![]() |
![]() |
|
3D radovi Radovi korisnika iz oblasti 3D grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Imam dva pitanja:
1. Sta znaci ono 3dS Max.Koja je razlika izmedju 3d Max i 3ds max. 2. trebaju mi neki tutorijali za pocetnike.Najbolje bi bilo video tutorijali, posto neznam ama bas nista u vezi programa???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
3ds Max = 3d studio max= sto skraceno neki vole da zovu 3d max ili samo MAX
E bese jednom davno Program koji se zvai 3D STUDIO - I radio je u DOS okruzenju i bese modularan( odnosno zaseban prozor Modeler, Zaseban animator...) Zatim prelaskom na WINDOWS -Program dobija ime 3d studio MAX U procesu evolucije do trenutne verzije 8( a 9 je najavljena ovog leta od strane autodeska)- ono 3d studio je Skraceno u 3ds( sto je inace i ime grafickog formata 3d studia za dos -*.3ds. Dok max koristi *.Max) I ako mene pitas( kao nekog ko dotichi program koristi skoro 7 godina) -Najbolji nacin za pocetak su Tutorijali koji dolaze uz MAX.( Samo eliminisi ono MRZI ME DA CITAM) Program je izuzetno obiman i pocetnik ce se lako izgubiti u gomili opcija A ako resis da ga UCIS - JA i Drustvance sa ovog foruma cemo ti drage volje pomoci da se uhodas Jos jedan domaci clan MAX comunitija je uvek dobrodosao :} |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]()
mada trebao si malo i da ohrabris coveka, tutorijali pokazuju razne tehnike, nije potrebno sve ih znati da bi modelirao/animirao (ili ko zna mozda te vise interesuju skripte) vec se ograniciti na one koje ti najvise leze i vezbati oko/ruku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
![]() Pa ovo je bilo nesto najneznije sto sam cuo od nesonjacc-a do sada. (mora da mu se nesto lepo desilo) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]()
malo linkova sa tutkama http://www.3d-palace.com/index.php?o...per&Itemid=133
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Hehehe
![]() Udarila mi letnja vrucina u GLAVU ![]() Elem Uvideo sam da nasoj 3d sceni treba Inekcija ADRENALINA - Pa sam stoga resio da budem FIN- I da uradim sta mogu da pomognem- spasavajte ko sta moze Sto se Tice OOHRABRIVANJA moram da budem Surovo Realan 1-3ds max je (PRE)obiman program, ali su mu mogucnosti neogranicene. Dakle reci -"hocu da ucim 3ds max" - je Ogrooooman posao Prvo odluci sta hoces da radis sa njim : -Po koja slicka ponekad -Low poly za igre -Movie industrija -Nesto cetvrt Dakle MOMAK jesi spreman za OBUKU??? P.S -Nadam se da imas instalaciju programa |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Tutorijali za programiranje | Harmon23 | Programiranje | 232 | 10.8.2024 14:29 |
Linkovi za početnike | Eni | Fotografija | 13 | 9.4.2020 9:13 |
VideoJug i neki malo drugačiji tutorijali | Mrka Kapa | Cvet kompjutera | 4 | 15.7.2008 22:21 |
C++ tutorijali na srpskom!!! | PeTkO | Programiranje | 16 | 28.10.2006 15:57 |
TUTORIJALI | JovanK | Aplikativni softver | 0 | 27.10.2006 2:40 |