Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 16.12.2009, 0:04   #121
White Ripper
Deo inventara foruma

Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
Određen forumom Re: Gothic 4 - Arcania

Citat:
player1 kaže: Pregled poruke
U trojci.
U trojci sam napado po 30 protivnika ali tek kad mi je strenght bio 320
Ma i ja nesto mislim da ovo nece bit bolje od divinity 2...grafika mi je prema trejlerima nekako previse vjestacka...
White Ripper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.12.2009, 16:56   #122
Netza
Član

Član od: 19.3.2008.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 50 puta na 33 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Netza

Citat:
Psycho13 kaže: Pregled poruke
daj izvor...
http://www.pcgameshardware.com/aid,6...irements/News/

Ovo je official,sa Arcania sajta :

Platforms: current gen console system/PC
Developer: Spellbound Entertainment AG
Publisher: JoWooD Productions Software AG
Genre: Fantasy-Action-RPG
Release date: Winter 2009/2010

PC Minimum Requirements
  • Operating System: Microsoft® Windows® XP / Vista
  • Direct X Version: DirectX 9.0c or higher
  • Hard Disk Space: 10 GB + 600 MB virtual memory
  • DVD Drive: 6x DVD ROM Drive
  • Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHZ, AMD Athlon 3500+
  • RAM: 1 GB (Windows® XP), 1,5 GB (Windows® Vista)
  • Graphics Accelerator: ATI 1800XT, Shader Model 3, 256 MB
    Nvidia 6800, Shader Model 3, 256 MB
  • Sound Card: DirectX 8.1 compatible sound card
Netza je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Netza na korisnoj poruci:
nikola s (1.2.2010)
Stara 1.2.2010, 13:14   #123
White Ripper
Deo inventara foruma

Citat:
War covers over the Southern Islands like a blood-drenched shroud... and finally, War reaches the idyllic isle of Feshyr in the Southern Seas. The protagonist of Arcania - A Gothic Tale returns from an adventure to find his home town pillaged and looted. The aggressors’ ships - with an Eagle displayed on their billowing sails - escape over the horizon.
Seeking revenge, the hero leaves the destroyed city behind and soon realizes that this cowardly attack did not just happen on a reckless mercenary's whim. An evil power lies waiting at the threshold of this world, and our hero will need to face this nameless evil. Yet the hero is not alone - his fate is linked to that of a beautiful, mysterious lady as well as a powerful artifact from the long-forgotten distant past, which plays a major role in the grandiose new RPG adventure
Pljunuti G3 zaplet malo izbrusen
Stara 1.2.2010, 15:00   #124
caine
Deo inventara foruma

Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka

Citat:
The protagonist of Arcania - A Gothic Tale returns from an adventure to find his home town pillaged and looted.
Ovo bi trebalo da znači da protagonista ne počinje od prvog nivoa (sem ako se zaglavio u rušećem hramu drevnog božanstva, pa ga je neki nekromanser spasio, usled čega je izgubio svu moć).
caine je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.2.2010, 15:24   #125
anded zombi leš!
Banned

Član od: 9.1.2010.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 132 puta na 89 poruka

Citat:
caine kaže: Pregled poruke
Ovo bi trebalo da znači da protagonista ne počinje od prvog nivoa (sem ako se zaglavio u rušećem hramu drevnog božanstva, pa ga je neki nekromanser spasio, usled čega je izgubio svu moć).
Heheheee...
A možda mu je pao kamen na glavu, ili ga je orc mlatnuo toljagom po... glavi, ili je pao s mosta na... glavu
anded zombi leš! je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.2.2010, 22:22   #126
wolfgm
Član

Član od: 12.5.2007.
Zahvalnice: 161
Zahvaljeno 56 puta na 48 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku wolfgm

Greška ljudi, ovo je trebao biti G3 exp ili G4 (svojevremeno najavljeni- probajte da nađete arhivu vesti na netu, jer ja nisam uspeo) kako su ga zamislili iz PB, ali pošto su se raskantali sa izdavačem tj Jowoodom, napravili su svoju verziju (doduše mnogo manju) koju smo nadam se svi odigrali. Verovatno će naredni deo biti sa kamenom u glavudžu ili tako to kao što poštovani anded zombi leš! kaže (dobro karikiraje na račun početka dvojke) ukoliko se Arcania - A Gothic Tale pokaže uspešna, bar što se novca tiše za Jowood. Možda vam ovo zvuči kao preterano cinično i da je pisao neko ko iz dna duše mrzi austrijance, ali jesam odigrao Risen, koji je oličan, bez obzira na par mana, ali ovoj novi G tek reba da se dokaže (bez obzira na renomirani studio SB), a par trejlera koje sam video više pokazuju grafiku nego kvalitet igre (priča, qvestovi, sistem napredovanja...) što je meni mnogo bitnije, no što se tamo nešto presijava kao Crysis fazoni.

