![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
Kul, sve vreme sam se pitao sta je ustvari Lord of Destruction u nazivu - nista nisam znao o Diablu pre nego sto sam krenuo da ga igram. Sad je sve jasno, ako neko ima neki extra savet za Chapter 5, necu da se bunim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 757
Zahvaljeno 643 puta na 449 poruka
|
![]()
Lord of Destruction je Baal , al da ti ne spojlerisem.
Samo cepaj, ako zaglavis slucajno (mada sumnjam) pitaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Starosedelac
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
|
![]() Citat:
Ako ides na dual-claw, Weapon Block je fantastican skill, ali ne stav5aj previse u njega jer je pobo5sanje minimalno sto vise poena trpas...dovo5no je da imas oko 50% sanse za blok, jer blokira sve zivo i nezivo, cak i spellove, sto ne mozes da blokiras stitom. Preporucujem da pumpas Death Sentry...jeste u Traps grani, ali je skill koji bi svaki Assassin trebalo da ima, po meni. Obavezni 1-point wonderi: Mind Blast i Cloak Of Shadows... Ne treba ti vise od 115 Dex, toliko zahtevaju najbo5e kandze (Runic Talons), posto stit ne koristis a Weapon Block ne zavisi od Dex kao blokiranje stitom...Str koliko ti treba za oklop...sve ostalo u Vitality. Par Bartuc's Cut-Throat-a bi ti bio endgame oruzje ili Chaos runeword, ili kombinacija...za armor ti preporucujem Treachery, ustedece ti poene...naravno, ako skupis rune za to... Sad, ne znam koji si lvl, koje skillove budzis... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Član
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 9 puta na 5 poruka
|
![]()
Sta bih pametno mogao da uradim sa runama.. Pun mi je stek sa runama, nemam vise mesta..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Perfektnih? Misliš na dragu5e ili rune? Ako misliš na dragu5e, dijamante trpaš u štitove za Resist All, topaze trpaš svuda za Magic Find, a i neki od dragu5a se koriste za transmutovanje u kocki...ako igraš na Battle.net-u, mogu se koristiti i za trgovinu (PTopazi se posebno traže). Ako misliš na rune, imaš gomilu Runewordova...za Sorsericu, hm...recimo Spirit, Heart of the Oak od najčešćih, Dream i Kingslayer za melee Sorserice, Delirium može da nađe primenu, Enigma u nekom light armoru, Call To Arms za prebuff, Splendor je jeftin i dobar oklop za MF, Insight je odlično oružje za merca i naravno Infinity u nekom polearmu za merca razva5uje za Lightning Sorserice...dakle, imaš na šta da potrošiš rune ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Morca na korisnoj poruci: | ||
CartmanSP (30.4.2012) |
![]() |
#307 |
Član
|
![]()
uh.. nisam ni znao za ovo sa runama
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Starosedelac
|
![]()
Ima jedan mali problem...snaga
![]() Ako nije jedan od ova 2 štita, preostaju ti štitovi sa 3 socketa i tu imaš širok izbor. Nađi nešto što ima ok block% a ne traži mnogo snage... ovo ti može pomoći... Koji ti je lvl ta Sorserica? Na kom patchu igraš, nemoguće da nisi našao rune? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Fireball je odličan skill...možeš da ga spamuješ...budži i Meteor, jer mu je sinergija (kad budžiš Meteor, raste dmg Fireballa i obrnuto)...a i dobar je skill po sebi, ako možeš da ga nanišaniš lepo. I još Fire mastery...ne treba ti više od Fire skillova... Taj Cold skill je Frozen Orb...dobar je jer može da zaledi pola screena i ne treba mu sinergija da bi imao dobar dmg. Mane su što je nezgodno lepo nanišaniti da bi imao pun dmg (FO ima čudnu mehaniku) i što te dovodi u blizinu creepova...zato nije loše ići na block kad furaš Frozen Orb. Od Cold skillova ti jedino još treba Cold Mastery i Frozen ili Shiver Armor (samo 1 poen). Gledaj da imaš max 17 poena na COld mastery (sa sve opremom, nije strašno ako je i manje), jer više od toga je bačeno...lv17 CM smanjuje Cold Res monstera za 100%, to je maximum. Dakle, možeš da ideš max Fireball, max Meteor, 1 Warmth, 1 Fire Mastery. Max Frozen Orb, 10-ak Cold Mastery, 1 Frozen/Shiver Armor. Lightning: po 1 na Static Field, Telekinesis, Teleport. Resto poena u Fire Mastery i/ili Ice Bolt. Pošto Frozen Orb i Meteor imaju mali "cooldown", kako si rekao (to se u D2 zove Casting Delay), opališ 1 od ta dva spella, pa spamuješ Fireball između...i to je to. Gledaj da imaš bar 63% Faster Cast Rate...idealno 105. Za block ti treba dobar štit, sa što većim %ToBlock i ulaganje u Dex dok ne dostigneš 75% blocka. Dobri štitovi za to su, recimo, Stormshield (traži previše snage), Visceratuant (možda naj izbor, nije redak drop, ima stvari dobre za Sorsericu), Gerke's Sanctuary (odličan štit, ali opet zahtevan za snagu)... Nisi obavezan da juriš block, naravno...možeš da zaboraviš na pumpanje Dex-a, strpaš poene na Vitality i koristiš druge dobre štitove (Spirit, koji je fantastičan, Rhyme, strašno lak da se napravi i odlični statovi, Lidless Wall...). Na tebi je da li ćeš ići na block ili na HP da bi preživeo. Ne znam kako si do sad raspodelio poene...