![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Prestali da igrate? ili se raspali zbog necheg drugog (da ne kazhem svadje etc)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Izgleda da je Metin2 jedini mmorpg u kome su ljudi iz exYU uspeli da se sloze i naprave gild koji dominira vec god ipo ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. go go BalkanHeart go go Critical ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Veteran
Član od: 11.2.2008.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 69 puta na 53 poruka
|
![]()
Eh da tuzno je to sve...NITRO je bio prvi takoreci nashki faction na Heavens Tearu koji je pukao zbog nasheg mentaliteta.A silno sam "g...o pojeo" sto sam ga uopste i pravio i to na nagovor nekih nashih igracha koji su posle prvi napustili jer pobogu gde cemo mi srbi da se slozimo i budemo pod jednim krovom?!Ma 'ajde!?
![]() Tako da ako ste pocheli i na HT serveru ste whisp Beaton, Srebrna, Matche i dodjite da se druzimo...Balkania FTW! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Novi član
Član od: 17.6.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
hahahaahhahaah,beaton de bijes ti?
kao prvo.nitro nije prva balkan gilda.. nego serbia,pa onda balkan,pa tek onda "NITRO" tolko o tome kolko si upoznat,a pricas. drugo,"NITRO" se ne bi raspavo,da si ti kao leader bio online,Da nas uputi kako ti kazes,nego uvek offline i nikad ne odgovara. trece,FIRMA se nije raspala zbog nekih ljudi sto se docepali "fotelje" nego zato sto je oinvsac otiso,i niko nije imao volju da nastavi igru u tom savezu,a da i zbog previse altova. ps: kakva ti je to gilda,kad sam ne zelis da lvl-aju,a ni za TT,TW? zz,od likonje ![]() ![]() Poslednja ispravka: likonja (17.6.2009 u 5:54) Razlog: greska u pisanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() neka ide...ja sam dosta ratovao. ![]() PS. Nisam zaboravio ruze...oduzicu ti se nekako... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Novi član
|
![]()
haha,meni bi bilo glupo da optuzujem ortaka da se unistio gildu,a pogotovo srkija,pokri se,a zna se da on to nije uradio,ali nema veze misli sta oces.
Inace,nije bitno dal si ti veci lvl,nego je rec o tome,ko je kakav,i zbog toga ne mozemo da se slozimo,ali ti ni to ne znas.a te ljude koje ti imas u balkaniji,su svi is firme,tolko o tome kolko si ih ti sakupio..Da uvek si bio offline,kad si naba trebao.Uostalo,skroz je nebitno,samo mi je krivo,sto takav covek,laje,a nema pojma o cemu se radi. ps.devojka ti igra pw??? wtf. ja bi obriso postove da ne bi vido srki,jer je stvarno glupo,i skroz ret.sa tvoje strne,jer nemas pojma o cemu pricas,a LAJES |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Član
Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka
|
![]()
Daj reshite to 1 na 1...skrecete sa teme..a ovaj likonja dos'o na forum samo da proziva oO ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Novi član
|
![]()
i opet ja kriv,a?? pa da tako je bilo uvek.i nisam doso da prozivam,nego samo da objasnim coveku..
Inace , jer se jos igra na HT? e da,beaton nisi veci lvl,hehee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Banned
|
![]()
[QUOTE=N.K.P.D.;803749 Srki je izbacio sve iz Firme kad je dobio lead...jel znas to? Pod izgovorom da izbacuje altove izbacio je sve koji nisu igrali redovno. [/QUOTE]
Josh 1 Off topic plz i end ![]() 1-Nije Srki ni jednog jedinog alta ili igracha izbacio vec ja ,tako da nemojte optuzivati lika kad ne znate....!!! 2-Razlog:Napravljen je dogovor\plan,ljudi nisu postovali i kraj ,tako da ili cemo imati Gild ko ljudi ili ga necemo imati uopste<ako se ja pitam a tad sam se pitao> tako da niko nema prava da se ljuti ili da se oseca izdano... nazovite to kako god ![]() PozZzz i GL sa novim gildama! love u all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Novi član
Član od: 1.8.2009.
|
![]()
I`m back XD, moj stari acc je banovan, ni clawfinger ni Galu ne postoje vise, igram sa clericom (nick psiho XD, server Heavens tear), dodajte me, zezamo se zajedno. Sto se tice ove prepirke oko guildi i to, hocu da kazem sledece :
1. 2. i na kraju 3. Poz svima, clawfinger ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Veteran
|
![]()
Des claw druze stari!
![]() Btw sto ti acc banovan? ![]() ![]() PS. Svim igracima PWI jedno obavestenje...igrajte one nove Jolly old jones zezalice...mozda vam se posreci kao meni da dobijete Scarlet Ninetail mounta pa ga prodate za 25 miliona coinsa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Novi član
Član od: 1.8.2009.
|
![]() Citat:
E betoncino ![]() ![]() poz i vidimo se ing ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() Dobro si uradio sto si se vratio...pw ume bas da okupi i zabavi ppls a ponajvise jer dosta ljudi sa nasih prostora fura ovo. I ja se nadam...bicemo sad i malo cesce online pa se vidimo u igri, a i u rl nekad nadam se...ko zna? ![]() PS. Gotov fb39? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Član
|
![]()
Perfect World je besplatni MMORPG... Daje malo osvezenja u odnosu na orkove i undeade, jer je u pitanju kineska kultura...
Rase: Human (Champion of morality and societal grace , the Humans have been dominated diplomacy and commerce in PW) -Blademaster -Wizard Untamed ( Focus on physical strength and poisonous ,disabling magic) -Venomancer -Barbarian Winged Elves (In combat, Winged Elves specialize in archery and healing magic) -Archer -Cleric Ako ste ljubitelji MMO-a , onda ovo trebate svakako da probate... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Tideborns -Psychic -Assassin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Banned
|
![]()
Trebalo bi pobrisati postove koje se ne odnose na gamplay i samu igru ,malo smo zagadili temu pa ce se ljudi koje bi igra zanimala zesce smoriti kad budu poceli da citaju nashe prepirke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Član
Član od: 17.7.2007.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 15 puta na 12 poruka
|
![]()
Ahahahahh, citam ovu svadju rofl. Kakvi ste vi kraljevi pa se svadjate oko igrice lmao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Perfect World! | ricma985 | MMORPG igre | 42 | 25.8.2009 23:47 |
WTS World CCN 4.17 Freelancer Mod | loki | Mrežne igre | 0 | 17.6.2008 14:36 |
Warcraft World Editor | Lucic Nemanja | Strateške igre | 4 | 14.10.2007 17:16 |