Citat:
Ovo bi trebalo da znači da protagonista ne počinje od prvog nivoa ...
Da , kreće se sa novim likom od prvog nivoa jer ako si pratio najavei odigrao G3FG (ja nikad nisam stigao do kraja jer mi se UVEK isprečio neki bag tj slomljeni glani quest), naš stari mezimac je posato kralj i to vrlo zločest.

Poslednja ispravka: wolfgm (3.2.2010 u 22:34) Razlog: ROFL od anded zombi leš!
wolfgm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.2.2010, 22:15   #127
anded zombi leš!
Banned

Ja lično od ove igre ne očekujem baš ništa, ali se nekako nadam... Šta znam, pošto je Bethesda prsla (na žalost ne ekonomski), a lično ni njihove starije igre mi se nisu svidele, voleo bih da ima još neki ozbiljan RPG tim sem BW-a... PB je odradio dobar posao sa Risenom, ništa spektakularno, ali se nadam da je to samo prvi korak ka povratku na stare staze, a momci koji rade Vičera 2 su možda najperspektivniji tim i od njih zaista očekujem mnogo, i nemam ništa protiv da ovi što prave novi Gotik budu još jedan tim od kojih mogu da očekujem dobru igru...
No, ipak bih najviše voleo da Troika nekim čudom vaskrsne
Stara 4.2.2010, 23:43   #128
wolfgm
Član

Generralno se slažem sa tobom u vezi Bethesde, da su stare igre mnogo bolje, ali jesi li probao ponovo da odigraš G3 ali sa CP 1.7 ili 1.73? Jeste krpljena od strane entuzijasta, ali je generalno zokržena celina, za razliku od obećanjaludomradovanja novog patcha za FG. Jedan od razloga koji su PB naveli za razlaz sa Jowoodom, jeste njihovo insistiranje da gotovo ne testiranu igru izbace krajnjim kupcima, a bez toga dosta naslova koji su oni izdali jestepolugotov i nezavršen- čak su u jednom tekstu SK Jowood nazvali izdavačem polugotovih proizvoda- a u to sam se lično par puta uverio, da sad ne navodim naslove. Ja sam samo iz tog razloga skeptičan. Lično mislim da ima sve manje dobrih RPGa, što je stvarno šteta, pa momcima iz SB želim puno sreće da pokažu da nisam u pravu i da me kompletno demantuju u vezi svega.
Stara 5.2.2010, 11:05   #129
anded zombi leš!
Banned

Nisam odigrao zakrpljeni Gotik3, ali planiram već neko vreme Svakako ću ga igrati pre ove misterije (ako uopšte bude vredna igranja)... Inače, ja se ni ne sećam još neke Jowood igru osim Gotika...

Slažem se da nema više mnogo RPG-ova, ali ja sam optimista (hvala Perunu što mi nije dozvolio da se sećam , za mene, zlatnog doba RPG igara, godina kad je izlazio Baldur, Torment...), pa se nekako nadam boljem...
Oblivion jeste RPG žanr, žestoko i kvarno, mlatno vorhamerom međ noge... ali potentna je to zvjer, oporaviće se
Stara 5.2.2010, 11:40   #130
White Ripper
Deo inventara foruma

Ja sam G3 odigro sa patchem 1.6.Obrnuo sam ga tri puta sa svakom frakcijom,znaci tako sam se nalozio na igru!Jowood je izbacivo neke gluposti tipa King of the road,secret files....mene to ionako ne interesuje
POgledo sam par trejlera od G4 i nije toliko lose,samo mi se ne svidja borba jer je realizovana ko u Divinity-ju 2,znaci cista arkada sa komboima tako da od fizike nema ljeba.Ovo moze biti jedino neki solidan hekensles ko ego drakonis.A ovamo SB govori kako oce da naprave najbolji RPG ikada.To ih mozda rodbina ohrabrila
A na sam RPG kao zanr ne mogu se pozalit.Po meni ima solidnih igara.Jedino se mozda ljubitelji oldskula ne mogu odusevit
Stara 5.2.2010, 11:46   #131
Shonkas
Banned

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 1.248
Zahvaljeno 618 puta na 468 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Shonkas

Sta da sad igram pre Divinity 2 ili zaostali Gothic 3....kao uvertiru za Gothic 4 -koji ne znam kada se pojavljuje
Shonkas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.2.2010, 11:49   #132
White Ripper
Deo inventara foruma

Odigraj trojku jer po meni igra razbija
Uostalom odigraj oboje sto da ne?
Stara 5.2.2010, 15:18   #133
caine
Deo inventara foruma

Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka

Citat:
anded zombi leš! kaže: Pregled poruke
Šta znam, pošto je Bethesda prsla (na žalost ne ekonomski), a lično ni njihove starije igre mi se nisu svidele, voleo bih da ima još neki ozbiljan RPG tim sem BW-a...
Meni se Obsidian najviše sviđa, pošla mi voda na usta kad sam čitao intervju sa Krisom Aveloneom o Alpha Protocolu. Piranha Bytes pravi ok igre, ali velika mana su im loše napisani dijalozi (naročito kad se uporede sa onima iz Dragon Agea, koji opet nisu ništa posebni u poređenju sa onima iz Tormenta ).
caine je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.2.2010, 21:16   #134
anded zombi leš!
Banned

