![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
Pregled rezultata glasanja: Da li ste za vise zena na forumu? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
198 | 90,00% |
Ne |
8 | 3,64% |
Mozda |
14 | 6,36% |
Glasova: 220. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Mythbuster
|
![]()
Jedna potpuno nepotrebna tema sa jednim potpuno besmislenim pitanjem. Mislim, wtf "Da li ste za više žena na forumu ?", šta reći osim, who cares. Ja sam za to da ima što više članova na forumu, jer je tako veća šansa da će nekome biti rešen problem, kao i da će biti pokrenuta neka zanimljiva diskusija, a koliko će biti žena, a koliko muškaraca je totalno irelevantna stvar. Mislim, ako neko dolazi na forum samo da bi našao sebi "ribu" (da, takvi obično devojke nazivaju ribama :S), onda taj treba da poseti lekara
![]() Uopšteno, meni lično nije bitno da li odgovaram na pitanje ženskog ili muškog člana foruma, niti da li na moje pitanje odgovara muško ili žensko, i na takve stvari obraćam pažnju samo iz razloga da se ne bih obratio nekome u pogrešnom rodu ![]() Inače, dosta mi je zanimljiv ceo taj fenomen, muško-ženskih odnosa na forumima. Recimo, ima ljudi koji izbegavaju da odgovaraju na početnička pitanja kada je muškarac u pitanju, ali ako je žensko, polomi se njih 10 da odgovori. Pa šta reći o takvima, osim "Šta se bre pržite majmuni ?". Takođe, dešavale su se i situacije u kojima su se muškarci "maskirali" u žensko (nataknu sebi neki ****zovan ženski nick) i onda dođu na forum da postave pitanje (takvi se obično i jave samo jednom dvaput dok ne reše problem) i što je najgore obično im to i uspeva, jer ima majmuna koji će da pohitaju u pomoć ![]() Šta hoću da kažem ? Treba biti ono što jesi i treba biti dosledan. Ako si došao da pomažeš ljudima, pa pomaži onda svima bez izuzetaka. Ako si došao da potražiš rešenje za svoj problem, pa poslušaj i muško i žensko, čak je veća šansa da od ženskog dobiješ tačniji odgovor, jer su ipak žene malo manje sklone lupetanju i retko će se javljati, ako nešto stvarno ne znaju. Mislim, neće niko navući bilo čije simpatije time što će juriti po forumu žene i rešavati im probleme, a ostale potpuno ignorisati...a ako nekome budete interesantni...paaaa...stići će već neki PP, ne ? ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
To je jednostavno fazon "zene i tehnika ne idu zajedno", zasto je to tako ne znam, ali treba to promeniti, "nesto slicno kao muskarci i sminka, kozmetika, moda" ,(morate priznati da oni dizajneri, sminkeri i ostali nisi bas cisti), bitno je znanje, i glupo je ocenjivati nekoga na osnovu pola, narocito na forumu, ako ti pruzi pomoc u resavanju nekog problema, sta sad ima da se mozga jel' zensko ili musko... glupi stereotip
![]() I sto kaze Marko, ako te neko interesuje, posaljes pp... ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ja sam za!Ko kaze ne sledi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Mythbuster
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
eat, sleep & blink
|
![]()
Da, zašto ne?
|
![]() |
![]() |
#26 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Žao mi je Marko ne mogu da se prepoznam u jednom delu teksta. Meni jednostavno nije svejedno kome odgovaram na forumu kada je polna strukutura u pitanju - za mene muškarci su vazda bili jači, a žene lepši (i nežniji) pol, stoga ću muškom članu da odbrusim i da oštrije prigovorim, a ženskoj osobi nikad; sve za jednu potpuno istu stvar. tu pitanje inteligencije i naučnih istraživanja na bazi "ko može šta spretnije i gde se bolje snalazi" padaju u vodu. Ženska persona može da nauči isto tako dobro da se snalazi za računarom kao i suprotan pol, tako da je ta vrsta diskriminacije skroz besmislena. Ali žene, hvala bogu, nikako ne mogu biti u istom košu sa muškarcima (bar one koje drže do svoje ženstvenosti i prefinjenosti).
Tako da, Urke, ima da se polomim i satrem oko ženske osobe sa sve onim nedostacima u argumentima ![]() I da, naravno da želim napunjen PM box sa eksplicitnim sadržajem. ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 478
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
![]()
Auuu, Magneto, nisi ti lepo svatio konstrukciju
![]() ![]() Evo tri žene (dobro, devojke) koje sam upoznao na netu, a koje su bolje u pojedinim IT oblastima od 90% muškaraca koji se busaju u grudi da su eXPerti: Ivana - CAD Lilit - mreže Aneley - grafika E sad, činjenica je da većina žena na netu "postavlja glupa pitanja", ali to dolazi do izražaja zato što su žene u manjini. Mnogo je veći problem, a prividno zanemarljiv, što mnogo više muškaraca postavlja debilna pitanja , ali muškaraca je mnoooooooooogo više na netu pa količina iskusnijih prividno potire masu početnika (kako se dekodira ROT13?!) ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Naravno da DA.Ali izuzetno glupa tema.Pa nije kompjuter rezervisan samo za muski pol.Da nije smesno bilo bi zalosno.
