Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Sportske simulacije

Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 30.4.2011, 3:58   #1941
Mihael87
Član

Član od: 31.12.2010.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 51 puta na 45 poruka
Određen forumom Re: NBA 2k11

King James, desavaju se takve serije i u NBA, recimo u prvoj utakmici plejofa izmedju Cikaga i Indijane, Indijana je vodila celu utakmicu ali je Cikagou poslednjih 3.38 napravio seriju 16-1 i dobio utamicu... Kakve su se stvari desavale tek u njihovoj 4 utakmici, Inidijana je vodila celu utakmicu, pocetkom 4/4 i oko 15-ak razlike ali su u poslednjih par minuta masili zicere, otvorene suteve, gubili lopte i na kraju jedva pobedili, neverovatna utakmica, ni kompjuter je tako nebi mogao namestiti... Takve utakmice u NBA su ceste, ne znam jesi li pratio seriju izmedju Dalasa i Portlanda, Dalas je vodio 22 razlike krajem 3/4 i na kraju izgubio utakmicu, Roj je od kraja 3/4 do kraja utakmice pogodio sve sto je sutnuo, imao za tih 13 minuta 18 poena... Ima takvih primera stvarno mnogo, ovo su samo neki sveziji...
Ima ih i u EVropi, seti se Makabija i Partizana i Kecmana prosle godine kada je Partizan gubio preko 20 razlike i na kraju pobedio. Ove godine su vodili oko 20 razlike i protiv Olimpije pa su na kraju izgubili... Kao sto rekoh, ima takvih situacija i u Evropi a pogotovo u NBA mnogo vise nego sto mislis...
Neke stvari koje si nabrojao se meni nikad nisu ni desile a rekao sam koliko igram, takodjer se neke stvari mogu popraviti sredjivanjem slajdera ( charge, izlazak igraca u aut ili smanjenje slajdera za zakucavanje ) a nesto i tvojim drugacijim pristupom u odbrani, recimo ako komp forsira odredjenu igru, ti promeni igru u odbrani na zonu ili nesto slicno, to cesto daje rezultate pa se komp ne snalazi najbolje.

Sto se tice trejda Dzonsona, slazem se za njega, dugo sam se dvoumio da li da ga trejdujem ili ne ali ipak mora neko i stariji i cluch igrac da mi bude u timu pa sam zato doveo Hamiltona koji ne masi sa poludistance, a pored njega Jerebka i Wajta za koje posle mogu da dobijem nekog igraca sa 3 zvezdice, recimo Bubou iz Dalasa ili Bruksa iz Finiks kao mlade i perspektivne igrace. Imam Bisija, Lova i Horforda kao 3 igraca koji su mladi i perspektivni, Bruksa ili Bubou kao zamenu za Nesa, a Morov mi iovako odgovara najvise u igri tako da je on odlicna zamena za Ripa...

Sto se tice Lova, ja se uvek dvoumim da li da ga trejdujem u Lejkerse za Bajnama pa da mi Bajnam bude 5 a Horford 4 ali uvek se nekako odlucim da ga zadrzim zato sto stvarno sa njim igram jako dobro, kada pravim akcije za njega, ne promasuje, pod kosem cesto promasi kada idem backdown ali zato 3 i suteve sa poludistance skoro ne masi, on mi pogodi po 2-3 trojke po mecu a i standardno ima double double.

Sto se tice sezone, moze to da se promeni odmah kada pocinjes sezonu, ono kada biras koliko utakmica ce biti u sezoni i slicno, na dnu imas i ociju koliko meceva ce se igrati, ti izaberi "best of 3" sto znaci na tri dobijene utakmice. Mislim da moze da se promeni i u opcijama u toku sezone, ides na season settings pa namestis best of 3...
Mihael87 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.4.2011, 12:42   #1942
King James
Starosedelac

Član od: 20.12.2007.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 709 puta na 309 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku King James

Citat:
Mihael87 kaže: Pregled poruke
King James, desavaju se takve serije i u NBA, recimo u prvoj utakmici plejofa izmedju Cikaga i Indijane, Indijana je vodila celu utakmicu ali je Cikagou poslednjih 3.38 napravio seriju 16-1 i dobio utamicu... Kakve su se stvari desavale tek u njihovoj 4 utakmici, Inidijana je vodila celu utakmicu, pocetkom 4/4 i oko 15-ak razlike ali su u poslednjih par minuta masili zicere, otvorene suteve, gubili lopte i na kraju jedva pobedili, neverovatna utakmica, ni kompjuter je tako nebi mogao namestiti... Takve utakmice u NBA su ceste, ne znam jesi li pratio seriju izmedju Dalasa i Portlanda, Dalas je vodio 22 razlike krajem 3/4 i na kraju izgubio utakmicu, Roj je od kraja 3/4 do kraja utakmice pogodio sve sto je sutnuo, imao za tih 13 minuta 18 poena... Ima takvih primera stvarno mnogo, ovo su samo neki sveziji...
Ima ih i u EVropi, seti se Makabija i Partizana i Kecmana prosle godine kada je Partizan gubio preko 20 razlike i na kraju pobedio. Ove godine su vodili oko 20 razlike i protiv Olimpije pa su na kraju izgubili... Kao sto rekoh, ima takvih situacija i u Evropi a pogotovo u NBA mnogo vise nego sto mislis...
Pa rekoh ja da se sve to moze desiti

Citat:
King James kaže: Pregled poruke
Masenje otvorenih suteva, serije od po 15-0, nemogucnost igraca da bilo sta pogode celu utakmicu i to se sve moze desiti
Samo su moje zamerke one gluposti u crticama, koje se, ruku na srce, i ne desavaju toliko cesto.

Btw, ta utakmica izmedju Dallasa i Portlanda je bila epska. Jedva sam ostao budan, ali zato Royevu zadnju cetvrtinu cu da pamtim dok sam ziv, pogotovo onaj and1 za 82-82
I eto, do pre pola meseca svi vikali kako ce Spursi da osvoje, a Memphis ih izbaci

Sto se ovog menjanja tice, to izgleda ne moze tokom sezone, jedino pre pocetka. Ja sam sa Knickima odigrao prvu na best of 7, pa mi to nekako dosadno, al' po opcijama za asocijaciju ne uspevam naci. Mozda je moglo u pauzi do pocekta sezone, al' ja totalno zaboravio na to

Ove trejdove mislim da su malo zeznuli, dosta lako se mogu dovesti igraci, valjda ce to nekako popraviti. Mislim, kad bi Bullsi pristali da daju Rosea za Flynna i dva prva pika?
King James je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.4.2011, 13:25   #1943
PSP man
Veteran

Član od: 8.3.2008.
Zahvalnice: 45
Zahvaljeno 35 puta na 28 poruka

mene jos nervira sto mi on asm baca neke taktike,koje ne znam da iskljucim. znaci sam mi pali FULL COURT, 18, blablabal i tako to, i ne znam gde se to gasi... to mi dosta odmaze u mecu...
PSP man je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.4.2011, 15:31   #1944
Mafija2
Banned

Član od: 23.1.2010.
Lokacija: Jay-Z and Alicia Keys - Empire State of Mind In New York
Zahvalnice: 413
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka

Ja svaki mec igram isto, sut sa distance, sutiram dosta trojki i pre sam pogadjao prosecno 7 ali sad vise oko 10... Ali kada me stane sut to je katastrofa jer tad moze da me dobije i Indiana, onda idem na zakucavanja sa Lebronom i Wejdom, ali ako i to stane e onda puknem i razbiju me...
Mafija2 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2011, 11:38   #1945
Mihael87
Član

psp man, te opcije imas u options, sve stavi na manual...
Stara 1.5.2011, 15:02   #1946
PSP man
Veteran

Član od: 8.3.2008.
Zahvalnice: 45
Zahvaljeno 35 puta na 28 poruka

Citat:
Mihael87 kaže: Pregled poruke
psp man, te opcije imas u options, sve stavi na manual...
cini mi se da sam tako i stavio ali nece nesto D: ali ok hvala pokusacu posle
PSP man je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.5.2011, 15:07   #1947
Sh0m1
Deo inventara foruma

Član od: 28.11.2009.
Zahvalnice: 5.145
Zahvaljeno 994 puta na 697 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Sh0m1

E ljudi imam par pitanja i par saveta xD
Ovako:
1.Da li sa narodnom verzijom moze da se igra preko neta i ako moze, kako? Moze i na PM odgovor.
2.Zasto je gameplay nekako spor, gde se nalazi slajderi za brzinu?
A savetujem svima koji nisu da skinu i stave HD floors patch, stvarno do j*ja izgleda.
Naravno moram da pohvalim i optimizaciju jer igra radi na 1280x1024, 8xAA, high detaljima i fps je zakucan na 60.
Impresivno.
Sh0m1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.5.2011, 15:17   #1948
Mafija2
Banned

