![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 11.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Na sistemu sa dotičnom ne može da se pronađe boot ni na jednom uređaju. Inače posle (namernog) restartovanja izbacio je plavca "unmountable boot device". Čini mi se da sam pročitao negde da im često stradaju IDE kontroleri i meni je to jedino logično rešenje pošto sam proverio skoro sve (tj. menjao kabl, napajanje, vadio sve na sto, menjao BIOS podešavanja), osim memorije i procesora, ali nema simptoma karakterističnih za takve kvarove.
1.Da li je iko imao sličan problem??? 2. Da li bi PCI IDE kontroler rešio stvar ili da je bacim u kantu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Meni se to desavalo.Ali ja imam KT333 chipset plocu.Mada je meni napajanje na izdisaju.Ako ti HDD radi kod nekog druga normalno,a menjao si napajanje i kablove onda je sigurno do ploce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 836 puta na 310 poruka
|
![]()
@Merjadok
Da li imaš knjižicu-uputstvo od matične ploče? Ako imaš pogledaj malo šta piše o BIOS-u? Probaj da vratiš podešavanja u BIOS-u na Default vrednosti, možda da ti neko skine noviji BIOS sa mreže... (recimo to si već mogao jer vidim da si poslao ovu poruku) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 11.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Skinuo sam poslednju verziju BIOS-a, ali sumnjam da će to pomoći. Probao sam sve sa BIOS podešavanjima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
problemi sa tv out-om | Djordje Andzic | Grafika | 12 | 4.8.2008 0:33 |
Problemi sa MSI kt400 | zatoichi | Grafika | 5 | 15.3.2007 12:24 |
Problemi sa mishem | Bajaga | Ostale komponente | 15 | 4.3.2006 23:27 |
Problemi sa FIFA 06 | Stevan Maric | Sportske simulacije | 11 | 19.2.2006 23:29 |
problemi sa titovim pionirom 110! | VeNoM | Nosači podataka | 7 | 24.1.2006 1:17 |