![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#10621 |
Deo inventara foruma
|
![]() Naravno nije skupo, a i to ti je najbitnije za levelovanje. Da se ja javim malo. Probao sam Cata (trial) i mogu reci da mi se jako dopadaju promene, pre svega to sto je dosta kvestova izmenjeno, dodati su jos zanimljiviji (smorio sam se nakon 5 godina resavanja jednih te istih). Nove zone su odlicno smisljene i tu su kvestovi zanimljivi. Do raida naravno nisam stigao, videcemo da li ce biti para. E sad....ono sto me je jako razocaralo su igraci. U ovih 6-7 dana naleteo sam na vise idiota nego tokom 5 godina igranja. Jos sam je neverovatno tolerantna osoba, retko kad se nerviram, ali sam par puta zivce izgubio. Vredjanja, bahato ponasanje, ma cist idiotluk. Sada sam jos vise siguran u cinjenicu da nije Blizzard unistio stari WoW (iako jeste doprineo)vec sami igraci (tacnije mladjane pridoslice). Uzivanje u igri bi bilo mnogo mnogo vece da su stvari drugacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10622 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema sansi da je blizz unistio wow.Ovo sto je uradio sa Cataclysmom je nesto ne verovatno.Vratio je populaciju u Azeroth,napravio teze dobijanje epica(setimo se da u wotlku su postojali lvl 200 item epici koju su realno zasluzivali da budu zeleni itemi).Raidovi vise uopste nisu naivni(I opet se setimo wotlka gde je Ensidia posle 3 dana nakon izlaska ekspanzije ocistila svaki raid koji je postojao) dok sada posle tacno mesec dana od izlaska nema guilde koja je usla u taj tako reci "farming status" posto nisu jos svi bossevi ubijeni i jos se ceka na world first Nefariana.Mogu samo reci da smo dobili novu igru u kojoj sve znamo,a opet sve je tako novo.Sto se igraca tice.......nemam komentar.Danas sam upao u 5 man heroic sa nekim nasim likom koji se ulizivao onom Party leaderu samo tako i terao me u 3 lepe samo da mu se dokaze,a jos je i znao da sam Srbin(na pocetku instance kao e moze ovo ono ortak).Mislim kakvi su to ljudi vise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10623 |
Novi član
Član od: 10.12.2010.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zdravo svima, ja bih da igram wow cata, ali neznam kako da pocnem.Gdje da je skinem, koliko kosta mjesecna uplata i gdje i kako mogu da uplatim u Bosni i Hercegovini( Bijeljini). Hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10624 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da bi igrao WoW Cataclysm, trebaju ti i predhodne ekspanzije.
Znači ovako: 1. Kupićeš diskove WoW, WoW BC, WoW WotLK, WoW Cataclysm. Kada kupiš diskove moćićeš da igraš mesec dana besplatno na Blizzard serverima. Možeš i da downloaduješ sa Blizzard-ovog sajta preko programa WoW/Blizzard downloader. Ovako nećeš dobiti mesec dana besplatnog igranja kao kada kupiš CD-ove nego ćeš igrati samo 10 dana probni period. 2. Novac za igranje WoW-a možeš da uplaćuješ preko Battle.Net-a. Moguće je naručiti i Game Card koje su obično namenjene za igranje u preiodu od 2 meseca i koštaju oko 26 eura. 3. Cena za jedan mesec igranja je oko 13 eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10625 |
Član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 25 puta na 19 poruka
|
![]()
Ljudi ne kapiram zasto na mom kompu sa istim podesavaljima grafike na Win7 64 bitnom imam manji fps nego na win xp 32 bit razlika je oko 20 fps?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10627 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10628 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa kakve veze ima ram.Win xp trosi troduplo manje rama od win 7.Cak i kad imas oko 1.5 GB rama,ram se trosi samo na kontinent u kome se trenutno nalazis,odnosno na sve ono sto je ucitano a ne na celu mapu tako da ce ti rama max jesti oko 1 GB do 1.5 GB-a.Dok ce procesor i grafa malo vise da se poznoje.Na vrh svega,u wowu postoji i dx10 mode,ako se ne varam cak i dx11 za vodu.Sto win xp naravno ne koristi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10629 | |
Član
Član od: 11.1.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 13 puta na 12 poruka
|
![]() Citat:
To je debitna kartica ali se na internetu ponaša kao i VISA. Kad je dobiješ uplatiš neku paru na račun i da plaćaš bilo šta na netu, uključujući i WoW, a možeš i da registruješ PayPal nalog... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10630 | |
Novi član
Član od: 28.6.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
Debitna jeste kartica što je dobro ako ti nekoukrade karticu ili podatke može da potroši samo ono što imaš na njoj (ne može da ti ide u minus i da te zadužuje). Tebe to obavezuje da pre kupovine uplatiš uvek željenu (planiranu) sumu na račun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10631 |
Član
|
![]()
Kako se ukljucuje Real ID?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10632 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ukljucis na battlenetu,ili in game u interface.Sve zavisi da li ti je upaljen paternal control.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10633 | |
Član
Član od: 11.1.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 13 puta na 12 poruka
|
![]() Citat:
Visa Elektron kartica Hypo Banke (u BiH) takođe ima sve potrebne podatke, ali ne radi na netu. Provjereno, iz prve ruke... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10634 |
Novi član
|
![]()
Mozeli neko da mi objasni detaljno sta i kako da uradim, mja bih da skinem pa onda da uplacujem ali neznam kako. Plz pomozite
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10635 |
Veteran
|
![]()
Prvo skini Wow trial klijent, instaliraj, napravi charactera, vidi dal ti se sviđa igra, ako ti se svidi, možemo dalje da objasnimo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10636 | |
Novi član
Član od: 28.6.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10637 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...ostcount=10625 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10638 |
Novi član
|
![]()
@misa topola
Ti si mi objasni sta da uradim ali ja neznam KAKO da uradim,tj.neznam kako da uplatim preko battleneta |
![]() |
![]() |
![]() |
#10639 | |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 181 puta na 133 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|