Ovako
1. Moze da se igra, napravis akaunt na NBA 2K10 koji radi na 2K11, stavis zadnji patch treba jos nesto ali nebih o tome jer sam zadnji put dobio BAN zbog toga.
2. Msm da brzina ne moze da se namesta...
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mafija2 na korisnoj poruci:
Sh0m1 (3.5.2011)
Stara 3.5.2011, 15:44   #1949
Stef
Starosedelac

Član od: 18.2.2009.
Zahvalnice: 430
Zahvaljeno 129 puta na 91 poruka

Inace,Uros12 ima NBA 2k10 pa moze da ti napravi akaunt.
Stef je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.5.2011, 15:47   #1950
Mafija2
Banned

Reko sam mu to na PM...
Stara 3.5.2011, 15:47   #1951
Mihael87
Član

Sh0m1, moze i brzina da se namesta, ides na options pa na my NBA settings pa na gameplay settings i povecas brzinu na 55-60-65, koliko ti odgovara...

Takodjer moze da odes na slajdere i povecas quickness igracima, to ce ti isto znaciti ako volis brzi gameplay...

Ako te maraju razne stvari tokom utakmice kao replays, radovanja i svadje igraca, i to mozes da iskjucis...
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mihael87 na korisnoj poruci:
Sh0m1 (3.5.2011)
Stara 5.5.2011, 21:59   #1952
Srky93
Član

Član od: 21.9.2008.
Zahvalnice: 138
Zahvaljeno 92 puta na 35 poruka

Ljudi kako da izlecim igrace? Zelim da mogu koristiti Batlera,Seka i slicne igrace...Da li imaju negde novi roster bez povreda?
Srky93 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.5.2011, 21:52   #1953
[EviL ClowN]
Član

Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 23 puta na 20 poruka

Kad igras asociaciu (ili kako vec) mozes ih koristiti...
[EviL ClowN] je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2011, 9:03   #1954
NastyB
Starosedelac

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 163
Zahvaljeno 895 puta na 534 poruka

Znam da sam se mnogima popeo na ... zbog svog kukanja vezanog za igru, ali me je OVO nateralo da je ponovo probam. Međutim, prvi put sam video da postoji nekakav TURK script fajl, koji se ubacuje preko REDITOR II programa u rostere (opisano je u readme fajlu i vrlo je jednostavno). Namestim kako je opisano, pokrenem asocijaciju, izaberem Memfis i počnem da igram.

Prvih par minuta mi je vilica bila na podu. N A J Z A D košarka kakva bi trebala da bude. Da, i dalje ima sitnih gluposti koje gameplay pravi, ali ništa preuveličano kao pre, jer sada su kretnje igrača prava pesma! Ne znam šta su ljudi uradili, ali moji centri više ne beže na trojku kad protivnici udvajaju igrača kojeg vodim, već idu pod koš, kako bi i trebalo. Posle pikenrola igrač koji se postavlja u blok nije više zakucan ekserima za to mesto, niti ide da se krije iza protivničkog igrača, već kidiše ka košu. Ali i protivnički igrači više nisu ovce bez mozga da me tupo udvajaju dok moj centar se sam šeta pod košem, već se pravilno odvajaju i imaš samo trenutak za dodavanje, a kad ga pogodiš, akcija je moćna. Koji god napad da odaberem, moji AI saigrači se sami postavljaju u blokove. Ukratko, kretanje igrača prilikom napada i odbrane je svetlosnim godinama bolje.
Dve fenomenalne stvari: Prva...i sada se dešava da lopta prođe pored nosa dvojici-trojici mojih igrača, a da ovi ne reaguju, ali se to dešava znatno ređe. Sad su i moji AI saigrači u odbrani kao osice, pa neka suluda dodavanja ne prolaze kao pre i, što je najzanimljivije, kad se preseče lopta, najmanje 2-3 igrača istog trenutka jurnu u kontru, za razliku od ranije kad bi se čitav protivnički tim vratio u odbranu a da, osim igrača kojeg ja vodim, niko nije prešao polovinu terena. Drugo...i dalje ima toga da lopta prilikom dodavanja ode na sasvim suprotnu stranu od one na koju sam "pritisnuo" da je bacim. Ali, dok je pre 100% takvih lopti odlazilo u ruke protivničkih igrača, sad se dešava i da lopta dođe do nekog mog igrača. Primer: Zabijen sam u levi ćošak terena, vidim da se Gej ubacuje pod koš. Pomerim pravac dodavanja na gore, kako bi mu dodao, ali ona odlazi desno do Randolfa. Zaprepastio sam se što nije otišla ka Mejou koji je bio okružen trojicom i nije bilo teoretske šanse da primi loptu (što bi se pre redovno dešavalo). Krenem sa Zeboom u prodor, pomerim levo, pošto se Gej ponovo oslobodio pod košem, ali lopta odlazi gore ka Mejou, kojeg su napustila ona trojica i koji mirno prihvata loptu. Znam da ovo zvuči glupo kad te ne slušaju dodavanja, ali pre, kad se to dešavalo, lopta je O B A V E Z N O dolazila u ruke protivnika.
Treća divna stvar: Posle 7 odigranih utakmica, NIJEDNOM protivnički tim nije bio nepromašiv u 4. četvrtini, a da ja nisam mogao da pogodim ništa. Protiv Lejkersa na kraju 3. četvrtine gubim 7 razlike. Pogledam statistiku i vidim da su mi 80% koševa dali iz reketa. Prebacim odbranu na 3-2 zonu, čvrstu odbranu na Kobija i dobijem ih 14-4 u poslednjoj četvrtini. Nisam mogao da verujem očima. Dalas sam dobio tako što sam udvajao i "stezao" Karona Batlera, gotovo puštajući Novickog da radi šta hoće. Dok sam ga čuvao sa Zebom kao pijavica, pravio je one fade-out šuteve i nije mašio, Čim sam ga pustio da šutira neometan, kao da se izgubio, nije mogao ništa da pogodi.

