![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
eat, sleep & blink
|
![]()
..uz pomoć Wlirca. Potrebno je samo imati gprs na vašem mobilnom telefonu. Ako imate, ubacite ovaj link u bookmark, skinite program i podesite ga.
Evo adrese: http://thesverre.servebeer.com/wap/WLIrc.jad Ukoliko vam treba pomoć oko konfigurisanja, postujte ovde, tu sam da vam odgovorim na sva vaša pitanja. Mada, to nije težak posao ukoliko znate engleski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mr. Spatula
|
![]()
kad se vec toliko babreš sa mobilnima...
da li ima neki program sa kojim mogu da cetujem preko BT-a.Jednom sam naisao na neki ali na mom k700 ne radi.Da li moze nekako da se chatuje a da nije preko nots-a na mobilnom(seljacka varijanta ceta,napises note i posaljes preko bt-a). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
za chat sam koristio yahoo msn i icq na telefonu, al ajd da vidimo i ovaj
![]() edit: probao sam i moj matori fon (nokia 3510i) kaze: file format unknown... Poslednja ispravka: djolepiv (8.3.2006 u 14:38) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novaković
|
![]()
Ili http://www.vidarholen.net/contents/virca/
Meni se licno ovaj vishe svidja, bolje barata kad su u pitanju konekcije na vishe servera kao i bolja kontrola favorites-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Ko poseduje symbian modele, najbolje rešenje je WirelessIRC u 1.80 ili 1.82 verziji.
http://mobileways.de/M/1/4/3/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 79 puta na 55 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novaković
|
![]()
Nebitno je to koja se podesavanja stave (mada je moguce da si ti lose podesio). WLIRC je poznat po tim greshkama. Dogadja se da radi normalno i da odjednom pukne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
eat, sleep & blink
|
![]() Citat:
1. Nick: Upišite nick koji ćete koristiti tokom vašeg čata. 2. Real name: Ovo nije toliko bitno, mada možete staviti vaše pravo ime ili nešto drugo. 3. Channels: Ovde podešavate kanale u kojima ćete automatski ući prilikom konektovanja na odredjeni server. Šablon za neki kanal izgleda ovako: #kanal -> Ukoliko se konektujete na irc.krstarica com udjite u #sk ![]() 4. Irc server: Upišite server na kojem ćete se konektovati. Šablon za neki irc server izgleda ovako: irc.server.com -> Naš najpopularniji irc server je irc.krstarica.com 5. Irc server port: Ovde upišite broj 6667. 6. Notifylist seperatedwith,: Ostavite prazno. Notify lista je takozvani podsetnik, da kada se neki nick koji ste uneli u notify listi konektuje na irc server program vas automatski obaveštava da je on na četu. 7. Notify type: Ovde podešavate kako će vas program obavestiti kada se nick pojavi na ircu. 8. Notify: Isto kao pod 6. 9. Kada ova podešavanja završite spremni ste za čat! Kliknite na Save. 10. Pojaviće se glavni prozor. Idite na Connect i to je to. Ukoliko ima još nekih pitanja tu sam. Uživajte! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
ja se izvinjavam mozda nije pametno pitanje ali sam ne upucen
imam 6610 i da li moze da se neki programcic da mogu da se nakacim na msn ili talk da catujem kao sto moze to sa tel koji imaju operativni nadam se da sam bio jasan pozdrav Poslednja ispravka: dm@ricn (11.3.2006 u 17:01) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
|
![]()
Ne može, to je prastari telefon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
izvini maja greska je bila u kucanju ispravio sam se moze li sada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
|
![]()
A to je već druga priča. Postoji MSN kompatibilan sa 6610. Messenger se zove eMSN (običan ili lite).
Pronađi na adresi wap.getjar.com preko browsera na telefonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
QuickIM Mobile Instant Messenger for Java Phones, MSN Compatible ovaj programcic mi pokaze u kategoriju nokia 6610 da li moze on da radi posto vidim da pise java
ja e izvinjvam ako sma malo otisao od teme pozdrav i hvala puno ina ovoj informaciji |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
|
![]()
Da, taj prikazani program je u kategoriji modela sa J2ME osnovnom podrškom, gde je između ostalog i tvoja nokia. Konkretno ta verzija QuickIM aplikacije za sve J2ME telefone je oko 100 KB. Inače, probaj bilo koju MSN aplikaciju koju je izlistao sajt za tvoj model telefona, ukoliko ova zakaže.
Ionako se govori o messengerima za mobilne telefone, ne brini o skretanju sa teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
|
![]()
ok hvala puno ja zapravo nisam bio siguran da li moj model podrzava J2ME pa sam zbog toga bio nesiguran
a da i saj je super za sve one kojim atreba neki proram za mobilne tel ima prvise modela na raspolaganju pa izvolite sto se tice emsn mogao bih da ga preporucim svma mislim da je dobar predlog dao Magneto svaka cas pokusacu od ovi ostalih moizda ima neki koji moze i gmail odnosno talk da implementira sada nesto zezaju nada se da cu uspeti da ih skinem puno hvala na ovome veliki pozdrav Poslednja ispravka: dm@ricn (12.3.2006 u 11:36) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
|
![]()
imam problem sa operom i ovaj quickIM kada hocu da ih skinem kaze da invalid file
da li je problem do tel ili pak.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
ma ja odavno koristim wIRC
![]() vise se isplati za chat od dial-upa :P mada, jeste da sve prste polomim na onu malecnu tastaturu ![]() ili ono smorim se u troli koja mili uz chuburu i odem na chat, i onda komentari tipa: <random_nick> gde si? <ja> u 29-ci ![]() ...takodje, zgodno je za chat iz kreveta. Po crnogorski! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako igrati igre preko Neta? | Monk Psycho | Mrežne igre | 9 | 14.7.2009 0:01 |
Upload slika preko GPRS-a | Micky | Programi za mobilne telefone | 1 | 24.12.2008 6:03 |
mIrc preko Wireless-a problem | CYaLater | Internet usluge | 3 | 5.2.2006 5:36 |
ICS preko VPN veze | Lord | Internet usluge | 0 | 27.1.2006 6:05 |
Umrezavanje preko telefona | Baka Bandit | Internet usluge | 0 | 9.1.2006 1:42 |