![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Imam sledecu neobicnu situaciju...
OS je XP SP3 Pro, domain kontroler je Server2008 Cilj mi je da prebacim nekoliko korisnika na domen, problem su visegodisnje korisceni nalozi i njihovo kopiranje u domen korisnika... Kopiranje profila radim iz System properties-a>Advanced>User Profiles opcijom kopiranja profila... Sve se kopira bez problema, kad se korisnik loguje pod domain admin pravima sve je ok, profil je odlicno kopiran, tu je wallpaper i ikone su rasporedjene kao i na prethodnom nalogu... Problem je kad vratim korisnika na User prava, nestane wallpaper i uopste izgubi sva prava da koristi ili pokrene bilo koji program i tema se degradira na win classic ![]() Kad vratim prava korisniku na domain admin, sve se vrati u normalu... Da li neko ima ideju kako se ovo resava? Ili da me uputi na neki link da citam u cemu je fora... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Da odgovorim sam sebi, opet...
Postoji nesto sto se zove Windows Resource Kit Tools... e... tu postoji nesto sto se zove moveuser.exe To je komanda koja radi pomeranje profila... i to radi jako dobro, brzo i jednostavno... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Tutorial - kako sklopiti nov kompjuter | Win32 | Modovi | 67 | 23.8.2013 0:49 |
Instalacija Retail Snow Leoparda na Asus P5Q-E i slične ploče | Mickie | Operativni sistemi | 60 | 12.8.2010 10:15 |
Bonton o komunikaciji na Internetu | --ComputerBoy-- | Forum How-To | 11 | 4.5.2010 14:20 |
Flash igre | jonathan | Male igre | 26 | 2.7.2008 17:20 |