Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Zvuk na računaru

Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 17.4.2012, 14:37   #1
titanko
Novi član

Član od: 28.2.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Question Bežični prenos zvuka

Ovako, u kuci imam razvuceno ozvucenje po svim prostorijama (dnevna soba, soba, hodnik, kuhinja, kupatilo...) i svi ti zvucnici su prikaceni na pojacalo koje mi stoji u dnevnoj sobi, koje je povezano sa gramofonom i ostavljen je jack 3.2mm za povezivanje racunara... Koristim lap top od nedavno i zanima me da li postoji nacin ili neki uredjaj da prenesem bezicno zvuk iz lap topa do pojacala? Na primer kad lezim u sobi da mogu menjati pesme ili kontrolisati zvuk kao da mi je lap top prikacen direktno kablom na pojacalo? Hteo bih nesto kao wirless ozvucenje po kuci, kao sto ima wirless miseva, tastatura, slusalica i slicno pa me zanima da li postoji neki uredjaj za bezicni prenos zvuka na pojacalo i sta mi treba da bih to izveo? Pozz, nadam se da razumete sta mi treba
titanko je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Tagovi
bezicni, wirless, zvucnici

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza
Pregled sa stablom odgovora Pregled sa stablom odgovora

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Internet, bežični, lokacija zrenjaninski put kefalo Internet usluge 1 5.2.2011 1:36
Winamp kontrola zvuka . - Peki - Zvuk na računaru 1 29.11.2010 1:36
Spajanje zvuka i videa i čišćenje zvuka? touch_master Video/TV softver 4 15.3.2010 21:24
Bežični prenos TV signala Tihoj Komunikacioni uređaji i umrežavanje 2 16.5.2009 15:30
Program za merenje jacine zvuka Child_of_Bodom Aplikativni softver 4 26.6.2007 12:51

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 5:31.