![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Imam cudan problem.pre neki dan instalirao sam neki program game accelerator.ranije sam ga koristio da malo ubrzam racunar i zaista mi je fino koristio.medjutim,sad imam ge force 7300gt.posle pokretanja toga programa desktop mi se izgubio i umesto njega pojavile su se nekakve sare po monitoru.restartovao sam komp,poceo je da butuje windows ali opet samo te sare.sta cu,uzmem acronis i obnovim stariji image fajl.windows se onda normalno podigao ali prilikom butovanja na crnoj pozadini boot screena pojavile su se smetnje,kao da zvoni mobilni pored.takodje isto se desilo i kad sam menjao rezoluciju monitora.ja sam onda izinstalirao stari drajver i stavio najnoviji.ali se ista stvar ponovila.onda sam startovao igru i na moje cudjenje primetio da igra koja je do sada isla glatko sada pocinje da se vuce,zakucava,da frejmuje.iskljucim se i pustim drugu koja isto tako dobro radila,kad i ona,jedva mili.instaliram ja trecu,stariju,ista stvar.jednostavno ne rade kao pre.inace sam windows i programi rade besprekorno.
moze li mi ko reci,sta je ovo i da li sam nesto zeznuo graficku sa ovim programom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Rekao bih da je grafika malo posasavela. Jel imas od nekog da pozajmis neku grafu ono cisto da probas ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Veliki problem sa Pioneer 215D SATA rezačem... | matke | Nosači podataka | 7 | 2.7.2008 19:00 |
Problem sa internet konekcijom | zoran-petkovic | Internet tehnologije | 4 | 13.6.2008 1:44 |
Problem sa reprodukcijom DVD materijala | Dimo | Kvarovi | 7 | 27.4.2008 16:05 |
Problem sa novim kompom! | Slavke | Kvarovi | 9 | 11.1.2008 18:17 |
Problem sa monitorom! HITNO! | uros@3D | Video/TV softver | 6 | 26.8.2006 23:27 |