![]() |
![]() |
|
Opisi, recenzije i testovi Ovde šaljite sopstvene opise, recenzije i testove hardvera. Neka ono što ste poslali bude vaše autorsko delo - nemojte kopirati tuđe tekstove sa drugih sajtova i časopisa. |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
Da sluzi za poboljsavanje protoka vazduha sigurno ga nebi uzeo, njega mozes koristiti umesto internog HDD za podatke ali za OS i programe je malo spor, i prenos podataka, umesto fleski imas veliki kapacitet po prihvatljivoj ceni.
Ne bi mi koristio ni da peva, ni komunicira, ni radi domaci, ali bi sigurno koristilo da radi pismeni. Salu na stranu, razlika izmedju fioke i NAS-a je sa jedne strane mala, a sa druge velika. NAS nije namenjen za prenos podataka kao fleska vec da sluzi kao server za deljenje podataka u mrezi, deli podatke na vise racunara istovremeno i bolje bi mi doso jer imam kucnu mrezu. Da napravim sam NAS, opet je skuplje od fioke, mada sa druge strane mogao bi da iskoristim neke od racunara koje vec imam. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
35be3, hdd, hdd enclosure, lc power, lcp, review, test, user |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Corsair Announces Gaming Series Line of Power Supply Units | Thaedass | Ostale komponente | 4 | 16.9.2010 19:19 |
XFX To Introduce Power Supply Line Soon - 850W Black Edition | Picard | Ostale komponente | 7 | 14.9.2009 21:07 |
Pomoc oko prezentacije u Power point-u? | Oliver_ | Aplikativni softver | 4 | 17.6.2009 0:30 |
Power dugme | Djordjeg | Kvarovi | 5 | 30.4.2009 10:58 |
Acer Aspire 5735Z ili 5730Z | Neky | ŠDK - Prenosni računari | 1 | 5.1.2009 21:27 |