![]() |
![]() |
|
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#2161 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Ako je neko nostalgican,izasao je mod za NBA Sezonu 1996-97 koji je stvarno fenomenalno odradjen iako je beta,ako je neko zainteresovan evo link:
http://www.nba2kmods.com/forum/index...n-mod-betazip/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Uros12 na korisnoj poruci: | ||
_Grotesque_ (21.7.2011) |
![]() |
#2162 |
Veteran
Član od: 16.2.2006.
Zahvalnice: 263
Zahvaljeno 102 puta na 73 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Starosedelac
|
![]()
Kako sve stize za 23 minuta since ti?
![]() Je l' ima neki hack ili sta vec da se namesti da se MyPlayer igra 29 utakmica? Al' da je i pumpanje ocena podeseno za toliki broj utakmica. Nemam ja zivaca da igram celu sezonu, a nekako gledajuci Smoova dobio sam zelju da ponovo krenem ovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Član
Član od: 28.9.2007.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 52 puta na 50 poruka
|
![]()
Najgora defanzivna cetvrtina u mom igranju 2K basketa,na 5 minuta.Zadnja cetvrtina,umalo prokockah sigurnu pobedu.
![]() ![]() Rudijeva noga. ![]() ![]() Ovo je cista blokada,a sudija svira faul ili mozda gresim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
hehe to je lepo kad neko stavi i najlosije momente, a ne samo najbolje... lol za rudijevu nogu, a sto se tice oba screenshota sa faulovima, oba su ciste banane - nema veze da li je lopta napustila shaku shutera ili ne - bitno je samo da ne postoji NIKAKAV kontakt izmedju ruku ta 2 igraca.
tako da - da, ostecen si, ali izgleda da je to normalno da komp malo krade, jbg ja se ne mogu nikako navici na to - zato sam i odustao od igranja 2k11 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Starosedelac
|
![]()
Krade AI, ali bogami, ima toga i u NBA, ruku na srce
![]() Evo recimo sta se meni nedavno desilo. Zakucao sam sa Neneom i 'ladno mi kos nije priznat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inace, nastavim asoc. sa Knicksima i probam malo na SS, 9-1 skor i povredi mi se Melo povredi na mesec dana, sad ne mogu nikog pobediti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Član
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 23 puta na 20 poruka
|
![]()
Ish,to sa zakucavanjima postaje praksa,meni se desava to skoro uvek i vise me to ne iznenadjuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
To se i meni desilo jedno 2-3 puta,nije cesto ali zna da iznenadi.Slican bag je bio i u 2k9 ako se dobro secam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Starosedelac
|
![]()
A jos smesnije od ovoga je kad ispod kosa ''zaglavis'' loptu u mrezu i prizna ti kos. Ja i drug jednom kad smo igrali, negde pred kraj kad se odlucivala utakmica ja tako poentiram sa Nashom, mislim da je malo falilo da mi razbije tastaturu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
ja poceo sezonu sa kingsima,napravio masnu ekipu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2171 | |
Član
Član od: 28.9.2007.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 52 puta na 50 poruka
|
![]() Citat:
Ako hoces da trejdujes probaj Montu Elisa(skup je),Eric Gordon,Mejo,J.R. Smith,Derozan,Harden,Evansa T. si imao u Kingsima ali si ga pretpostavljam trejdovao,sto se tice slobodnih tu je Jake Robinson ima ocenu A- za sut spolja ali je iz reketa slab,solidan potencijal,Crisa Jenningsa sam doveo u drugoj sezoni i ume i da probije,da pogodi 3,zakuca,a uz to je i jeftin. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nigga na korisnoj poruci: | ||
flamingos (25.7.2011) |
![]() |
#2172 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku King James na korisnoj poruci: | ||
flamingos (25.7.2011) |
![]() |
#2173 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
ma kod mene promasi sta stigne i svaku asistenciju mu preseku..mislim na hinricha..stigao je gilbert arenas za prvog pleja,pa je sad lakse,rotiram vecinu igraca..dobih lejkerse u neizvesnosti za 10 poena razlike,a moji sto mase slobodna bacanja to je cudo jedno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Član
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 23 puta na 20 poruka
|
![]()
E mene zanima posle ovog poslednjeg pecha,da li vam se gube igraci iz one D lige,tacnije jel su i vama neki krsevi ili su vam pravi igraci,tipa Bjelica,Robert Swift i tako njima slicni? (kao sto je bilo na Kovinom rosteru)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Mada se desi nekada da cela ekip loše odigra, prave se loše izmene ili jednostavno protivnici polude. U svakoj NBA do sada AI malo laže što se tiče faulova npr a i primetio sam da protivnički tim tj AI skoro uvek igra bolje od mojih saigrača. Bolje pogađaju, više asistiraju itd. Bilo kako bilo, ovo je najbolji NBA koji sam igrao do sada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Novi član
Član od: 12.4.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Tacno, brzo se napreduje a veliki overall nije ni potreban za dobru igru...ja igram na All Star/Simulation i na pola druge sezone overall mi je 75, a imam prosek 17ppg. Igram na 4x5 min.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Novi član
Član od: 31.10.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam mali problem, ne mogu da nadjem AppData folder. Koristim windows 7, znam da bi trebao da bude u C:\user\korisnik ali ga nema, ako moze neko da mi pomogne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Veteran
Član od: 23.8.2010.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 137 puta na 84 poruka
|
![]()
Postoji li evroliga mod za 2k11?I mozete mi dati link.
Mozda je neko i pomenuo ili dao link ali mrzi me da citam 2000 postova unazad.Hvala unapred. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
NBA 2k10 | WU TANG CLAN | Sportske simulacije | 1130 | 24.8.2014 22:24 |