![]() |
![]() |
![]() |
#241 |
Starosedelac
Član od: 9.12.2010.
Zahvalnice: 174
Zahvaljeno 325 puta na 201 poruka
|
![]()
Evo bas sada igram Diablo 1. Stvari koje mi smetaju:
1) Bezveze je uradjena komunikacija sa ljudima. Tekst ne treba da lebdi kada ga citam vec da stoji u mjestu. Pa kada ga procitam da kliknem OK. Voice acting je nepotreban kada ima tekst jer pobogu znam da citam. Ovako nisam dovoljno skapirao o cemu se radi. A dijalozi su krajnje ograniceni i sturi, umjesto da malo uvuku u pricu. Svakome mogu da postavim samo jedna te ista pitanja. Naprimer ne postoji lik kome mogu da kazem nesto tipa: "Kako si brate?!", sto je po meni za RPG mana. 2) Sistem skillova je previse uproscen. Izabrao sam melle ratnika i od skill-ova imaju samo strength, dextery, magic i vitality. Sto je slozicete se malo za jedan RPG. Ali opet kapiram da je ovde vise osvrt na borbi nego na samoj role-play mehanici. 3) Najveca mana igre - ne postoji funkcionalna mapa. Mapa treba da u svakom trenutku bude u jednom cosku, i da pokaze gdje sam bio a gdje nisam. Kako ne bih mogao da se izgubim i da ne propustim istrazivanja odredjenih dionica. U selu uopste nema mape, a treba da bude. U dungeon-u postoji ali je veoma lose uradjena. Pojavljuje se preko citavog ekrana pa je narocito nezgodno u isto vrijeme koristiti mapu i istrazivati dungeon. To su morali bolje da urade. 4) Svaki napitak koji skupim zauzima jedno mjesto u inventaru. Umjesto da se samo poveca kolicina predmeta koji vec imam. Npr. imam tri napitka koji djelimicno obnavljaju zivot. Kada skupim jos jedan isti takav necu imati cetri na jednom mjestu. Vec dodatno mjesto zauzima samo taj napitak. Sto suzava i onako tjesan protor inventara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Veteran
Član od: 27.1.2011.
Zahvalnice: 311
Zahvaljeno 162 puta na 120 poruka
|
![]()
Za igru iz 96e malo su ti preterani zahtevi
![]() ali slazem se jbg to je recimo ispravljeno delimicno u Diablu 2 i skroz u Titan Questu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Starosedelac
|
![]()
Ne znam da li je bilo rasprave o grafici. Ali meni se ona svidja ovakva kakva jeste. Ne bih je ni u snu mijenjao za 3D. Bas ona daje igri prepoznatljiv smek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Starosedelac
|
![]()
Pitanje:
U Diablu 1 pola prostora u "ruksaku" mi je zauzelo zlato. Posto mi treba taj prostor zanima me gdje mogu da ostavim zlato na cuvanje? Postoji li banka u igri? Da li lik moze da udje u svoju kucu (valjda je jedna od kuca na selu njegova)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]() Citat:
Probaj sa nekim sitnim iznosom pa vidi kako to ide ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Starosedelac
|
![]()
Jutros oko pola pet predjoh keca.
