![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Starosedelac
|
![]()
Ja igram sa Realom.U drugoj sezoni Vucinic iz Lecea prelazi u Milan i tamo kida.Ja trenutno treba da igram finale Lige Sampiona protiv Liona.Prve sezone sam osvojio i Prvenstvo i Ligu Sampiona,a ove za sada Prvenstvo i one njesra super kupove(3 komada).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
![]() Lako uz Sinalko ![]() Brate ako sam napisao da sam uspeo da ih dovedem onda sam ih doveo . Ili mislis da volim da lazem bez razloga ......... ma daj bre .......nije to moj stil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Starosedelac
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Veteran
|
![]()
Odgovor sam ti poslao na PM
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Starosedelac
|
![]()
Momci,probajte Simpsons skin za FM06!Skinuo sam ga sa FM-britanije,tezak je 1,8 megabajta.
Poceo sam da igram sa CSKA iz Moskve,extra je... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Starosedelac
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() Citat:
Prelako. Ja igram sa zenitom pa mi je prelako. sezona 2007/8 imam jednu titulu, jedan kup, dva puta drugo mesto i jednom osvojen kup uefa. Cini li se jos nekom da opada kvalitet ostalih klubova sto se duze igra? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.603
Zahvaljeno 10.865 puta na 6.957 poruka
|
![]()
Moj najveci uspeh sa nekim manjim timom je sampionska titula u Italiji sa Fiorentinom u drugoj sezoni.
OK,reci ce neko da Fiorentina nije mali klub,ali u konkurenciji sa Juventusom,Milanom,Interom,Romom i ostalima nije za zanemarivanje. Jednostavno,trojac Bojinov,Toni i Pazzini razbija u napadu. Inace,uvek igram 4-3-3! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Starosedelac
|
![]()
Sa manjim timovima sam kidao.Sa Boltonom sam prve sezone osvojio Premier Ligu,pa vi vidite...
Jared Borgeti eto vas na meti!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Intel Inside
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Starosedelac
|
![]()
Kako si majke ti od tima koji samo sto ne bankrotira u najgoroj ligi u Engleskoj napravio finasijsku velesilu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Veteran
|
![]()
Ovako :
Prodajes igraca kojem je cena recimo 500 000 evra.Stavis ga na transfer listi po ceni od recimo 100 000 samo da bi ti se javilo sto vise klubova.Kada pregovaras kazes da ti odmah daju 0 evra a na 24 meseca recimo 4,5,6 milona evra (Sto im je veci budzet mozes vise da trazis ) i dobices tu sumu provereno.Igrace dovodis na slicnu foru.Ponudis klubu odmah 0 evra a posle 50 ligaskih utamkmica malo vise od sume koliko traze za igraca.Taj igrac moze da igra celu sezonu (samo mu placas platu) za tebe a posle ga prodas na predhodnu foru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Intel Inside
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Starosedelac
|
![]()
Jbg,ja cepam sa Zvezdom,prvi sam na tabeli,usao u polufinale kupa,u kupu uefa igram protiv Ajaxa u cetvrtfinalu,prodao sam im Zigu za 14.5 milketa,popunio mi je sve rupe u budzetu tako da sam doveo do jaja igrace!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Intel Inside
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Starosedelac
|
![]()
Donri igraci Azija i Afrika:
Adekanmi Olufadé (F RC), Al Siliya Mehrdad Minavand (D/M L), free Sahib Jasim Al-Abdullah (DM C), Al Ahli (KSA) Faisal Al-Sultan (S C), Al Shabab (KSA)- jako dobar 19 god Aykut Serkan (S C), Samsunspor- odlican Rodrigo Mendes (AM/F LC), Al Gharrafa Salomon Olembé (D/M L), Al Rayyan (QAT) Iván Hurtado (SW/D C), Al Arabi (QAT) Manqoba Ngwenya (AM LC), Sundowns Benson Mhlongo (DM C), Sundowns jako dobar Goodman Mazibuko (DM C), Moroka Swallows |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Starosedelac
|
![]()
Dobri igraci Cile:
Jorge Horacio Serna (S C), Colo Colo Jonathan Cisternas (AM RLC), Cobreloa Raúl Muñoz (SW/D/DM LC), Audax Italiano Arturo Sanhueza (DM C), Santiago Wanderers Matías Fernández (AM LC), Colo Colo Luis Pedro Figueroa Universid...M RL Jorge Valdivia (AM C), Colo Colo KUPITI ODMAH Ovu dvojicu Cileanaca obavezno probajte. Name: Alexis Sanchez Position: F LC Club: Cobreloa Age: 17 Value: oko 50 k funti Name: Jorge Inostroza Position: MC Club: Universidad Catolica Age: 16 Nationality: USA Value: 30 k funti Za 3-4 sezone postaju odlicni igraci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Starosedelac
|
![]()
Evo i par dobrih kolumbijaca:
Rubén Darío Velásquez (DM C), Once Caldas BOMBA José Hermes Mera (D C), Deportivo Cali César Augusto Fawcett (D L), Junior Jorge López Caballero (DM C), Deportivo Cali Wilson Carpintero (F C), Bucaramanga Luis Alfredo Yáñez (F C), Chicó ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Starosedelac
|
![]()
Dobri igraci Meksiko:
Francisco Javier Rodríguez (D C), Chivas Cristian Nasuti (D C), Morelia Andrés Orozco (D C), Dorados Ernesto Serrato (D C), Monterrey Carlos Salcido Chivas D LC Ramoncito Morales (D/AM L), Chivas Gonzalo Pineda (D/DM LC), Pumas Gerardo Galindo (DM C), Pumas Leandro Augusto (DM C), Pumas Marcelo Macedo (F C), Atlas Vicente Sánchez (F RLC), Toluca Patricio Ormazábal (M RC), Dorados Vicente Matías Vuoso (S C), Santos Laguna Inace meksikanci su prvaci sveta do 20 godina,tako da imaju bruka klince. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|