![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 13.2.2011.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Na novom kompjuteru:
GPU GeForce GTX 750 CPU Intel Core i5 3350 CPU 3,10GHz Rezolucija 1920 X 1080, 60Hz Operativni sistem Win 7 Home Premium ne radi program subtitle workshop. Kada pokušam da učitam bilo koji postojeći titl prijavljuje se neki problem i program mora da se isključi. Ne piše konkretno kakav je problem. Reinstalirao sam program, instalirao i drugu verziju subtitle workshop ali opet isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.6.2008.
Zahvalnice: 619
Zahvaljeno 875 puta na 758 poruka
|
![]()
A sta konkretno prijavi, mora nesto da napise?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Evo piše ovo: "Subtitle Workshop exe has stoped working. Windows is checking for a solution. A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution available."
Sada kada sam pokušao opet ide film ali bez slike. Čuje se samo ton. Ponovo pokušam i opet izađe ovo obaveštenje. I tako naizmenično. Čas može ali bez slike, čas prijavi problem. Tako sa bilo kojim filmom i titlom koji učitam. Problem imam i sa programom K-Lite Codec Pack. Kada preko njega pustim film neko vreme radi i onda se zamrzne - ukoči na neko vreme. Pretpostavljam da je u nekoj vezi to. Možda konflikt nekih drajvera. Drajvere za kompjuter sam instalirao sa diska koji sam dobio uz komp. Poslednja ispravka: Drazenbg (24.7.2015 u 18:47) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Najverovatnije je problem u kodecima, mozda i u drajverima za graficku kartu (ti sa diska su najverovatnije dosta matori). U zavisnosti koja je kartica, skini poslednje drajvere sa AMD, nVidia ili Intel sajta. Takodje, preuzmi i poslednju verziju K-Lite Codec Pack-a (trenutno 11.3 full). Pre instalacije obrise stare i drajvere za grafiku i K-Lite. Ako ne mozes da nadjes drajvere, napisi koja graficka karta je u pitanju.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku toxic na korisnoj poruci: | ||
Drazenbg (24.7.2015) |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
NVIDIA GeForce GTX 750
Međutim sa instalacijom dobio sam i neki program GeForce experience koji navodno automatski traži i ažurira drajvere. Tu piše da je sve ažurirano. Deinstalirao sam stari K-Lite i instalirao ovaj što si preporučio 11.3 full. Međutim opet ništa. Sada subtitle workshop učitava titl, film ide, čuju se zvuci i glasovi ali nema slike. Nešto sam uspeo da uradim. Instalirao sam AVI ReComp 1.5.3. i sada Subtitle Workshop radi. Verovatno je nedostajao neki kodek. Možda xvid ali me čudi da K-lite 11.3 nije rešio to. Hvala inače na pomoći. Ako opet nešto zataji javiću se. Ovo može i drugima da pomogne. Ja se ne razumem baš, pa sam slučajno bez razumevanja nekako našao rešenje. Poslednja ispravka: Drazenbg (24.7.2015 u 21:50) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Neki konflikt je sa kodecima verovatno, probaj vise video fajla da pustis. Meni radi OK, mada koristim stariji SW, verziju 4. Jel radi taj video u Media Player Classic-u?
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku toxic na korisnoj poruci: | ||
Drazenbg (24.7.2015) |
![]() |
#7 |
V.I.P.
|
![]()
Po ko zna koji put da ponovim... uz SW sasvim je dovoljan FFDShow... Šta će ti kodek pak ako se ne bakćeš sa npr. kompresovanjem filmova (opet, ni tu ti ne treba pak, Xvid i x264)? Samo ubaciš gomilu kodeka koje nećeš (najverovatnije) nikad koristiti, još ako koristiš neki od plejera koji imaju svoje kodeke (Pot, Gom, KM...), stvarno nema potrebe.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Spawn BG na korisnoj poruci: | ||
Drazenbg (24.7.2015) |
![]() |
#8 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Sada se nadam da se i taj problem rešio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Novi član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Često nailazim na stvari koje samo ffdshow ne može da pusti, a volim i da imam podršku na celom sistemu. Koristim godinama K-lite bez problema, i stvarno ne vidim razlog za ne korišćenje istog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
V.I.P. Video/TV softver
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 462 puta na 359 poruka
|
![]()
Sad na brzinu probah ovaj SW 6b. Na Win 8.1 x64 nema slike. Međutim, kad sam prebacio video render sa Default na WMR9 sve radi normalno. Nemam FFDShow već koristim LAVFilters.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U SW4 i nema mogucnosti promene rendera, mada nikad i ne koristim video preview, pustam u player-u uvek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
Član od: 22.10.2007.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 425 puta na 351 poruka
|
![]()
Isti probem ima i moj prijatelj koji ima Windowa 7 Ultimate sa Service Pack 1. No ono što je čudno je to da ukoliko se ime filma i titla ne poklapaju, SW radi; npr. Rambo1.srt i Rambo.avi radi, stim što prvo učitam titl, pa film.
No ako se poklapaju, Rambo.srt i Rambo.avi, odmah se sruši, uz isto obrazloženje kao gore. Ista priča za SW 6.0b. Još sam probao sa portabl verzijom SW 2.51, no nju uopšte ne mogu da pokrenem. Stvarno čudno. Kod mene na XP-u sa K-Lite Mega Codec Pack-om radi bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Tv tjunerima | sale94 | Kvarovi | 21 | 26.6.2014 8:09 |
Problem sa instalacijom WIN7 | The Mickey | Kvarovi | 0 | 9.2.2013 8:56 |
Problem sa Maticnom plocom A8M2N-LA | Stefan1090_ | Osnovne komponente | 9 | 16.9.2012 19:28 |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom | vanila | Ostale komponente | 3 | 12.3.2009 19:22 |