Ukratko, najbolja stvar koja se desila sa ovim TURK skriptom jeste da sad ne vodim jednog igrača i 4 lobotomizovane ovce, već, K O N A Č N O imam tim u igri, igrače koji se kreću kako se u košarci treba kretati. I po prvi put ZAISTA uživam u igri...i kad gubim.
NastyB je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2011, 9:54   #1955
Lars03
Član

Član od: 30.8.2009.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 142 puta na 95 poruka

Moram reci da mi je drago, ne smetaju mi tvoji postovi ali jednostavno nakon toliko cimanja sa igrom i nerviranja zelim ti puno uspeha, kao drug Lazarevic iz sekreterijata
Ja sam odavno digao ruke i presao da kotrljam tocak.
Lars03 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2011, 10:53   #1956
Marko Radonjic
Deo inventara foruma

Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 962
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka

Ljudi, kako se namestaju kontrole? Ovo nije normalno koliki je ovo KONZOLITIS!
Koliko igraca mogu da igraju?
Marko Radonjic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2011, 13:19   #1957
Lars03
Član

Član od: 30.8.2009.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 142 puta na 95 poruka

Opcija "Controls"
http://1.bp.blogspot.com/-e1kY1y4U30...figuration.jpg
Ne razumem kako moze da bude konzolitis kada se sportske igre oduvek igraju preko kontrolera
Lars03 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2011, 13:24   #1958
filipos
Veteran

Član od: 8.8.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 152 puta na 104 poruka

Nasty da li si skidao poseban roster?
filipos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2011, 13:43   #1959
NastyB
Starosedelac

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 163
Zahvaljeno 895 puta na 534 poruka

Citat:
Lars03 kaže: Pregled poruke
Moram reci da mi je drago, ne smetaju mi tvoji postovi ali jednostavno nakon toliko cimanja sa igrom i nerviranja zelim ti puno uspeha, kao drug Lazarevic iz sekreterijata
Hvala. Sad jedva čekam da dođem kući da se ponovo bacim na uživanje u igri.

Citat:
filipos kaže: Pregled poruke
Nasty da li si skidao poseban roster?
Onaj koji se nalazi u sklopu MrExcitementovog downloada. Imaš tamo 9 "nedostajućih" CF, fajlove sa fotografijama igrača (oni cdf fajlovi) TURK skriptu i rostere, znači, sve je tu što treba. Osim REDITOR II programa kojeg instaliraš, loaduješ rostere koji su ponuđeni i preko njega ubacuješ skriptu, objašnjeno je lepo...
NastyB je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2011, 14:03   #1960
filipos
Veteran

Član od: 8.8.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 152 puta na 104 poruka

Pretpostavljam da su se momci malo igrali sa ocenama igraca?
filipos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
NBA 2k10 WU TANG CLAN Sportske simulacije 1130 24.8.2014 22:24

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 17:55.