![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]() Citat:
Naravno da ako je nabavis dobijas i kertridze 24bk i 24c. Ako nemas nekog medju serviserima i pogledas npr. PIN tamo nema (samo primer) Koliko si platio glavu za iP2000? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
Ne fora je da je jos nisam kupio, interesuje me sta nije u redu, ako su samo ketridzi otisli da ne dajem jos par desetina evra i za glavu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
|
![]()
Kazes da si nasao na nekoliko mesta pa me zanima cena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Član
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
e a kako mogu toliko da odu kertridzi da ne daju boju uopste? ipak je to samo patrona...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
|
![]()
Ne preporucuje se mesanje vise proizvodjaca mastila. To moze da dovede do zanimljivih stanja. Kompatibilni se proizvode da zamenjuju original a za ostalo bas nece da garantuju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Član
Član od: 23.4.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
tek nedavno pre nedelju dana sam pazario pixmu 4200 i citam sad o toj tecnosti za ciscenje. Stampac koristim relativno retko otstampam 2-3 fotografije pa nestampam jedno 4-5 dana pa me interesuje koliko se preporucuje upotreba te tecnosti. Znaci stampac je jos nov i u garanciji. Da li preporucujete ciscenje posle svakog stampanja da bi se izbeglo zapusenje glave.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Novi član
Član od: 9.6.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Cao , imam printer HP1020 , vec 20-tak dana , i primetio sam u poslednje vreme kada stampam , da kada izbacuje stampani list , kroz otvore mu izlazi vrlo mali dim....rekli su mi da je to normalno , jer grejac se zagreje preko 100 stepeni i kada je hladno u prostoriji , taj dim se vidi , a kada je toplo ne vidi se , ...Jel normalno da kada susi papir , da izbacuje dim pomalo????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Novi član
Član od: 9.6.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Cao , imam printer HP1020 , vec 20-tak dana , i primetio sam u poslednje vreme kada stampam , da kada izbacuje stampani list , kroz otvore mu izlazi vrlo mali dim....rekli su mi da je to normalno , jer grejac se zagreje preko 100 stepeni i kada je hladno u prostoriji , taj dim se vidi , a kada je toplo ne vidi se , ...Jel normalno da kada susi papir , da izbacuje dim pomalo????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne susi papir vec lepi toner za papir.Temperatura termo valjka je oko 175 stepeni kod vecine stampaca ali je stampac tako uradjen da nema mogucnosti da se nesto u njemu zapali.E sad dim ne bi trebao da se pojavljuje(cak i kada je hladno mogao bi da vidis isijavanje toplote ali ne i dim)tako da pretpostavljam da tu bas nesto i nije u redu.Ali opet ti je problem prodavac koga mrzi da se bakce sa tvojim stampacem.Jer imas jos nekih problema tipa zaglavljivanje papira na izlazu iz stampaca?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Age Of Empires II | vladale | Strateške igre | 60 | 2.2.2012 21:27 |
Problem pri povezivanju sa TV-om | VMedic | Operativni sistemi | 11 | 3.2.2009 23:36 |
Problem sa XP-om | vladale | Operativni sistemi | 10 | 21.1.2006 22:11 |
Problem sa DT/Alcohol igrama | stuparic | Brbljaonica | 2 | 1.1.2006 22:12 |
U.S. Robotics problem | Nikola Milosavljevic | Kvarovi | 7 | 12.12.2005 0:36 |