![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ja sam od drugova cuo da treba(ako vec nije izasla) da izadje verzija gde ces moci da biras srbe.Jel to izaslo ili ima srba u ZH?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 27 puta na 17 poruka
|
![]()
a kad izlazi RA3 ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
|
![]()
TO je josh uvek UNKNOWN
Da li ce sledeca C&C igra biti : Generals2 Ra3 Ili nastavak GDI/NOD seriijala igara Josh uvek je u domenu spekulacija tako da samo postoje nade C&C zajednice ali ne i jasne Poruke iz Electronic Artsa.( a posto Westwood vishe ne postoji( zadnja igra na kojoj je tim koji je stvorio C&C radio je Renegade( iako tada vec u okviru Electronic Artsa)- Neizvesno je i dalje u kom ce smeru ici dalji razvoj C&Ca)( A ja tipujem na to da ce EA i dalje exploatisati SAGE engine upotrebljen za C&C Generals( a i za LOTR BFME I iII sa velikim unapredjenjima) tako da ce gameplay najverovatnije ostati isti Lichno bih najvishe voleo da to bude igra u GDI/NOD serijalu kao i uostalom prva C&C igra - Tiberian Dawn pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]()
Kako se zove patch za Zero Hour gde ima duplo vise generala i da li je za njega potreban NoCd ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
|
![]()
Malo pojasnjenje:
Treba razlikovati 1-VERZIJU(patch) 2-MOD 1-Patchevi sluze za ispravljanje gresaka( bugova) u igri ili sitbne izmene - Izdaje ih zvanichni proizvodjach igre- za njih je potreban nocd -( menjaju veerziju igre) 2-MOD - promena igre( da li su to novi generali, nacije, jedinice, kampanje........)--Koju ne vrsi proizvodjac igre -vec FANOVI(moraju biti NeKOMERCIJALNI - I trebaa ih traziti na sajtovima kao sto je http://www.moddb.com/ Ili jednostavno GOOGLEovati ZA NJIH NIJE POTREBAN NOCD - dakle to je odgovor na PITANJA o NOCDu ali i o VERZIJI-DAKLE MOD |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]()
Dobro
![]() ![]() Skinucu ga u internet Caffeu pa cu pisati ako bude nekih problema . Da li je pravi naziv moda : Command & Conquer: Generals Zero Hour Reborn Rise To Power ? Poslednja ispravka: Night Hawk (7.4.2006 u 18:04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Novi član
Član od: 26.4.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kako nalazite tolike patch-eve????? 'ocu nesto da skinem ali odakle???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Lepo se obrati GOOGLU. Sta mislis kako uopste naci nesto na netu - pa pretrazivachem. Cudo je sta sve mozes da nadjes |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
Član od: 29.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Novi član
Član od: 26.4.2006.
|
![]()
Hvala. Potrazicu!!!
Poslednja ispravka: Rokac (26.6.2006 u 13:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Novi član
Član od: 30.4.2006.
|
![]()
Zna li neko nesto o C&C g turnirima dosadilo mi da krsim vise onaj AI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Veteran
Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 629
Zahvaljeno 33 puta na 26 poruka
|
![]()
Da li neko moze da mi objasni zasto kada pokrenem obican Generales, bez ijednog patcha i ekspanzije u multiplayer modu, sa dva racunara, igra izbaci igraca na drugom racunaru na samom pocetku, kao da se predao... Kako to da popravim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
(koliko se secam, konkretno je bilo da ti sve zgrade eksplodiraju). A ako imas original... pa, nabavi patch. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Veteran
Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 629
Zahvaljeno 33 puta na 26 poruka
|
![]()
da li instaliacija Zero Hour-a (piratskog) popravlja to? Znam da je reborn moguce igrati cak i ako je ostatak igre piratski, ali nisam siguran za ZH...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Khm Khm. Mislim da je ta finta sa eksplodirajućim zgradama vezana za to što oba kompa imaju isti serial.
Inače ja sam igrao u igraoni na piratu i nije bilo problema ako se fino podesi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Citat:
exactly, instalacija razlicitih verzija bi trebalo da resi problem...mada mislim da je postojao nacin da se to zaobidje... ne znam koji... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Lokacija: Niš, pored Sent Brutosovog popravnog zavoda za neizlečive maloletne prestupnike
Zahvalnice: 78
Zahvaljeno 22 puta na 21 poruka
|
![]()
Ja igram C&C Generals Zero Hour: Zero Hour Reborn V.4 The Rise To Power
http://screenshots.filesnetwork.com/...s2/26331_1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Не требају ти различите инсталације (тј. разтличити ЦД-ови) већ различити кључеви. Тј. Набавиш 4 кључа и инсталираш Генерале на четри компјутера али сваком даш посебан кључ. То би требало да упали.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
comand, conqer, generals, secka, seckanje, slika, zero hour |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|