![]() |
![]() |
|
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#2041 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Otvaraš roster (fajl .ROS), u njemu nađeš kreiranog igrača, kontam da će imati pošto se sve čuva u bazi tj. rosteru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 |
Starosedelac
|
![]()
Ah, uspeo sam da nadjem ovaj ID, sad mi samo reci kako da zamenim te slike.
Poslednja ispravka: King James (29.5.2011 u 18:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Repka je bas dobro odradjena u ovom patchu.Bila bi fora kad bismo uradili Partizan iz 92 ili Jugoslaviju iz 2002,kao sto su to uradili Litvanci(napravili su Zalgiris iz 99 i Litvaniju iz 92).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Taman sam uslikao gde je i šta je ali dobro. ![]() Skini program Nba2KX_ModTool imaš ga na NLSC forumu i preko njega otvori fajl portrait.cdf nađi sliku tog sa kim si ga zamenio i ubaci svoju (ali proveri kojeg formata je slika da li je png, dds, bmp), to vidi kada ekstraktuješ zamenjenog igrača. Verovatno je dds. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Devilish Soldier na korisnoj poruci: | ||
King James (29.5.2011) |
![]() |
#2045 |
Starosedelac
|
![]()
Rocket science jbt
![]() Sve sam nasao, i isekao sebe u PS-u, ali kako to da metnem u dds format, posto ne mogu drugacije da ga ubacim? I koju rezoluciju treba da metnem? Edit: Uspeo sam sve sa gimpom, otvorim taj dds, obisem facu tog igraca, presnimim moju (iseceno), snimim, ubacim portret i slika bude zelena... Nem' zivaca, odustajem xD Poslednja ispravka: King James (29.5.2011 u 19:51) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako te ne mrzi uploaduj mi roster, sliku koju ubacuješ i sve fajlove koje imaju veze sa portretom, a to su portrait.cdf i portrait.iff pa ću ja videti da ti namestim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2047 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2048 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Veteran
|
![]()
Meni nikako ne ide instalacija ovog peča sa reprezentacijama. Sve se instaliralo, i teren je dobar, i imena timova i face ali samo imena su ona ista od početka.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Banned
Član od: 23.1.2010.
Lokacija: Jay-Z and Alicia Keys - Empire State of Mind In New York
Zahvalnice: 413
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Jesi li ocitao roster?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sve instaliraj u jeden folder, posle iz tog foldera vrši kopiranje fajlova gde treba da stoje. Ovako kada sam .exe instalira može da pravi probleme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2052 |
Novi član
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
jel moze pomoc kako da igram online ovo cudo?
napravio sam akaunt na 2k10 i ulogovao se sa njim na 2k11,ali ne mogu nikako da igram mec. kad idem na ranked match malo mi loaduje i trazi protivnike i onda pise creating match ali se nista ne dogodi,a u lobi nikako ne mogu da udjem. idem na ono whos online i prikaze mi koliko je ljdi online,ali ja ne vidim nikakvu opciju da igram sa nekim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Veteran
|
![]() ![]() Upravo sam zavrišio nesuđeno finale svetskog prvenstva ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Član
Član od: 24.5.2010.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 24 puta na 20 poruka
|
![]()
Cekajte ljudi, jel se ovo instalira tako sto sve partove osim rostera instaliram u folder gde mi je igra instalirana, a roster ubacim gde treba.(znam gde treba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Član
Član od: 15.1.2011.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 15 puta na 11 poruka
|
![]()
Super je ovaj pec sa repkama, samo sto su nasi krs uradjeni, samo Rasic i Keselj mogu pogoditi trojke, a zapravo mogu svi osim Krleta i Perovica, a i Spanci su preradjeni, ali nema veze, zato ima opcija da se menjaju atributi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Novi član
Član od: 12.5.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
slusaj, najbolje za pocetak ti je da namestis da je cetvrtina 1 minut tako das nemozes oticu u D ili F a anda sa skill pointsima pojacavaj shot chlose, shot inside, shot medium. trojek neditraj jer to tesko ide.Ja igram za All starse i smo skok u trku negde oko slobodnjeg bacanja i svaka ulazi i tako budem najbolji igrac lige. na svakom mecu po oko 6-8 poena.igraj drils da dobijas poene
Zna neko sta treba pojacat da suta trojke . meni bilo odakle da sutnem(sem onako da sutnem u trku) nedobaci do kosa.??? Poslednja ispravka: Red Wing (4.6.2011 u 22:12) Razlog: spojen dupli post |
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2009.
Zahvalnice: 430
Zahvaljeno 129 puta na 91 poruka
|
![]()
Ne smes puno da drzis sut.Nego pre nego sto loptu izbaci iz ruke pustis i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |