![]() |
![]() |
|
Sadržaj novog broja SK Pružamo vam priliku da nekoliko dana pred izlazak novog broja pogledate i prokomentarišete njegovu naslovnu stranu i sadržaj |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Starosedelac
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 241 puta na 173 poruka
|
![]()
Odlican broj za kraj godine ... ocekujem, standardno, novi broj vec krajem decembra!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Starosedelac
|
![]()
Pismo urednika Dusana Stojicevica je odlicno.Smejao sam se ko lud.Snezana i sedam hakera.hahaha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Veteran
|
![]()
ukratko prelistah u busu novi broj nakon shto sam ga kupio-deluje "bogato"...
na svu sretju recesija nije uticala na broj strana niti na otpushtanja osoblja u SK... a valjda tje tako i ostati!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moram da postavim dva pitanja odgovornim povodom tzv. velikog testa LCD i Plasma TV-a. Da li ste hteli da testirate nacin na koji treba da se koriste ti TV-aparati u kompjuterske svrhe? Zasto niste ubacili bar jedan model Sony Bravie koja bi bila u toj grupi naj revelantnija? Idealan test bi bio: Sony, Sharp, LG, Samsung i jedan padavicar npr. Funai ili Weg za LCD i Panasonic i Pioneer, za Plazmu. Time bi imali korektan uvid u kvalitet tih TV aparata koji bi se koristili u gore nevedenu svrhu. Zaista ako ste toliko dugo spremali taj test onda je isuvise jeftin nacin, i svrha testiranja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uzet iz trafike rano ujutru,ali tek sada kazem:
Uvod fenomenalan.Kucishte iz SK Chase josh bolje.Igre na pretek,mislim da je ovo najbolji broj shto je izashao ove godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Starosedelac
|
![]()
Jeste da sam ga jutros uzeo (a tek sada malo prelistao), ali izgleda da ce biti dobar broj u svakom pogledu...i hradver i softver i igre.
Hm...WOW dobio 95... Zasto, o zasto nisam iznenadjen? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Član
Član od: 21.2.2006.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 127 puta na 64 poruka
|
![]()
Najbolji broj ove godine.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() Nisam imao prilike da ga procitam, prelistao neke delove sa mojim dobrim drugom Petrom ![]() ![]() ![]() Anywho, ima lepih i zanimljivih stvarcica. Poslednja ispravka: kreator_ (1.12.2008 u 22:56) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Član
|
![]()
Ehm...Pa,dakle...pored dosta sitnih gresaka u kucanju texta,koje sam ovaj put primetio,hteo bih da dodam da mi se kuciste ama uopste ne svidja...vise mi lichi na neku kutiju kojoj je dodeljena titula kucista,ali elem,taman posla da omalovazavam rad ljudi koji su ga pravili...svakome se desi nedostatak inspiracije,ili vremena,a mozda je jednostavno moj ukus u pitanju...takodje,primetio sam da u ovom broju ima dosta opisa igrica koje su poprilicno detinjaste...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Petar na korisnoj poruci: | ||
todos (1.12.2008) |
![]() |
#90 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igrice koji si ti rekao da su detinjsate uglavnom su sa konzola shto me boli briga,a dok je jedina detinjasta PC igra je Penny Arcade.Jel greshim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 748 puta na 448 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Slusham.
I nemoj da citirash prvu poruku koja je na vrhu teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Član
|
![]()
Cjee..teras me da pretrcavam po test play-u..
![]() ![]() ![]() Ohh,zamalo da zaboravim,legendarnog Viteza Neshu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.887
Zahvaljeno 3.719 puta na 1.133 poruka
|
![]() Citat:
Sony = Samsung. Isti panel, samo skuplji, sto je opet jednako bezobrazluku (IMHO). Nisu svi testirani modeli usli u broj a pored njih i jos nekoliko uredjaja sa kojima smo testirali. Nemoj donositi zakljucke napamet i po onome sto pretpostavljas da bi trebalo da bude. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisi me dobro razumeo. Vi niste testirali te aparate, vec prikazali kako to izgleda kad se koriste kao kompjuterski monitor. Zar je bitno raspravljati o daljini sa koje se posmatra pojedini panel, kad svi razlicito vide. Neko voli blize, neko dalje, i taj bi podesio daljinu sam sebi, i izabrao naj optimalnije.
Zasto stavljas Sony i samsung u isti kos? Zasto niste naveli to u tekstu? Kakve veze ima da li im je fabrika ista. Svako ima nesto svoje. Uostalom samsungu ne moze da se uhvati gde je kraj i pocetak. A u testu imate model Filipsa i LG-a, opet ista stvar!? Samo sto ovi prvi imaju Skarlet, a ovi drugi su mozda ljubomorni zbog toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Superb Moderator
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sad shvatam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Superb Moderator
|
![]()
Salu na stranu... ovo nije bilo klasicno testiranje, ovo je bilo testiranje gde smo odgovarali na najceshca pitanja korisnika kada su ogromni paneli u pitanju. U buducim tekstovima cemo se baviti detaljnije samim uredjajima, ali se uvek mora poci od neceg sto ce biti reper. Dal je izbor bio adekvatan? Mi mislimo da jeste i da je to oslikalo pravo stanje na trzistu. Da li smo mogli jos nekog da ubacimo - mogli smo, ali se tu postavlja i pitanje distributera i njihove volje da loshe panele predstavimo u pravom svetlu. Nisu SVI hteli da nam daju svoje modele, svesni cinjenice da ce biti izlozeni realnim kritikama. I na kraju - ovo sigurno nije poslednji test ovakvih uredjaja...
![]() Ali sam i dalje ozbiljan po pitanju Sony-ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]()
Izvinite za off...
"Zaprepastićete se kada vidite kako radi 56K!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Primetio sam da nema vishe odeljak hardverizacija(nadam se da je ono zbog chega da jeste i da ce se vratiti u sledecem broju).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Svet kompjutera 7/2008 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 149 | 23.7.2008 17:24 |
Svet kompjutera 3/2008 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 114 | 11.3.2008 17:14 |
Svet kompjutera 9/2007 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 179 | 9.9.2007 11:37 |
PayPal i Svet kompjutera, pomozite | vuki_ns | O SK-u uopšte | 41 | 18.8.2007 13:09 |
Svet kompjutera 4/2007 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 93 | 8.4.2007 11:44 |