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Sad, cudno pitanje i jos cudniji odgovori.
Naravno da su zene daleko inferiornije (globalno) u pogledu shvatanja racunara, kao sto smo mi daleko podredjeniji u pogledu kukicanja. ![]() Ponekad mi se stvarno smuci kad cujem rec diskriminacija. Pa ko vam brani, sedite za racunar i ucite, a ne ko moje kolegnice koje nista ne zanima sem DX-Ball-a. Jos me vise nerviraju likovi koji teraju zene da se bave time. Sad, ako udjemo dublje u problematiku, mislim da postoje generalno oblasti racunarstva u kojima su zene bolje (brzo kucanje, uvek cisti monitori i td ![]() ![]() Ono sto najvise smeta muskarcima, kod zena koje koriste racunar,je strah da iste ne izgube deo zenstvenosti (cak paranoican strah). Tako je isto,predpostavljam, i sa zenama koje bi volele da vide muskarca kako pegla ali se nikada ne bi udale za takvog (bar vecina njih ne bi). Drugo, nemojmo se lagati,kome to kod zene lepota nije bitna. Meni to prvo upadne u oci i vrlo je bitno da devojcica sa kojom sam bude lepa, pa tek onda pametna (ovaj drugi elemenat uopste nije presudan). Na kraju, da li zena treba da bude na forumu? Treba, svakako sto vise, ali ne zbog toga da bi raspravljale o svojim pravima, vec da bi ucestvovale u normalnom razgovoru sa ostalima. Imzadi i jos poneke su jako dobar primer za to (moram da je pohvalim inace ce me lincovati ![]() Mislim da je pitanje prilicno lose formulisano, ja bih to rekao ovako : "Kada ce biti vise zena na forumu?" |
![]() |
![]() |
#30 |
Kekule Mekule
|
![]()
Kao sto bobi rece pitanje nije dobro formulisano.Ko kaze da zene nisu dobrodosle.A jedina devojka na forumu koju znam je Imzadi.
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Starosedelac
|
![]()
Da,što više to boje
![]() ![]() Šala na stranu,što da ne?Kome bi smetalo?Nikome.Eto na primer Imzadi je već dugo ovde,niti je iko rekao nešto protiv nje,a mogu da kažem da postavlja za nijansu bolje teme od ostalih. ![]() Mogu da se kladim da pola foruma poznaje jako malo žena koje znaju da rade na kompjuterima(eto ja sve koje znam,ili igraju Simse,ili chatuju,nijedna ne zna nešto ozbiljnije da radi)I zato mi je drago da vidim neki žensku osobu na bilo kom forumu ove tematike. P.S.Kakav je to sadržaj na pp?Ovde ima maloletnika ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Član
|
![]()
Ja bih se u potpunosti slozio sa poslednja dva posta (mislim da su to bili ANDROSS i bobi), i da diskriminaciju na osnovu polova treba, ako ne eliminisati, onda bar svesti na najmanju mogucu meru.
Sto se dama i racunara tice, ja se zabavljam sa jednom devojkom iz Makedonije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]()
Predrasuda ce uvek biti. I nisu samo momci skloni njima...svaka medalja ima 2 strane. Sto se mene tice, i meni je draze ako devojka poznaje materiju, al ako ne poznaje, a oce da nauci, ni to nije lose
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Član
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 79 puta na 55 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Član
Član od: 25.12.2005.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 12 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]() Citat:
![]() Hm... otprilike bi tako izgledala savršena žena za svakog muškarca. Nema šta, baš si/ste skromni! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Šta reći? Da li sam za žene na forumu? Pa i jesam i nisam, zato sam stavio možda. Meni je pomalo na neki način čudno-simpatično kad vidim devojku za kompom, jer toga kod mene skoro da i nema. Znam i ja neke devojke ovde na forumu (samo nikove, jel), eto Imzadi i još po neke, ali ja na to gledam kao da su i muškarci. Žensko-muško, svejedno, samo da se fino slažemo, i sve je kul.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
Aco, ti si moj idol!
![]() Ponekad me začudi da umeš vrlo često da razmišljaš zrelije od nekih koji su od tebe stariji... A imaš samo 15 godina... ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
Mozda za neke latentne gay muskarce bi tako bile privlacne, za normalne nikako. Drzite se vi samo onoga sto volite, najprirodnije je tako... |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Veteran
|
![]()
I am in! Daj ljudi pustite damu da malo diše. Svaki drugi post je njen...
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Avatari na forumu | Sasa | Forum o forumu | 1 | 16.1.2007 18:29 |