Kuler grafichke se chuje kao freza
Ovako....
Kao shjto naslov kaze, kuler grafichke je samo odjednom pocheo da se chuje kao freza...Naime, otishao sma na chas matematike(priprema za prijemni), i kad sam se vratio komp iskljuchen...Ja kao, dobro mozda nestajala struja, izbavcala sklopka ili tako neshto i ukljuchjem komp,i imam shta i da chujem...U pochetku se chuje normalno,i kad digne win krece da drchi nenormalno...
Otvarao sam kucishte, nigde nishta ne zakachinje,ochistio sam ga...Skidao sam i kuler grafichke ochistio ga,nigde ne zakachinje, medjutim drchi kao nenormalan....
Da bi se uverio da je do kulera od grafichke, iskljuchio sam ga bio i ukljuchio komp, i naravno bio je tih kao i pre...Plashim se da ne spalim grafu, pa sam ga ponovo ukljuchio i mnogo me zivcira - slusham muziku, a u pozadini iritirajuce zzzuuuuuuuuuuuuuuuu.....
Ne znam shta da radim, osim mozda da sam zamenim kuler...
Btw. Grafa je Palit 8600GT Sonic + , imam i garanciju,ali kupljena je u BG-u,a ja sam iz unutrashnjosti, pa sad ako postoji neko reshenje koje bash i nije komplikovano,ne bih bash da idme do BG-a zbog toga...
Ako je jedino reshenje menjanje kulera, predlozite neki...
|