![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Znaci koja igra je dobra da se igra(posle NFSMW),a da se bavi temom tuniranja automobila(npr jel valja Juiced?)i tome slicno.Ajd predlozite mi sta da nabavim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Xpand Rally nije los
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Nisam bas ljubitelj Rally-ja,znaci samo nabudzeni automobili(nemam pojma kako bi opisao sta trazim,veliki sam fan NFS underground,U2,MW)znaci nesto u tom fazonu a da pritom ne bude gluplje od NFS-a.Mnogo sam zahtevan bre
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
FlatOut nije loš. Nema sad da mu stavljaš spojlere i neonke, ali je dobra vožnja, a pritom i zabavna. Igra je kao ono, mladi Ameri koji uzmu ona auta sa otpada, pa mu ubace mašinu, i rasturaju se u areni sa ostalim autima.... Ali ovde nema samo rasturanja, nego i trka. Kupiš auto, ubacuješ motor, branike, gume, kočnice i još dosta toga i posle trkaš. Igra je dobra, preporučio bih ti da uzmeš.
A za Juiced sam čuo da je igra očaj. Ali, ipak isprobaj ako hoćeš, ja ga nisam igrao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
igrao sa juiced i oni koji kazu da je ocaj nisu ni priblizno u pravu - igra je zanimljiva i sto je najvaznije, treba biti uporan da bi se stiglo do kraja (sto sam i uspeo da uradim). igra je mnogo manje linearna od NFS-ova, a protivnici uopste nisu toliko ravnopravni, kao u NFS. probaj je malo, ali ne odustaj na samom pocetku i videces pravi potencijal ove igrice.
takodje jos jedna preporuka za flat out ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Neznam bas koliko je slicno ali evo mog predloga od novih igara-Cross Racing Championship 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
FlatOut... igra je mnogo zabavna; mozes donekle da budzis kola.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Moj predlog ti je da uzmeš Ignation. Mnooooogo zabavna igrica... A može i u Splet screen-u....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 10.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Mogao bi i da probas Midnight Club, mozda ce ti se dopasti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Ma najjače na FlatOut-u, ima jedan kao bonus nivo (ima ih više), treba da zaletiš auto i da preko male uzbrdice projuriš, i da lansiraš vozača kroz šoferšajbnu, i onda što više da ti poleti u vazduh (u visinu). Ja sam ga, čini mi se, nekih 133 metra lansirao.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
|
![]()
Ford RAcing 3 moj izbor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
covece uzmi lepo Midnight Club 2 i kraj tvojim problemi ma.igrica strava imas vizis motore.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Novi član
Član od: 8.12.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ako si stvarno u fazonu realnih simulacija onda mislim da su GTR i Richard Burns Rally (RIP) izbori bez premca. RBR hvale i pravi rally vozaci, a oni valjda znaju sta pricaju. GTR je simulacija sampionata GT automiobila (Viper, FERRARI 550 maranello, FERARRI 575,Porsche 911 gt3, Ferrari f360.....) Mocna igra takodje.
Probaj pa odaberi. Flat out je stvarno dobar i prilicno realan zez, a xpand rally mi malo iskace iz fizike ponasanja automobila. Probaj da u ove moje dve preporuke navezbas da saltujes manuelno; popravlja osecaj voznje i baca mozak u 5. brzinu. Vrhunski portal (novi automobili, modovi, staze....) za sve dobre simulacije voznje je www.bhmotorsports.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Toca 2, World Racing (cini mi se 2 deo, samo Merc.), Alfa Scuadron (samo Alfe). A od onih sa tjuniranjem i budzenjem valjda samo NFS serijali i Juiced !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
U pravu si. MC2 je,po meni,jedna od retkih igara koja moze da bude dobra,i ozbiljna konkurencija NFS-u.Nego,cuo sam da je izasao i treci deo ove(fenomenalne) igre,ali za PS2,i XBOX... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Veteran
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 27 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
ako je to ta, to ti je onda ludilo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Veteran
|
![]() Citat:
da znam da je izaso 3 deo ove dobro igre ali samo sto ti kazes za PS2,i XBOX a sad sto nije izaso za pc bas me zanima ![]() ![]() ![]() ![]() mozda ce kasnije izaci ali cisto sumljam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|