Citat:
Shonkas kaže: Pregled poruke
Sta da sad igram pre Divinity 2 ili zaostali Gothic 3....kao uvertiru za Gothic 4 -koji ne znam kada se pojavljuje
Gothic 3 sam igrao i u pitanju je sasvim dobra igra (kažu da su sad i ispravljeni bagovi, u šta se još nisam uverio) koju mogu da preporučim svima koji igraju još nešta sem hard core RPG-a, Divinity 2 sam zaobišao u što širem luku jer me je podsetila na onu krljačinu u svetu Heroja Moći i Magije (ne sećam se kako se tačno zove, al verujem da većina zna na šta mislim)...

Citat:
Meni se Obsidian najviše sviđa, pošla mi voda na usta kad sam čitao intervju sa Krisom Aveloneom o Alpha Protocolu. Piranha Bytes pravi ok igre, ali velika mana su im loše napisani dijalozi (naročito kad se uporede sa onima iz Dragon Agea, koji opet nisu ništa posebni u poređenju sa onima iz Tormenta ).
Je l' bi mogao da mi kažeš koje je sve igre napravio Obsidian? Inače ne obraćam mnogo pažnje, koliko znam uglavnom služe kao, hmmmm, treća ruka BW-a... Mislim da su radili na NWN2 i KOTOR2...
Stara 5.2.2010, 21:25   #135
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.606
Zahvaljeno 4.115 puta na 2.688 poruka

^ Da, nastavci Bioware igara.

Mada treba znati da dobar deo njih potice iz Black Isle studija, bar onaj deo koji nije otisao pre toga u Troiku.
player1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 22:38   #136
wolfgm
Član

Ah legendarni BG i BG2, stara dobra vremena ponovila se nadam se! NWN 1 sam prešao sa oba exp, za razliku od 2 koju sam instalirao, jedva izašao u otvoren svet i obrisao jer mi se za 5 min nekako smučila.
@White Ripper: generalno nemam ništa protiv komboa, imaš ih u G1 i G2, ali sve dok ne podsećaji na DMC ili na konzole i portove sa konzola na kojim ili koristš džojed ili lomiš prste..
Stara 7.2.2010, 23:34   #137
White Ripper
Deo inventara foruma

Ma nisu komboi u sustini losi,eto postoje i u izvrsnom Witcheru.Ali oni komboi dje se skoci deset metara uvis pa se onda zabije mac u glavu protivnika veze sa mozgom nema!
NVN mi se nesto nije svidio.DAO je OK i slicni RPGovi koji su se pojavili u poslednje vrijeme,ali bojim se da buducnost ne donese krah RP zanru

Sam G4 ima napumpane trejlere ali bojim se da ne ispane nesto prosjecno.Volio bi da vidim glavnog lika kao negativca u cetvorci.Tako je bar receno
Stara 8.2.2010, 0:07   #138
anded zombi leš!
Banned

To o krahu je standardna priča već bezmalo deset godina...
Igre su postale veliki posao, isto kao i holivudski filmovi, mnogo se ulaže i normalno je da se malo rizikuje. Pa danas su i HC igrači razmaženi - s jedne strane bi hteli napucanu produkciju, a s druge nekomercijalni gameplay... Pa, rođaci to ne ide zajedno! Niko normalan neće da uloži brdo keša u igru koja će biti odbojna većini!
Lep primer igre nešto skromnijeg, a opet ne bednog, budžeta jeste sjajni Drakensang! Nadam se da se momcima bar vratilo uloženo... Ali i sama rekacija pojedinih igrača u fazonu 'WTF!? zašto su svi likovi mutavi?' dovoljno govori...
Stara 13.4.2010, 11:26   #139
White Ripper
Deo inventara foruma

Novi trejler
http://www.youtube.com/watch?v=YT68zd0oiQw

Release date
http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-146551.aspx
30 septembar.Perverzija...
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku White Ripper na korisnoj poruci:
bojanh (13.4.2010)
Stara 13.4.2010, 11:52   #140
bojanh
Starosedelac

Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 538
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka

znaci,strasna godina,sta sve ne izlazi ove godine,sve poznate igre,njihovi nastavci
bojanh je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
arcania, gothic, gothic 4

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Gothic III Guardian Role-Play 1579 25.5.2020 18:56
Gothic 3 - The Beginning Patton Igre za mobilne telefone 6 22.4.2008 10:48
Gothic 3, NFS MW zahtevnosт Alek Grafika 50 25.3.2007 15:53
Elder Scrolls vs Gothic? karlito brigante otpaTci 6 21.11.2006 23:58

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 1:27.