![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#261 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]()
Ovo ne bih bas definisao kao film, ali nije ni dokumentarac... U pitanju je "film" u kojoj je prikazan dogadjaj koji se stalno ponavlja, ali uvek na drugaciji nacin (kao epizoda Zone Sumraka u kome se glavnom liku stalno ponavlja period od 13 do 14 casova
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Veteran
Član od: 27.4.2008.
Zahvalnice: 230
Zahvaljeno 255 puta na 137 poruka
|
![]()
To je prikazivano na Exploreru,mislim da to nije film,to je nesto kao mini dokumentarac.Ni nema kao neki specifican naziv,nikad nisam ni video naziv uvek je pocinjala direktna radnja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To je taj film, hvala ti puno. Gledam na youtube-u extra je.
Samo ne razumem o kakvom dokumentarcu pricate?! Ali OK, hvala ti Poslednja ispravka: Iris (11.7.2008 u 0:51) |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Veteran
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 535
Zahvaljeno 194 puta na 118 poruka
|
![]()
Mislim da se zove nesto kao smak sveta, ili sudnji dan. U pitanju su cetiri price sa razlicitim scenariom za globalnu katastrofu, udar komete, ogroman cunami, pandemija smrtonosnog virusa i na kraju naucni eksperiment koji slucajno stvara crnu rupu i unistava celu planetu. Emitovan je ili na Exploreru ili na Discoveryu a i B92 ga je prikazala kod nas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Spoiler za End Day:
Poslednja ispravka: Iris (11.7.2008 u 12:03) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]()
Da, bas to je u pitanju, hvala!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U tom filmu ina neki Philips-ov digitalni casovnik koji ima jako kul izgled i pozadnisko osvetljenje secam se da sam razmisljao kako bi mi se dobro uklopio uz monitor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 538
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
poz svima
![]() e ovako,pre jedno 3,4 godine sam gledao neki bolestan horor pa da pokusam opisati otprilike koliko se secam radnja filma se odvija na nekoj farmi,gde zivi jedna porodica. sad posto nisam gledao film od pocetka nego tek pri kraju,znam da na tu farmu dolazi neki manijak i secam se ove scene:zena uzela telefon da nazove policiju a taj manijak valjda uzme neki noz,sataru ili sta vec,i odsece joj sake i onda baci telefon pred nju,jedino mi ta bolesna scena ostala u glavi ![]() ako neko zna otprilike koji je to film,neka mi pomogne,hteo bih da ga odgledam celog |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Član
Član od: 8.7.2008.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Da li neko zna kako se zove film u kojem neki likovi u avionu prolaze kroz auroru borealis i vracaju se u proslost gde nema nikoga i nista ne radi? Pojavljuje se neka slepa devojcica i neki ludi lik.
Poslednja ispravka: Iris (15.7.2008 u 14:18) Razlog: aurora, ne aruora |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 | |
Član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 236
Zahvaljeno 145 puta na 110 poruka
|
![]() Citat:
http://www.imdb.com/title/tt0112040/ |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku branko999999999 na korisnoj poruci: | ||
Ilija-sax (15.7.2008) |
![]() |
#272 |
Veteran
|
![]()
u pitanju je mafijaski film cini me se 30-te godine- u americi.
pojavljuje se 1 lik kaze da je neki izresetani mafijas sa 20 metka koji je to proziveo ali u stvari mu je ukrao identitet. znam da je jevrej i ima njegova majka valjda radnju ima i sestru u koju se zaljubljuje njegov partner mafijas koji se posle postaje jevrej da se ozeni njome. i da znam da posle vencanja glavni lik i partner idu da opljackaju nesto kao poklnon za mladozenju ali na kraju gine mladozenja i zet ga dovodi mrtvog na slavlje pose vencanja. nadam se da je dovoljno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Član
|
![]()
The Langoliers.
Extra film. Tek neki dan sam uspeo da dodjem do njega posle mnogo godina trazenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Član
Član od: 26.8.2007.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 124 puta na 47 poruka
|
![]()
Ovo kuca moj drug:
Film se desava u alternativnoj noci izmedju 1999 i 2000 god (pa verujem da je tada i izasao), u americi je trend neki aparat koji ubacuje podatke sa diskova direktno svest coveku (stavlja se na glavu). Na ulicama haraju likovi koji prodaju diskove sa seksualnim sadrzajem za taj aparat (ilegala, neo pimpovi). Na jednom od diskova se vidi smrt devojke i glavni lik je optuzen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.603
Zahvaljeno 10.860 puta na 6.955 poruka
|
![]()
Strange Days, odnosno Čudni Dani, mislim da je to...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
MiDa (20.7.2008) |
![]() |
#276 | |
Intelov plaćenik
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Član
Član od: 26.8.2007.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 124 puta na 47 poruka
|
![]()
To je taj film. Drugar vam je zahvalan.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Veteran
|
![]()
Ja imam malo drugacije pitanje, ne znam da li je ovo tema u kojoj mogu da pitam..
Zanima me ima li nekih emisija ili dokumentarnih filmova koje obradjuju big bang ,galaksije ,solarni sistem ,planete ,svemir - kako je sve to nastalo itd Nadam se da razumeta sta sam hteo da kazem |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() To niko ne bi smeo da propusti, pa sve i da ga uopšte ne interesuje Vaseljena. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
GordoN (24.7.2008) |
![]() |
#280 | |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 415
Zahvaljeno 1.006 puta na 568 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sun Tzu na korisnoj poruci: | ||
GordoN (24.7.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
film, ime filma, koji film |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najgori film (bilo koji žanr) koji ste gledali... i zašto | Crusader88 | Kompjuteri i film | 819 | 25.4.2014 12:03 |
Kako spojiti film koji se nalazi na 2 dvd-a | Jann | Video/TV softver | 12 | 23.3.2006 1:41 |