(zaboravih: Tal Rasha's set je idealan za tebe...ako uspeš da nađeš te iteme...farmuj bossove, jbg ![]() Nemaš potrebe da ideš na Lightning skillove...treba im puno poena da bi imali dobar dmg (puno sinergija) a i retko kad ćeš naići na FI/CI (Fire Immune/Cold Immune) monstere. Ako i naiđeš, pomaže ona fora sa Telekinesis, ili jednostavno ih obiđi i piči da5e. Ali, obično se merc pobrine za njih... Merc...obavezno ga uzmi. Olakšaće ti život...Imaš više izbora, a najbo5i su oni iz Act 2, koje regrutuješ u Lut Gholeinu (pustinja). Za Sorsericu su dobri ovi: Act 2 Nightmare, Defensive merc (ima Holy Freeze auru, koja zaledi i uspori maltene sve monstere, jako dobro, moja preporuka) ili Act2 Normal Defensive (ima Defiance auru, koja vam povećava Defense). Te aure su razlog za igranje sa njima, a i tankovanje, naravno...gledaj da imaju što više Life Leecha, dmg, Resistances...Crushing Blow, defense...od oružja nose polearme, kop5a, Javelins. Ozbi5no, vrede. Rune čuvaj, skup5aj... ovde imaš njihov spisak i karakteristike, a ovde kako možeš da ih kombinuješ i šta sve možeš sa Kockom. Neke su dobre da se stave u iteme same po sebi (Um za resist, Shael za Attack Speed...) a neke je bo5e čuvati da praviš Runewordove. Ako te zanima još nešto, pitaj. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Morca na korisnoj poruci: | ||
CartmanSP (7.5.2012) |
![]() |
#311 |
Član
|
![]()
Morca pod jedan svaka cast na znanju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() PS: hvala...cimam se jer mi je bzvz što se na D2 gleda kao bezumnu ko5ačinu, kad ima komplexnosti u njemu...mehanika same igre je složena. Pokušavam da bacim malo svetla na to... Poslednja ispravka: Morca (8.5.2012 u 20:19) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Veteran
Član od: 17.7.2010.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 503 puta na 255 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Veteran
|
![]()
Ok cekajuci trojku ovoliko vremena izgoreo sam od zelje da pikam neki dobar h&s. Posto me je trojka razocarala resih da se vratim staroj dobroj dvojci.
Treba mi preporuka za startnu klasu i build posto bas dugo nisam igrao, krecem SP, bez bneta i trejda, koristicu GoMule da prebacujem iteme izmedju likova i mozda instaliram mod za ladder rune words, nisam jos odlucio. Razmisljam izmedju meteorb sorc, pure blizzard sorc, necromancera sa CE, AmpDmg i mnogo kostura ili neku necro varijantu sa iron golemom napravljenim od itema sa crushing blow i CE/BS kao bekapom. Sta je trenutno najbolje za MF lika, i koje su zone dobre za mf sada u 1.13? ili nista bitno nije promenjeno u zadnje dve verzije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ne bih znao reci za promene ali ja trenutno furam Nekroa sa fokusom na Skeletone dok od ostalih magija koristim CE, Golema, Amplify Damage i Dim Vision. Blizu sam Duriela i nisam nijednom zaginuo za sada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Veteran
Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 59 puta na 41 poruka
|
![]() Citat:
Ukoliko izaberes Nercomansera, imam jednog lika 99 nivo, naravno MASTER klasa, imam 26 k posion damage ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Veteran
|
![]()
Emmm, taj set je krs, mnogo sporije castujes u njemu zato sto vampir ima spore animacie, cak i kad imas FCR nakit sporije bacas nego bez ikakvih itema. I jos ti sveukupno daje samo +5 na poison skills....Jedino da furas samo 4 kom seta za bonus fire dmg (CE je 50% fire) i minus na poison resist kod mobova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Veteran
Član od: 22.11.2006.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 22 puta na 18 poruka
|
![]()
Uf, nesto mi se zaigrao Diablo...
Igrao sam davno na 200mhz DiabloI i svideo mi se. Ne znam zasto sam preskocio drugi deo. I sad se razmisljam da li da "nabavim" Prelistao sam malo temu i vidim prica se item setovima, i tako nekim stvarima. Sto znaci da ima dosta stvari da se uradi da bi se masterovao DiabloII? Znaci prvo mora da se predje ne normalu, pa se otkljucava nightmare i tako dalje. Onda kad igras na sledecem nivou, nastavljas sa likom sa kojim si zavrsio normal, ili pravis opet od nule novog lika? Izaziva me to ako ima dosta stvari vezano za DiabloII, iako je h&s |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Veteran
Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 59 puta na 41 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Veteran
Član od: 19.4.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 158 puta na 92 poruka
|
![]()
Evo igram jer sam svorc diablo 2 pa me zanima kako funkcionise ono menjanje skilova kod akare?
Da li ima neka kvaka kod toga jer cujem da ipak ne mozes kao sto zelis da ih rasporedis ili to ljudi pricaju koji zaboravljaju da recimo si 35 nivo a zelis da stavis 20 nivoa magije koja se dobija na 24 nivou pa to zaborave pa se zale. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, diablo |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Diablo II pomoc za instaliranje | WinnieThePooh | Role-Play | 6 | 6.7.2015 22:16 |
Blizzard Confirms Unannounced Fourth Game, Next-Gen MMO Not Diablo 3 | donator99 | Mrežne igre | 7 | 25.11.2008 16:28 |
Diablo umesto Diabla | Nash Knight | Role-Play | 23 | 6.10.2008 18:48 |
Diablo II online- pomoc | Stojke | Mrežne igre | 3 | 26.5.2007 22:58 |