![]() |
![]() |
|
|||||||
| Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#61 |
|
Starośeđelac
|
Ne igram Dinasty,previse mi je smorno da o svemu vodim racuna.Imao sam volje da krenem i igrao dugo,ali mi se smucilo.Sad furam Season,Play Off i All Star evente.
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Starośeđelac
|
Koji tim biras uglavnom?
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Član
|
Ove New Jer...
I Klin... |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Član
Član od: 1.11.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
Ja igram Dynasty sa Bullsima! Odmah na startu sam poslao P.J. Browna u Toronto za Pepe Sawa da oslobodim salary cap! Zatim sam poslao Nocionia u New York za Eddie Curryija pa Ben Wallaca u Charlotte za Okafora i Harringtona! Onda je Ben Gordon zajedno sa Pepe Sawon poslan u Detroit za Ripa Hamiltona! Da skratim trenutna postava:
C Eddie Curry PF Emeka Okafor SF Loul Deng SG Rip Hamilton PG Kirk Hinrich 6 LaMarcus Aldrige 7 Dermarr Johnson 8 Griffin 9 Duhon 10 Harington 11 Pargo 12 Fizer 13 Hardaway 14 Allen i još imam 6 miliona slobodnih, ali mi trenutno ne treba novih igrača!!! Igram na 7min po četvrtini i poeni se na kraju kreću od 90 do 110 što je realno! Odigram po jednu utakmicu u 2-3 dana i polako! Sviđa mi se što dosta igrača ima poseban način za izvođenje slobodnih bacanja(Hamilton, Gordon, Deng, Stojaković, Bibby, K.Martin, Magloire,...)! |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Starośeđelac
|
Ja igram na Season trenutno sa Minesotom,stavio sam cetvrtine po 5 minuta,za vise nemam vremena,a i nije mi interesantno.Postizem prosjecno po 70-80 poena po utakmici,zavisno od procenta suta.Uglavnom,uzeo sam Vukove jer imaju sjajan domaci teren(Target Center),Kevina Garneta na koga uvijek mogu da se oslonim u kriticnim trenucima i Majka Dzejmsa,strucnjaka za prodore(i njegovu zamjenu Marka Jarica,koji je odlicno uradjen u 07 verziji,osim slobodnih bacanje,koje izvodi neprirodno slabo u odnosu na realni zivot).Od izmjena uvijek prije pocetka ubacim Endrjua Grifina jer je Mark Blaunt totalni amater(ili ja ne umijem sa takvim centrima).Jedina mana su mu slobodna bacanja.
Interesuje me,da li stvarno X-Factor utice onoliko koliko ga reklamiraju?Licno,imam utisak da ne znaci mnogo,jer igraci nisu nesto bog zna kako precizniji(cak i obratno recimo),osim sto lakse prolaze kroz odbranu i imaju mogucnost da izvedu neke atraktivne poteze(sto je nama sa tastaturom beznacajno). |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Član
|
Koristiš li superstar trigger??? To je najjače dugme ikad napravljeno
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Član
|
Jarica su jako nabudili(preteramo) a njihov plej odlicno gada za 3 ja se oslanjam na Bosh njega sam dobio za Vins-a dosta je visok i moze da preokrene igru ko Kevin a sada Wade me izvlaci iz gustih situacija jer Bosh se umori od silnih skokova
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Član
|
Daj im Griffin-a i Emeka Okafor za J.O'Neal i dodaj 1st round Pick
Mozda ga dobijes dobre su sanse Moja postava: C S.O'Neal PF Cris Bosh SF LeBron James SG Mihael Reed PGWade
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Član
|
Kako si skupio ovaj tim??? Nemoguće je dovesti LeBrona jer mu je rating 96, a u Miamiu(pretpostavljam da igraš s njima zbog O'Neala i Wadea) nemaš igrača tog kalibra za takav trade, možda Wade i Walker u paketu!!! Ovaj tim je moguće imati jedino, ako si ga napravio prije početka sezone u Rosters!!!
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Starośeđelac
|
Citat:
Inace,stigao sam do play offa na All-Star nivou tezine sa Minesotom i naletio na San Antonio Pokusacu,uz malo srece,da izborim majstoricu,ali vrlo tesko...Izgubio sam oba meca u regularnom dijelu sezone sa po 14 razlike.Inace,sta radite sa tim Dinasty modom,upropastiste sve timove?
|
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Član
|
Dynasty je interesantan zato što na kraju sezone imaš rookie draft, stariji igrači idu u penziju... I ja igram na tastaturi zato što mi je nezgodno upravljati na analog, a drugačije nije moguće, a superstar koristiš tako što držiš superstar dugme i pritisneš šut! Znači sa scorerima držiš superstar pa onda "shoot", sa Power i Highflayer držiš superstar pa "dunk",a u odbrani sa inside stopperom držiš superstar pa "block",a sa optside stoperom držiš superstar pa "steal"!!! Ne mogu da vjerujem da neko igra bez ovih budalaština?! Kad ti gore bude pisalo nešto za replay pritisneš "dunk" i ponovi ti taj potez(zakucavanje, šut, polaganje, block,...)! Zaboravio sam da sa Playem kombinuješ superstari "pass" i on onda izvodi one nenormalne asistencije! Pored toga svaki od njih može koristiti superstar+layup za efektna polaganja!!! Uživaj
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Starośeđelac
|
Znao sam za replay,samo sto bez gamepada(i tih tvojih stvarcica) nemam mnogo dobrih poteza,pa mi se i ne pojavljuje cesto
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Novi član
Član od: 29.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Da li je izasao Fiba patch za NBA Live 07?
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Član
|
Citat:
IMALI NEKO PATCH ZA FIBA ZA NBA
|
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Novi član
Član od: 13.9.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Znam da se ne tice teme ali ljudi moze li mi neko reci gde kupuje igrice u Beogradu.Ja kupujem kod nekog lika u starom merkatoru pola ih nema.Moze li mi ko reci ulicu gde kupuje igrice???
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Član
|
Ne znam ali znali nko adresu ili neko dgovor na ovo pitanja:
Da li je izasao Fiba patch za NBA Live 07? |
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Particionisanje diska sa live cd-a? | cages | Slobodni softver | 10 | 30.9.2006 17:18 |
| live stream | kale | Aplikativni softver | 4 | 24.9.2006 23:01 |
| SB Live! drivers | rubiroza | Zvuk na računaru | 12 | 2.6.2006 14:29 |
| NBA live 2006 | bejo | Tekstovi u SK | 23 | 9.5.2006 9:15 |
| SB Live 5.1 Dolby ili SB Live 24-bit | BoomBar | ŠDK - Zvuk na računaru | 3 | 23.1.2006 21:54 |