. Poenta je da glasanje bude anonimno, jer posle (ako bude više sličnih radova) ne morate da se pravdate ako budu postojale dileme među više sličnih radova. Zato, glasanje će pokazati.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma uvek je to problem, pokazuje jednu stranicu više.
Jel mogu da postavim ja sliku ili je gotovo prijavljivanje? Mogu nešto da sastavim za 5min. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ericssonovo takmičenje za studente programere (prijave do 31.1.2010.) | Chivan | Dešavanja i događaji | 0 | 25.1.2010 13:45 |
DFI evropsko online takmičenje - SXT učestvuje :) | Spacemaster | Overklok | 4 | 27.4.2009 23:32 |
::GOOC 2009:: Gigabyte Overclock Event and contest! Regionalno takmičenje! | psyman | Dešavanja i događaji | 14 | 27.4.2009 20:58 |
Informatičko takmičenje "Programer junior", prijave do 19. decembra 2008. | Chivan | Dešavanja i događaji | 7 | 22.12.2008 10:41 |
Photoshop takmičenje: photoshopovati ovu bebu | Thunderman | Grafički softver i radovi | 0 | 8.12.2008 0:32 |