![]() |
![]() |
|
ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
Član od: 4.12.2010.
Zahvalnice: 201
Zahvaljeno 693 puta na 630 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku altec.gs na korisnoj poruci: | ||
Marko_Purple_DREAM (4.6.2012) |
![]() |
#22 |
Član
Član od: 25.1.2009.
Zahvalnice: 33
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
hvala za video, video sam ga vec, malo me plashi shto je tako svetlo i bledo, ali ja sam totalni nub kad su u pitanju monitori jer ceo zivot mozda sam samo par puta igra neshto na led-lcd ekrenima i nemam osecaj ali cu da verujem svima vama i da uzmem Dell U2312HM LED IPS ty
ceo zivot koristim Samsungov CRT chak nisam ni u igraonicu ishao par godina pa bar tamo da zagledam neki lcd-led ekran, apsolutno nemam osecaj :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.068 puta na 2.438 poruka
|
![]()
Pa sa slike mi se čini da imaš jedan od onih jeftinih Samsung CRT-a što su išli oko 100€ u to vreme... Uz dužno poštovanje, to su bile kršine od monitora. Prilikom prelaska na Dell LCD sa IPS-om mislićeš da si ponovo progledao po pitanju oštrine, boja i same veličine... Uglavnom, LCD ima nekih svojih ograničenja, ali će pozitivne strane verovatno daleko da nadmaše bilo šta što bi ti moglo zasmetati - pogotovo u odnosu na taj sadašnji.
Što se tiče igara koje nisu nativno u wide formatu, posle par minuta, taj neiskorišćeni deo ekrana više i ne primećuješ, a ta 4:3 slika unutar wide 23-ke će opet biti dovoljno velika kao da gledaš u staru 19-icu. Naravno, uvek možeš i da razvučeš sliku preko celog ekrana pa da sve bude debeljuškasto. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci: | ||
Marko_Purple_DREAM (6.6.2012) |
![]() |
#24 | |
Veteran
Član od: 24.11.2009.
Zahvalnice: 146
Zahvaljeno 106 puta na 105 poruka
|
![]() Citat:
naravno da imas, nemoj da te plasi ghosting, na njemu moze komotrno da se igra... ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Joca90 na korisnoj poruci: | ||
Marko_Purple_DREAM (6.6.2012) |
![]() |
#25 |
Član
Član od: 25.1.2009.
Zahvalnice: 33
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
evo me, upravo buljim u moj novi monitor, hvala svima na pomoci, ulepshali ste mi zivot poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
200, 200e, ekran, monitor, video |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|