![]() |
![]() |
|
Stare igre Spectrum, Commodore 64, Amiga, PC DOS, M.A.M.E... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 25.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
JEL ZNA NEKO ZA METAL MARINES????
legendarna igra, cinimi se za jos on stare windowse 3.xx(kako li se zvahu bese kad je win bio stvarno 4 prozora ![]() rts, imas tri prozora, jedan mapa tvog ostrva, drugi mapa kompovog, trci kontrolni centar, i mali cetvrti sa opcijama za izgradnju... cilj je da sacuvas sve tri baze koje dobijas na pocetku i da unustis iste na protivnickom ostrvu... gradis pvo,rakete zemlja-zemlja, metalne marince(koje upgradeujes u zlatne ![]() IGRA JE NAJ RTS i pleni takvim smekom da je to neverovatno, jos ja mislim da ima i opciju za multiplayer... EL SE SECA NEKO? AA?AAA??? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
NIKO? ne verujem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
C64 Legend
|
![]()
Maglovito... Nisam je nikad igrao, video sam je kod druga, ali sam i tada mrzeo Windows i nikako nisam mogao da se naviknem na igru koja koristi Windows interfejs. Zamisli, igra u prozorima.. to nije igra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
ma samo je skini(ima da se nadje relativno lako) i probaj malo... mnooogooo zarazno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
C64 Legend
|
![]()
Necu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Metalci spasavaju princezu | Covenant | Cvet kompjutera | 28 | 12.10.2007 16:09 |
Da li neko igra Desert Rats vs Afrika Korps | jocabg011 | Strateške igre | 8 | 10.3.2006 0:56 |
Da li neko zna? (AMD lista procesora) | Robert | Osnovne komponente | 10 | 7.2.2006 0:42 |