![]() |
![]() |
|
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1921 |
Član
Član od: 24.5.2010.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 24 puta na 20 poruka
|
![]()
meni je isti problem, nema mi ni onih crtica-ko kakav ima sut, samo ime belim slovima i nista drugo.. mnogo bolesno.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pinky007 na korisnoj poruci: | ||
PSP man (19.4.2011) |
![]() |
#1922 |
Veteran
Član od: 8.3.2008.
Zahvalnice: 45
Zahvaljeno 35 puta na 28 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1923 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
Zanimljiv mod pod nazivom Cute Players o čemu se zapravo radi:
Par screenova: ![]() ![]() ![]() ![]() Download Oni koji prate NBA mogli su da vide u reklamnom bloku baš ovo što sam postavio, odakle je i potekla ideja za ovim modom. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Član
Član od: 15.1.2010.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 7 puta na 4 poruka
|
![]()
Dal neko zna u čemu je problem jer mi iznenada padne frs secka nenormalno ne dešava se često to jest nekad se dešava nekad ne nije mi ništa osim nba uključeno čak sam pokušao da se dikonektujem pa isključim antivirus ni to nije pomoglo uradio sam bendvič il kako se već to zove i radilo je jedno vreme savršeno i odjedanput počelo da secka i to secka recimo 5-10 sekundi ne mnogo al dovoljno da mi zezne napad il odbranu a pogotovo pizdim kad mi se to desi u zadnjem minutu a rezultat je izjednačen
EDIT jel pomaže tu ovaj pač mada sam čuo da od njega ima više štete nego koristi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 | |
Član
Član od: 28.9.2007.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 52 puta na 50 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nigga na korisnoj poruci: | ||
dusan47 (26.4.2011) |
![]() |
#1926 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2009.
Zahvalnice: 430
Zahvaljeno 129 puta na 91 poruka
|
![]()
Imao sam isti problem resio sam ga ciscenjem kompjutera.Bilo je do pregrejavanja CPU-a.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stef na korisnoj poruci: | ||
dusan47 (26.4.2011) |
![]() |
#1927 |
Starosedelac
|
![]()
Ajd' jedan normalan post od mene posle onog epskog trolovanja
![]() Krenuo sam neki fantasy draft, i Beasley mi igrao krilnog centra prvu utakmicu, odigrao odlicno, nekih 30ak poena. Medjutim ocena mu pade sa 80 na 79. Je l' to kao nezadovoljan sto igra PF ili sta vec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Jer,evo Azubikeu istice ugovor,moral mu je nizak,a on najavljuje da ce se oprobati medju slobodnim agentima na leto. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Član
Član od: 31.12.2010.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 51 puta na 45 poruka
|
![]()
King James, to se i meni desavalo sa Beaslijem, ja sam problem resio sto sam mu dao status "Star" igraca umesto "Startera" i onda mu ne pada rejting...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1931 |
Banned
Član od: 23.1.2010.
Lokacija: Jay-Z and Alicia Keys - Empire State of Mind In New York
Zahvalnice: 413
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Ja sam sa ovom glupom igrom zavrsio!!!
Igram fianel pley ofa 4 partija gubim 3-0 i sad vodim poenom prednosti, protivnik sutira trojku, promasuje a moj igrac se ne mrda bacam loptu ide u aut.. Napad za protivnika nece igraci da se mrdaju daju mi trojku i prekinem mec.Krenem ponovo gubim 42-40 idem sa Lebronom lopta udara u drugi deo obruca Lebron je zakaci i ulazi sudija svira faul u napada, i pogledam scoreboard 44-40 ![]() Od tad sa ovom igrmo sam zavrsio, bar dok ne izbace neki patch koji resava ove bagove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1932 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Član
|
![]()
Ja doveo Roza,za Tonija Alena i Dorela Rajta u Golden Stejtu
![]() Ne znam stvarno sta se desava,Memfisu sam ponudio Salmonsa za Meja,a oni mi uzvratili kontra ponudom i dali mi Meja i Rudija Geja ![]() ![]() Sa ovim i jos nekim trejdovima sam tako istumbao ekipu da sad komotno igram sa 14 igraca u rotaciji gotovo svaku utakmicu,od toga igraci sa klupe daju pola poena. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1934 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1935 | |
Član
|
![]() Citat:
Ovde igram sa svima,pa kad pogresim u preuzimanju ili odbrani krivim sebe najvise.Mene najvise nerviraju lose odradjeni pasovi i ne sviranje faulova u mnogim situacijama pred kosem protivnika uz ocigledne faulove(tek kad mi povredi igraca protivnik,tad se svira faul primer: Meja,mesec i po dana sam igrao bez njega zbog nasrtaja Okura ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Banned
Član od: 23.1.2010.
