Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Phone Zone > Aparati i oprema

Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 6.7.2014, 18:13   #1
Pecarošmlad
Novi član

Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom HTC Desire 500

Poštovani pre nekog vremena uzeo sam preko paketa telefon HTC Desire 500. Problem se vrlo brzo javio prilikom pokušaja da učitam memorijsku karticu. On prilikom povezivanja na računar meni izbacuje jednu, da je nazovemo particiju sa nazivom HTC Desire 500 kada dvokliknem na nju pojavljuju mi se dve particije Internal Storage i SD card. Što je ok. Ali prilikom klika na Sd card meni izbacuje nekih 5 ili 6 totalno nebitnih foldera i svi su prazni. A NA INTERNAL STORAGE mi kada kliknem na nju izbacuje duplirane foldere i to jedan je prazan a na drugom mi se nalazi sve ono što se nalazi u sd kartici????????? Plus mi ne prikazuje neke slike koje sam napravio pre par dana a prikazuje mi neke ranije slike koje sam napravio sa ovim istim telefonom. Što znači da je neke prihvatio iako blesavo čita memoriju tj memoriju prikazuje da je na pogrešnom mestu. A neku najskoriju ne prikazuje uopšte. Da čisto kažem da on meni prikazuje sve to u Internal memoriji koja je 1gb slobodna a ja imam u slikama i muzici oko 8gb. Telefon ok funkcioniše ja u njemu vidim sve slike i mogu da pustim muziku ali konekcija sa računarom je problem. Problem je što ne mogu ni sinhronizaciju da uradim i da sinhronizujem nove podatke sa outlook-om.

Kada ovu istu sd karticu ubacim u stari telefon HTC Desire C kartica i svi podaci se vide normalno na računaru i sve funkcioniše kako treba.

Šta da radim da li bi vraćanje na fabrička podešavanja rešilo ovaj problem? Ali šta ja tu imam i da vraćam ja sam ovaj telefon dobio pre par dana i od prvog dana se javio taj problem. Pokušavao sam da ga uključim i isključim, izvadim sd karticu vratim je ponovo pitao za savete i da li se još neko javio sa istim problemom vašu prodavnicu u Mladenovcu i ništa. Još jedna stvar ne znam da li je bitna na starom modelu HTC desire c ja sam imao mogućnost da prilikom povezivanja sa računarom biram šta da radim da li da bude samo na napajanju za bateriju ili da mountujem sd karticu taj izbor na novom uopšte nemam. On me prilikom povezivanja uopšte ne pita da li hoću da mountujem sd karticu nego imam neke opcije za network podešavanja itd. Sada to možda ide i automatski kod novog modela (tj ovog što sada imam HTC Desire 500) ne znam da li je taj slučaj.
Pecarošmlad je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.7.2014, 18:45   #2
LIMAN
Veteran

Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 170 puta na 149 poruka
Određen forumom Re: HTC Desire 500

I ja imam problema sa sd karticom ,prebacio sam neku mjuzu i sad ne mogu da je nadjem na sd u fajlu a na telefonu je ima.
Najbolje da prebacis sve sa kartice na komp pa je formatiraj,onda je tako ubaci u tel i onda stavljaj na nju.
LIMAN je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
LUMIA 620 vs DESIRE X vs LG L7 II XACAH Aparati i oprema 2 25.7.2013 10:29
[Android] HTC Desire federer Aparati i oprema 144 8.7.2013 20:43
[Android] HTC Desire S vs Motorola Defy kapetan_Miki Aparati i oprema 11 24.2.2012 20:41
HTC Desire Z ili? TheRevolucija Aparati i oprema 5 26.7.2011 10:02
[Android] Htc Desire S vs Samsung Galaxy S mikiairman Aparati i oprema 19 17.5.2011 19:00

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 15:38.