![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 12.9.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav.
Imam laptop HP Omnibook XH 3 Kod mene je dosta dugo radio je ok do pre par dana ,poceo je ekran da mu stalno bude crven ..tacnije ono sto je crno postane crveno pozadina u BIOS na primer boot screen od XP..kad instaliram XP umesto plave pozadine je roze...sta bi mu moglo biti u pitanju,inverter ili nesto drugo...hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
NIsta sto bi ti mogao u kucnoj eradinosti ( verovatno ) da sam popravis. Nosi to u servis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
Otiso mu ekran tj rgb kontroler,vrv ces morati da menjas ekran a to nisma siguran da ti se isplati posto je oko 150e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 12.9.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
spojio sam ga na eksterni ekran radi sve ok,promenio sam mu displej ...bolje je crno vise nije crveno kao sto je bilo ali opet ima nekih crvenih tackica i nekek igra slika na ekranu....nosio sam kod par servisera ali niko nema pojma....bar tako kazu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
crven, ekran, eksterni, kvar, servis |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Kvar na laptopu | ivicagmc | Kvarovi | 3 | 2.2.2011 10:53 |
Pravljenje butabilne WindowsXP instalacije sa SP3 pomocu NLite | Win32 | Operativni sistemi | 8 | 4.6.2008 15:13 |