Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play

Role-Play FRP, RPG...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 28.6.2011, 15:28   #11
Zuti Bar
Starosedelac

Član od: 9.12.2010.
Zahvalnice: 179
Zahvaljeno 328 puta na 203 poruka
Određen forumom Re: Diablo (1 i 2)

Evo bas sada igram Diablo 1. Stvari koje mi smetaju:

1) Bezveze je uradjena komunikacija sa ljudima. Tekst ne treba da lebdi kada ga citam vec da stoji u mjestu. Pa kada ga procitam da kliknem OK. Voice acting je nepotreban kada ima tekst jer pobogu znam da citam. Ovako nisam dovoljno skapirao o cemu se radi. A dijalozi su krajnje ograniceni i sturi, umjesto da malo uvuku u pricu. Svakome mogu da postavim samo jedna te ista pitanja. Naprimer ne postoji lik kome mogu da kazem nesto tipa: "Kako si brate?!", sto je po meni za RPG mana.

2) Sistem skillova je previse uproscen. Izabrao sam melle ratnika i od skill-ova imaju samo strength, dextery, magic i vitality. Sto je slozicete se malo za jedan RPG. Ali opet kapiram da je ovde vise osvrt na borbi nego na samoj role-play mehanici.

3) Najveca mana igre - ne postoji funkcionalna mapa. Mapa treba da u svakom trenutku bude u jednom cosku, i da pokaze gdje sam bio a gdje nisam. Kako ne bih mogao da se izgubim i da ne propustim istrazivanja odredjenih dionica. U selu uopste nema mape, a treba da bude. U dungeon-u postoji ali je veoma lose uradjena. Pojavljuje se preko citavog ekrana pa je narocito nezgodno u isto vrijeme koristiti mapu i istrazivati dungeon. To su morali bolje da urade.

4) Svaki napitak koji skupim zauzima jedno mjesto u inventaru. Umjesto da se samo poveca kolicina predmeta koji vec imam. Npr. imam tri napitka koji djelimicno obnavljaju zivot. Kada skupim jos jedan isti takav necu imati cetri na jednom mjestu. Vec dodatno mjesto zauzima samo taj napitak. Sto suzava i onako tjesan protor inventara.
Zuti Bar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, diablo

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza
Pregled sa stablom odgovora Pregled sa stablom odgovora

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Diablo II pomoc za instaliranje WinnieThePooh Role-Play 6 6.7.2015 22:16
Blizzard Confirms Unannounced Fourth Game, Next-Gen MMO Not Diablo 3 donator99 Mrežne igre 7 25.11.2008 16:28
Diablo umesto Diabla Nash Knight Role-Play 23 6.10.2008 18:48
Diablo II online- pomoc Stojke Mrežne igre 3 26.5.2007 22:58

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 8:53.