Lokacija: Jay-Z and Alicia Keys - Empire State of Mind In New York
Zahvalnice: 413
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Ne, igram sa svih 5 igraca i posle ta 2 baga sam poludeo i izbrisao igru, i iso fajl ali nisam mogao da izdrzim pa sam stavio da skidam ponovo igru...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Veteran
|
![]()
Kod mene je fazon ovo: igram uvek quick game sa burazerom. Ceo mec vodim, i onda odjednom burazer samo sa jednim igrace napravi seriju 20:0 za 1minut i ona ja naravno puknem! i svaki pa sgubim,ispada mi lopta...... to nisam ja kriv nego valjda je takva igra....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Starosedelac
|
![]()
Mozda ti je clutch factor ukljucen? Kad je to ukljuceno svakojake budalastine se desavaju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Član
Član od: 31.12.2010.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 51 puta na 45 poruka
|
![]()
Ja hvala bogu nemam nikakvih problema, igram sa Minesotom na HOF, tim sam mao i izmenio ( recimo Horford, Hamilton, Ibaka, Morou, Nash i Bruks su mi u timu a resio sam se Flina, Rendolfa, Ridnaura, Webstera, Dzonsona... ). Nemam nikakvih problema, dnevno odigram jednu utakmicu na 12 minuta po 1/4, znaci oko h vremena igranja, sve sam podesavam, akcije u napadu, cesto menjam i nacin na koji igram odbranu, stvarno nikakvih problema nemam, sve sto se desi, desi se mojom krivicom... Ja sam stvarno odusevljen igrom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Starosedelac
|
![]()
Mene sto najvise nervira su neke stvari koje se bukvalno ne mogu dogoditi IRL. Masenje otvorenih suteva, serije od po 15-0, nemogucnost igraca da bilo sta pogode celu utakmicu i to se sve moze desiti ali ono sto mi najvise ide na zivce je:
-kad mi svira neko nepostojece kretanje u bloku -kad igrac prima loptu u kontri pa ode u aut -primi loptu pa ode iza kosa i suta sa nekim nenormalnim lukom (to obicno i pogodi ![]() -skoro da nema chargea -kad AI krene da cizuje, forsira jedno te isto, a moja retardirana odbrana nista ne uspeva da spreci -kad pogodi KROZ ruku -kad igrac umesto da stane i osuta on krene na kosu, i obrnuto, ovo stvarno zna da iznervira, pogotovo ako imas otvoren sut a on ode pod kos i popije bananu, ili umesto da zakuca stane i opali ![]() -ili recimo uzmes LeBrona/Mela/Wadea/Amarea i slicnih i zakucas preko pola protivnickog tima. Dobro, ovo AI i ne radi, ali smara kad igras sa nekim... -povreda nista ne utice na igru, mozda cak i bolje igraju kad se povrede Igra je generalno super. Zabavno i igrivo do besvesti, ali tako te neke male stvari znaju iznervirati toliko da mi dodje da je vise nikad ne upalim... Btw, Mihael87 sto trejdova Johnsona? Meni je on u igri odlican. A i mlad je, pa bi garant dosta napredovao. Inace, ja sam batalio sa Minnesotom. Jes' da su mi omiljeni tim u NBA, al' ne odgovaraju mi nikako. Love mi u asc ne moze jezero da pogodi, a kad igram sa drugom sije trojke k'o manit ![]() ![]() Btw, da li je ikako moguce da se namesti da se smanji na koliko se dobijeh igra u play offu tokom sezone? Meni namesteno na 4, a to mi smor, ja bih da metnem na 2 dobijene, ali ne mogu u meniju da nadjem nikako. Trazio po Asoc. Setting i Custiomization i nista.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
NBA 2k10 | WU TANG CLAN | Sportske simulacije | 1130 | 24.8.2014 22:24 |