![]() |
![]() |
|
Stare igre Spectrum, Commodore 64, Amiga, PC DOS, M.A.M.E... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
E, sto su nekad igre bile... Nisi trebao da brines dali ce sledeca igra raditi na 6X brzoj konfiguraciji od ove koju danas imas... good old C64...
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
C64 Legend
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
C64 Legend
|
![]()
Nash Knight: cestitam, ti si prvi ucesnik nove igre
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
edit: ili, kad se pogodi igra, neka se svi postovi osim tacnog odgovora brisu.samim tim bi se izbeglo lupanje nekih clanova zarad broja poruka, bilo bi manje guzve, a i preglednost bi bila veca. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Topik vec postoji ali sam ga privremeno zakljucao samo jos malo dok se smisle pravila (naravno predlozi su dobrodosli). Pa cemo uskoro da ga otkljucamo ili da napravimo novi kad se smislimo kako cemo.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Mr. Spatula
|
![]()
Znam da postoji,oggy ga juce otvorio a predloge pisem ovde jer, normalno onaj tamo je zakljucan.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Izvinite sto upadam u rec ali ja bi jos koju! Jeste igrica koju ja trazim zove se dig dug i prepznao sam je po slici od Oggy-ja.Trazio sam je na netu i nalazim neke demo verzije koje nisam uspeo instalirati. Dali su tu potrebni neki emulatori kao za SEGU ili to sljaka kao svaka druga obicna igrica. Verovatno nisam uspeo skinuti pravu verziju. Zato bih molio (a znam da cu naici na negodovanje pojedinaca) ako neko ima igricu da mi je posalje na e-mail jer verovatno nije velika ili jos bolje link do nje pa cu je sam skinuti. Nisam neki crnogorac vec slabo divanim engleski pa mi nejde bas nesto. Googlo sam ja nesto ali nikako da ubodem pravu verziju do koje mi je sad jos vise stalo kad znam da jos postoji. Hvala na razumevanju a onaj ko mi pomogne placam pivo!!!
|
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
C64 Legend
|
![]()
Evo ovako malo da se jos osvrnem na pravila. Svideo mi se predlog da se nove informacije edituju u postu samog opisivanja igre umesto da se pitanje dopunjuje zajedno sa odgovorima ucesnika, mada se onda nekako gubi orijentacija posetilaca zasto je neko odjednom uspeo da pogodi o kojoj se igri radi? Takodje, ne bih voleo da se brisu pokusaji ostalih ucesnika kada se resi zagonetka, jer su bas ti pokusaji i rasprava zanimljivi i nacin na koji se razmisljalo dok je proandjeno resenje? Recimo, da bi se lakse citalo, svaki opis igre moze da se postuje boldovano, tako da se lako leti od opisa do opisa..
@Shlaymara: Pogodio si, ti si na redu kada se otvori topik! @Patton: Uh bre Pattone, ne mogu da izdrzim da se otvori topik! Eh, da: Ne znam za screenshotove? Ako neko zna koa je igra, odmah ce da provali po screenshotu? Dakle, ili znas ili ne znas? Osim ako se ne vade neki cudni skrinshotovi xD |
![]() |
![]() |
#13 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ja sam pogodio jos kada sam citao drugu polovinu tvog opisa jutros, al' Patton zatvorio temu. ![]() Videcemo sta ce Shlaymara da kaze. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Opis igre ce biti u postu koji je bold (odlicna ideja). U opisu ce se precizno opisati igra i glavni junak, da ne bude nesto: "e ti si onaj tamo koji treba da otkaci ono ovamo i... i... brate ovo ono... ovamo". U postovima u kojima se pogadja treba naznaciti samo kratko i jasno ime igre, normalnim slovima naravno, a ne nesto: "Mislim da je Rocky... ne ne... ipak je Ninja". Kada neko pogodi, postovace se odmah iza tog posta screenovi iz igre i mozda kada je izasla i izdavac. Pogadjanja za tu igru iza tog posta se svi brisu. (Uh bice tu puno posla) I iza tog posta nema ono: "jao znao sam", "jao kako se toga nisam setio", poruke tog tipa i poruke koje ce sadrzati "bravo" ili "tapsh tapsh" smajlije se brisu
![]() I tako... jos samo da se smislimo malo oko organizacije i koliko dugo da se pogadja; mozda jedno 2-3 dana? |
![]() |
![]() |
#15 |
C64 Legend
|
![]()
Ok, svidja mi se da se postuju srkinshotovi igre nakon sto je ona otkrivena. Bojim se da ne bude malo mucno ucesnicima da nalaze i tacno informacije iz koje je godine igra, ko je izdavac itd?
Ja licno nemam nista protiv malo "naglas" razmisljanja osobe koja postavlja odgovor, da ne bude samo naslov igre i nista vise..? Takodje, povremeno onaj koji je zadao zadatak mora da kaze, ne niste jos pogodili itd. da ne bude da je nestao s lica zemlje i da takmicari pomisle kako uzaludno pokusavaju da daju odgovor. Posle nekog vremena, dan?, trebalo bi da se edituje post sa novim informacijama o igri, a da se resenje kaze tek ako ucesnicima ponestane ideja.. ma videcemo to u hodu, zar ne? Ja mislim da bi mogli uskoro da krenemo... ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uskoro uskoro krecemo, tacnije danas oko 17:30-18h... hvala Oggy, neki od tvojih predloga ubaceni su u pravilnik. Ja cu postaviti prvi zadatak za pocetak, onako neku laganicu
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Let the game beginnnnnnnnn...
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=5695 |
![]() |
![]() |
#18 |