![]() Sa druge strane Diablo II vec vise nije toliko impresivan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Član
Član od: 12.3.2011.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 7 puta na 4 poruka
|
![]()
Ljudi gde to birate nivo tezine igre u Lord of Destruction, u single playeru,ja to ne mogu da nadjem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Član
Član od: 12.3.2011.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 7 puta na 4 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]() Citat:
![]() Što se expansiona za D1 tiče, postoji bag uz pomoć koga može da se ima neograničeno mnogo para. Potrebno je skupiti makar 1 zlatnik preko 5000. Tu gomilu od 5000 treba baciti na zemlju, inventar napuniti do poslednjeg mesta i onda kliknuti na tu gomilu na zemlji. Lik će pokušati da uzme tu gomilu i naravno neće uspeti jer mu je inventar pretrpan, ali će zato u inventaru umesto tog 1 zlatnika biti 5000. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]() Citat:
Godinama kasnije iz nostalgicnih razloga pokusao sam da obrnem keca ponovo, pokusao Butchera da ubijem odmah nakon sto sam ocistio drugi nivo i zaginuo brutalno. Jel moguce njega ubiti na pocetku uopste ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Neozbiljni kolega
|
![]()
Moguće je, ako se potrefi da na mapi negde nađeš vrata sa rešetkama. Namamiš skotinu da te pojuri, prođeš kroz vrata, zatvoriš ih i onda uništiš levi taster na mišu dok odapneš koju milijardu strela koje su potrebne da bi se debelo govedo prosulo po podu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ja sam sa magom uradio isto to samo sto sam spamovo Firestorm/Lightning. Zhar the Mad je isto zeznut ako uspe da pogodi, njegov fireball cini poprilicno stete, ali s'obzirom da mi je ludak dao Stone Curse bio je skamenjen pre nego sto sam inicirao borbu. Moz mislit kako se proveo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Starosedelac
|
![]()
@Rocker
Nivoi težine idu: Normal, Nightmare, Hell ![]() I pitanje se odnosilo na LoD ekspanziju Diabla II Ahhhh, good ol' Butcher... Koliko mi je on samo zadavao glavobolja... Ali i dan danas mi se ledi krv u žilama kad čujem ime Archbishop Lazarus ![]() Ne sećam se da je bio nešto posebno zaguljen ali ime mu je... brrrrrrrrr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Neozbiljni kolega
|
![]()
Boga mi, ono Butcherovo otegnuto "Fresh meat" kad mu baneš na gajbu mi je odzvanjalo u glavi mnogo duže čak i od samog Diabla!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Starosedelac
|
![]()
Ma fazon je samo da imas dovoljno napitaka i udri. Nakon petog napitka ne moze da izdrzi vise. I mora da se sjece macem. Sjekira je prespora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Neozbiljni kolega
|
![]()
Teško da imaš dovoljno napitaka, jer je to maltene na početku igre (2. nivo). A čak i da uspeš, potrošićeš (skoro) sve i šta si onda uradio? A tek ako igraš sa čarobnjakom nemaš šanse da ga ubiješ, jer su ti magije preslabe, a hit&run ne pomaže mnogo jer je brz isto koliko i ti i nikad ne zastajkuje, tako da mu je jako teško pobeći i usput opaliti koji fireball ili strelu ako igraš sa Rogue.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.035
Zahvaljeno 4.887 puta na 2.826 poruka
|
![]()
Zar nije poenta kod ubijanja Butchera koristiti knockback oružje (koje se pojavljuje kod prodavaca neposredno pred naletanje na Butchera, vrlo pokvaren potez Blizzarda inače)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Neozbiljni kolega
|
![]()
Nešto se ne sećam da je bilo u standardnoj ponudi, a i ako jeste, to je uglavnom bio buđavi club (daska s ekserom). Čak nije ni spiked club. Može da posluži za Butchera, ali je inače neupotrebljivo sa damage 1-3 protiv više neprijatelja. Tako da se kupovina ne isplati samo zbog te jedne jedine svrhe kojoj može da posluži. A i opet ostaje pitanje šta sa drugim likovima (čarobnjak i Rogue i Monk u expanziji).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, diablo |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Diablo II pomoc za instaliranje | WinnieThePooh | Role-Play | 6 | 6.7.2015 22:16 |
Blizzard Confirms Unannounced Fourth Game, Next-Gen MMO Not Diablo 3 | donator99 | Mrežne igre | 7 | 25.11.2008 16:28 |
Diablo umesto Diabla | Nash Knight | Role-Play | 23 | 6.10.2008 18:48 |
Diablo II online- pomoc | Stojke | Mrežne igre | 3 | 26.5.2007 22:58 |