![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Član
Član od: 4.12.2007.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 19 puta na 13 poruka
|
![]()
Nemam ja problem kad igramo vise nas protiv AI, nego kad sam igram.
Na osnovnom Zero Hour ja bez problema pobedim sam svih 7 hard generala u istom timu, ali Contra mod je brutalno tezak. Nema vise easy tezina nego krece sa hard, pa very hard i insane i tu ne mogu da dobijem ni 3 insane armije jer me samo jedna vrsta tenkova na pocetku unisti, pa bih samo taj jedan tenk konkretno da izbacim, kvari mi igru. Inace AI u Contri je mnogo bolji nego default, stavise brutalan je koristi superpowers kako treba i sve ostalo. Naravno ne svi generali jer nije AI dobro napisan za sve, recimo China Tanks je odlican protivnik na insane tezini |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Novi član
Član od: 7.3.2013.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav, imam problema sa Zero Hour, naime secka mi slika kad se poveca broj jedinica na bojnom polju.
Konfiguracija: Fx6100 6 jezgra 3,3 ghz Msi r7 260 1gb 6 gb ram Naime secka mi slika pri povecanju broja jedinica, zgrada i td. Kad prevucem kameru gde je cisto, seckanje se dosta umanji. Zamolio bih vas za savet, nisam noob u svetu kompijutera kao sto danas vecina ljudi nije al ajd da cujem necije misljenje. Nemam problema sa drugim igrama, gta 5 igram na 60 fps a ovo cudo me zeza. Stari sam ljubitelj generalsa i uvek se rado vratim da se potucem sakriven u pesku sa gla jedinicom al me ovo zeza na max. Citao sam da je mozda do memorije, moda do graficke, procesora, ali smatram da je ova konfiguracija prevazisla ta nagadjanja, imate li neki jos savet. Ja bez problema igram naslove tipa gta 5, dota 2, batlefield 3, i jos puno toga, tako da bi generals bio mali zalogaj. Unapred hvala, pokusacu svako resenje koje ponudite. ![]() Poslednja ispravka: Dimo (22.1.2018 u 12:53) Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |||
Starosedelac
Član od: 9.7.2010.
Zahvalnice: 750
Zahvaljeno 536 puta na 369 poruka
|
![]()
Generals Evolution Beta 0.1 has been released! Generals Evolution, or Gen Evo for short, is a total conversion mod that brings the Generals universe to Red Alert 3 For more info, visit their ModDB page: https://www.moddb.com/mods/command-a...rals-evolution |
|||
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Luka Filipovic na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#224 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovo je sjajno!
Samo što neće da radi sa Ultimate C&C verzijom na Originu. Bez obzira što sam probao 3 različita lanuchera i 2 različita načina za instalaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Starosedelac
Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 106
Zahvaljeno 497 puta na 291 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku code master na korisnoj poruci: | ||
perablenta (19.2.2023) |
![]() |
#226 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Čoveče... tuga i zločin protiv gejmera što ništa nije urađena sa tim IP-om tolike godine.
Po 1,000,000 put: Jeb... ti EA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Novi član
Član od: 1.3.2016.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
Command And Conquer : Generals Evolution Jedan od meceva https://www.youtube.com/watch?v=ZqsFzuebfPQ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znam za mod, igrao sam ga, ali nije baš kompatabilan RA3 sistem gameplay-a sa Generalima par stvari se značajno razlikuju.
Ali svaka čast modderima šta su uspeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.615 puta na 4.071 poruka
|
![]()
Kompletan C&C serijal je sad na Steam-u I mozete uzeti sve igre za manje od 10e