![]() |
![]() |
|
|||||||
| Tekstovi u SK u rubrici Phone Zone |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 75 puta na 66 poruka
|
Prosto mi je neverovatno da vi u Svetu Kompjutera niste odreagovali (ili ja nisam video) na ovu Telekomovu akciju:
... U promotivnom periodu do 1. avgusta, Telekom Srbija Vam omogućava da potpuno besplatno koristite Omnifon - paket usluga koji objedinjuje četiri usluge: indetifikacija poziva, poziv na čekanju, preusmeravanje poziva i konferencijsku vezu. ... Nakon isteka promotivnog perioda, ukoliko ne otkažete Omnifon, automatski ćete moći dalje da ga koristite uz dodatnu mesečnu pretplatu od 119 dinara bez PDV-a, koju ćete plaćati putem TF računa. Omnifon možete otkazati pozivom na 9813 ili 064/789 ili u našoj najbližoj poslovnici. ... U pitanju je citat, sa poledjine telefonskog racuna. Zar ne smatrate da je glupo da se odjavljujes od necega sto se nisi ni prijavio? Ko me je pitao podrzava li mi telefon te mogucnosti?Uzmemo li kao pretpostavku da samo polovina ljudi ne procita poledjinu racuna, i od prvog avgusta nehotice "postanu korisnici dodatnih usluga", radi se o lepoj cifri koju stavlju u dzep. |
|
|
|
| Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku Neoplantius na korisnoj poruci: | ||
C64freak (14.7.2009), Game fever (16.7.2009), mciggzy (6.7.2009), player1 (3.7.2009), PsyDuck (3.7.2009) | ||
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Nova grafička i staro napajanje | BigBadVuk | Grafika | 7 | 9.4.2009 10:11 |
| stara plocha i relativno nova grafichka... | marko-marko | Osnovne komponente | 12 | 23.2.2008 9:43 |
| Novi moderatori i nova organizacija | Chivan | Forum o forumu | 2 | 21.2.2007 20:26 |