![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.8.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pozdrav svima, jos nisam zavrsio sa povezivanjem, pa izvinjavam se, evo ovako, na tavanu imam access point, dole imam router, a na ovaj router hocu da povezjem jos jedan access point da bih na njega povezao wireless laptop racunar, hoce neko da mi objasni malo kako to da povezujem, s obzirom da router i novi access point imaju istu ip adresu..192.168.0.1...pocetnik sam pa se ne razumem bas, kad ulazim pronadjem samo router, verovatno treba da promenim ip adr.od routera ili kako, da bih stigao do drugog access pointa...sve najbolje i hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovako, i ja imam istu situaciju (wireless predpostavljam
![]() Potrebno : 1. Wireless Router (za male pare najbolji router kod nas Tp-Link WR340G) - moja preporuka. 2. Ako treba i kabla nekim slucajem. I to je to. Nadam se da si shvatio, jer nisam bas nesto najjasnije objasnio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Hvala ti prijatelju, evo upravo sada sam povezao, posto imam taj drugi access point, samo sam ga prikjucio na stari router nisam ni usao u setovanje, jer ne mogu uci u access point, ista ip kao kod routera, i laptot se odma prikacio na internet, tako da zasad sve radi super, laptot je wireless povezan na net bez ikakvog setovanja, jos ostaje problem kako da promenim ip od novog access pointa jer ne mogu uci. Jos jednom puno hvala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Pa otkaci ih... znaci uzmes komp koji nije povezan uopste, ubodes ga, udjes lepo u admin i promenis...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ok, Nino, pokusacu veceras, hvala puno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Kada vec imas laptop ti samo ukljuci mrezni u laptop, promeni IP i vrati u ruter.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
router MSI RG60SE | message | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 17.9.2008 21:48 |
Wireless wireless router | srka | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 12 | 12.4.2008 19:47 |
PTT ADSL - Modem Vs. Router | Pharaoh86 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 16 | 26.3.2008 21:22 |
Umrežavanje preko wireless access pointa | KING JACK | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 17.2.2008 20:23 |
Access point i wlan | JovanK | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 9 | 25.1.2007 0:42 |