![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1001 |
Veteran
|
![]()
Strasno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Starosedelac
|
![]()
Za vecu prevaru nit sam cuo niti sam video
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Veteran
Član od: 23.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 79 puta na 50 poruka
|
![]()
Mozda je covek samo dobar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.603
Zahvaljeno 10.865 puta na 6.957 poruka
|
![]() Citat:
![]() @Lazzar Kao što reče Geronimo, ako si uspeo ovo bez varanja svaka čast, ali ako nisi shame on you! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ali,igrali smo svi FM07...I kazi sam da li je moguce sa Zvezdom da imash skor od 22 pobbede iz 22 utakmice i da igrash polufinale kupa UEFA u drugoj sezoni... A on je osvojio nash kup,a vec sledece godine napravio tako dobru ekipu(izgleda od premija za osvajanje nasheg kupa ![]() Ovo shto je on postavio je smeshno... I nemoj da mi se obracash sa:"Izvini,dechko..."ehhhhehehhee ![]() Poslednja ispravka: next (27.11.2007 u 22:18) Razlog: Pa jeste smeshno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Intel Inside
|
![]()
Jesi li ti čuo onu foru, što su streljali čoveka zbog zareza..."Streljati ne, čekati jutro" glasio je telegram što su egzekutori protumačili kao "Streljati, ne čekati jutro"
![]() E isti slučaj je sa mojom porukom ![]() ![]() Sorry na off-u i nesporazumu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Nema nesporazuma,razumeli smo se....heheehe POZDRAV! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Starosedelac
|
![]()
Mislim da bi momak trepao da okaci sliku ekipe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Starosedelac
|
![]()
Dobar je mali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Veteran
|
![]()
Sumnjam da ce nesto ispasti od njega, previse je spor, nije toliko visok da bi igrao nekog izrazitog spica (a i jumping, balance,stamina su mu losa strana).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Veteran
|
![]()
Nema fizichke predispozicije, nije jak a ni brz niti izdrzljiv i stamen...E sad tehnika mu je jacha strana kao i svakom brazilcu,odlichan mu je heading,finishing,first touch i off the ball,shto je takodje veoma bitno za napadacha...Da ga naterash da poraste ne mozesh,ali mozesh da ga forsirash maksimalno na treningu da bar malo napreduje shto se tiche fizichkih karakteristika...
Poslednja ispravka: next (29.11.2007 u 20:00) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pa to i hocu! ![]() ![]() Za klinca koji ima 18 god je super igrac! Do 20 godina ima da bude extra! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Član
Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
bez naslova.JPG
Bilo je prevara. ![]() 1 U editoru sam napravio jednog napadaca (Sve najbolje napadacke statistike)koji na skoro svakoj utakmici da 2 3 4 gola 2 Krenem sa Chelsijem i za 100 000 000 kupim nekog sabana iz macve... Poslednja ispravka: LaZZZar (9.3.2009 u 16:36) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Veteran
|
![]()
Kako mislis da mu to istreniras ? Sumnjam da ce ispasti nesto od njega, jer uvek kada trazim mladog igraca, prvo mu gledam te atribute, posto ostali dolaze treningom i igranjem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Intel Inside
|
![]()
Determination i Work Rate su takođe jako bitni kod mladih igrača...Ako su ovi atributi veliki na početku imaju ogromne šanse da postanu zveri od igrača(uz još po koji dobar atribut i odgovarajuće treninge
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Veteran
|
![]()
Jel ima neki novi Junior Khanye,Todorov, Kakalov ili Mokoena u ovom menadzeru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Veteran
|
![]()
Joj ima i neki izrelac,nisam siguran da li igra za beitar ili jerusalim...Igra na skoro svim pozicijama,neverovatno!?
Nema neke ocene na pochetku jer mu je samo 18,kod mene je otishao u rekreativo, i neverovatno kakva je to sad igrachina... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|