![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#10541 |
Veteran
|
![]()
Niste me baš najbolje shvatili, tj., nisam se baš najbolje izrazio. Igram Wow duže vrijeme i imam TBC i WotLK aktivirane i instalirane odprije, ali sam sve uninstalirao i krenuo ispočetka radi errora kojeg nisam mogao da riješim kod upgrade-a na 4.0.3a. Kod ponovne instalacije prva 3 dijela, opet se pojavio isti error kad treba da upgraduje na 4.0.3a, tako da sam riješio da instaliram samo Vanillu, a da sve ostalo skinem downloaderom. Errora više nema, pa me zanimalo jel može da downloader skine sve ekspanzije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10542 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Može. Samo stavi da skida od World of Warcraft.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10543 |
Novi član
Član od: 19.12.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Skupila se sacica ljudi na Blade's Edge EU realmu (aly) gild Srpski Vitezovi
ako je neko zainteresovan moze nam se pridruziti /w Animan ili Rangorr |
![]() |
![]() |
![]() |
#10544 | |
Novi član
Član od: 28.6.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
To se meni desilo. Instalirao sam vanillu i hteo odmah da vidim da li se startuje. On je krenuo da skida sve patcheve (tada još nije izišao 4.0.1 patch). Kada je sve završio, mogao sam startovati igru. Ali sam odlučio da stavim TBC dvd u računar i pojavio se autorun sa opcijom "PLAY" (nije bilo install) što znači da je launcher-downloader skinuo isti (ili to ili je vanilla wow na 2 dvd-a već sa tbc-om (malo verovatno)). Uvodni login screen je bio od Lich Kinga iako njega nisam uopšte imao. Igrao sam igru i u međuvremenu se pojavio 4.0.1, 4.0.3 patch... i login screen se promenio u cataclysm (iako sam imao samo wow+tbc) Kada sam na accountu odabrao WotLK 10day trial ušao sam u igru bez ikakvog downloada i mogao odabrati DK-a. Pre neki dan uzmem WotLK ukucam code na accountu i uđem u igru bez ikakvog downloada od strane lauchera. Kada sam stavio WotLK dvd u računar pojavio se autorun sa "INSTALL" opcijom ali se to nisam usudio da uradim jer sam video da dole piše v3.x.xnešto.. Bojao sam se da ne napravi probleme sa već updateovanim WoW-om. Iz svega što sam gore nakucao (ako ima neko da ga nije mrzelo da pročita ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10545 |
Član
|
![]()
na blizzovim forumima govore da nikako ne treba instalirati tbc ili wotlk nakon istalacije kataklizme ..
![]() http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/917101910 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10546 | |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.996
Zahvaljeno 4.850 puta na 2.801 poruka
|
![]() Citat:
Dakle ubaci WotLK disk, instaliraj (igra će biti na 3.0.1), posle toga patchuj do 4.0.3a i završio si posao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10547 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel neko probao trial? Jel treba skidati ceo Cataclysm ili su je dovoljan ova zadnji patch?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10548 |
Novi član
Član od: 24.2.2008.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Imam problem sa WoW launcherom kad krene da skida skida peceve trenutno 4.0.3 izbaci mi kao Blizzard Downloader has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.Vec sam par puta isao na reapir skidao igru par puta.Kupio sam original kataklizmu,nju sam instalirao i opet isto.Da li zna neko sta se desava?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10549 | |
Novi član
Član od: 28.6.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
Ili neki sličan "filter" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10550 |
Novi član
Član od: 24.2.2008.
Zahvalnice: 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10551 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Kum22 na korisnoj poruci: | ||
Tarmi_Ricmi (28.12.2010) |
![]() |
#10552 |
Član
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Al mrzim ovaj addon Gladius ! Kako sad posle update da ga pomerim , stoji ko kreten na sredini ekrana ? sve sam cackao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10553 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Obrisi ga :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10554 |
Član
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
maaa... dobar je addon kada radi, al cesce ne radi... -.- jel zna neko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10555 |
Član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 25 puta na 19 poruka
|
![]()
Ljudi kako da uradim quest One with the ground ritual (http://www.wowhead.com/npc=44327/one...al#screenshots) je*e me u zdrav mozak
![]() edit: nvm nasao i iznervirao sam se u peeeeeep ![]() Poslednja ispravka: Beast Master (26.12.2010 u 22:18) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10556 |
Banned
|
![]()
Mislim da je, bar po meni, bolji thottbot ako ti treba pomoc oko questova, jer vecina kvestova imaju dosta komentara ljudi koji su ga odradili a neki su bas oni koji ce ti najvise i pomoci, odnosno reci gde da ides i sta da uradis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10557 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Po meni je najbolja pomoc da se quest procita....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10558 |
Član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 25 puta na 19 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10559 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
samo sam pogledao SS koji je tamo... kolko vidim to je onaj quest u deepholmu, treba samo da se pricha sa likom, on te pod zemljom odvuche do lika, ti ubijesh lika, i trchish peshke iz pecine...leti nazad, predaj quest, to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10560 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |