|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
17.4.2012, 14:37 | #1 |
Novi član
Član od: 28.2.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Bežični prenos zvuka
Ovako, u kuci imam razvuceno ozvucenje po svim prostorijama (dnevna soba, soba, hodnik, kuhinja, kupatilo...) i svi ti zvucnici su prikaceni na pojacalo koje mi stoji u dnevnoj sobi, koje je povezano sa gramofonom i ostavljen je jack 3.2mm za povezivanje racunara... Koristim lap top od nedavno i zanima me da li postoji nacin ili neki uredjaj da prenesem bezicno zvuk iz lap topa do pojacala? Na primer kad lezim u sobi da mogu menjati pesme ili kontrolisati zvuk kao da mi je lap top prikacen direktno kablom na pojacalo? Hteo bih nesto kao wirless ozvucenje po kuci, kao sto ima wirless miseva, tastatura, slusalica i slicno pa me zanima da li postoji neki uredjaj za bezicni prenos zvuka na pojacalo i sta mi treba da bih to izveo? Pozz, nadam se da razumete sta mi treba
|
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bezicni, wirless, zvucnici |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Internet, bežični, lokacija zrenjaninski put | kefalo | Internet usluge | 1 | 5.2.2011 1:36 |
Winamp kontrola zvuka . | - Peki - | Zvuk na računaru | 1 | 29.11.2010 1:36 |
Spajanje zvuka i videa i čišćenje zvuka? | touch_master | Video/TV softver | 4 | 15.3.2010 21:24 |
Bežični prenos TV signala | Tihoj | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 16.5.2009 15:30 |
Program za merenje jacine zvuka | Child_of_Bodom | Aplikativni softver | 4 | 26.6.2007 12:51 |