![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]()
Treba,treba, jer nisam ja ni laik po tom pitanju (već "gore" od toga - mislim po pitanju igara avantura) i ne stidim se toga i ako imam preko 20 godina igračkog iskustva iza sebe,jednostavno me nije toliko privlačio taj tip igara
![]() Nemam ni jednu pogođenu,niti sam učestvovao na tom "takmičenju" ![]() Probao sam dosta avantura,malo ih odigrao do kraja,retke su koje se meni svide kao IHNMAIMS,ali kad vidim "zodijačke" slagalice ili zagonetke u igri - nije mi uopšte dobro - odmah batalim tu igru ![]() Poslednja ispravka: draske73 (27.8.2009 u 20:23) |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Basterd...
|
![]()
Pa to znači da si, kad su avanture u pitanju, laik (kao i jorz truli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Starosedelac
|
![]()
Pa naravno.To sam i sam rekao već dva puta i ne vidim što bih se stideo toga.
Što,treba da izigravam nekog experta i stalno googlam kada treba nešto da kažem ![]() Uvek neko nešto ne zna a neko zna. Neznanje nije sramota,kao što ni znanja nije nikada na odmet ![]() Citat:
OK - nabavio sam Dark Seed,potražiću Dark Seed 2 i Sanitarium,pa onda ostale - polako, ali pre svega da završim IHNMAIMS. Poslednja ispravka: draske73 (27.8.2009 u 10:17) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku draske73 na korisnoj poruci: | ||
Ketchua (27.8.2009) |
![]() |
#64 |
Starosedelac
|
![]()
Završio sam ovu igru,i mogu reći da dok sam vodio junake kroz njihovu "još jednu šansu" tj glavnu priču igra me se baš dojmila,ali...
Spoiler za the end:
Sviđa mi se što igra i pored mračne i turobne atmosfere u sebi nosi jake poruke o samopožrtvovanju,samoodricanju,opraštanju i humanosti u opšte. A sada - odoh na Sanitarium ![]() Poslednja ispravka: draske73 (31.8.2009 u 8:47) |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Starosedelac
|
![]()
He,he.
Pa zato sam i rekao na, mešter u ![]() a do završetka igre,ko zna...možda bude i u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]()
Ja sam malo zastao, poceo ispitni rok, jbg, kad se zavrshi, nastavljam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Basterd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Starosedelac
|
![]()
No,no.
Imate vremena da piskarate poruke i "forumašite",a nemate vremena za igranje. Sramota - nema opravdanja i ne priznaju se neki tamo kvazi izgovori ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]()
hahaha...zbunio si me na sekund
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() ![]() Pomenuta paškvila (koju u celosti možete da pročitate ovde) je naterala Nergala da ukine svoj nalog na GS-u čime mi je na nju skrenuo pažnju. Obratite pažnju na to kolike su ocene posetioci sajta dali igri. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
Nergal (17.8.2010) |
![]() |
#73 |
Starosedelac
|
![]()
Koliko sam ja primetio GameSpot i nema (a ni pre nije imao) neko Bog zna kako kompetentno osoblje (da upotrebim taj izraz i ne vređam novinare) po pitanju ocenjivanja avantura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Poruka onima koji bi uskoro da igraju IHNMAIMS (naročito onima koji su igru nekada pre već prešli): probajte ovu avanturu preko najnovije verzije ScummVM-a (1.0.0.rc1) - uz zabavu možda i pomognete autorima programa za emulaciju otkrivanjem (ne daj, Bože!) nekog baga.
Aj' sad ti, Draške. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Starosedelac
|
![]()
Pa kada sam već prozvan
![]() "Ellison wrote I Have No Mouth, and I Must Scream in a single night in 1966, making virtually no changes since the first draft. He derived the story's title, as well as inspiration for this story, from a drawing by a friend, William Rotsler." http://www.statemaster.com/encyclope...-I-Must-Scream Harlan Ellison o William Rotsler-u i kako je priča dobila naslov: "This is decades ago, a friend of mine, William Rotsler, one of the great wits of our time, and a wonderful writer and an artist and a sculptor and a moviemaker. He was just a Renaissance guy and a terrific guy. In fact, it was Bill who came up with the title "I Have No Mouth, And I Must Scream." He did a little drawing, and there was a little creature, looked like a rag doll, that had no mouth on it, just stitches, that said, "I have no mouth, and I must scream." And I thought, "Wow, what a great title for a story." And I asked Bill if I could use it, and he said, "Yeah," and there it was. I don't think I've ever told anybody that." http://www.avclub.com/articles/harla...art-two,14253/ Poslednja ispravka: draske73 (24.9.2009 u 10:04) Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Deo inventara foruma
|
![]()
Izgleda da ovo neko ipak čita (i 'vata beleške)
![]() Citat:
Citat:
Drugarica Dž. O. je 'ladno (pomalo nepismeno) "prepričala" (srpski: prepisala uz neznatne izmene) moje viđenje IHNMAIMS a da (normalno) u svom poustu na "Krstarici" nigde to nije naznačila. Kao da je znala da je poslednje mesto na belom Internetu gde bih zavirio - upravo taj forum. Nikad ne bih saznao za plagijat da Dijego ne obilazi svakakve špelunke i da nije ostavio link ka temi u kojoj je "prepisana lektira". |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2007.
Zahvalnice: 189
Zahvaljeno 505 puta na 323 poruka
|
![]()
Kažu da je imitiranje najiskreniji vid laskanja.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Veteran
Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 241 puta na 134 poruka
|
![]()
Har har har har, pripreti tuzbom i trazi obestecenje