![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 18.1.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
...jedno mesec dana sam slao razne fajlove na rapidshare kao Collector i kada sam stekao 100000 otvorim premium i normalno uradim transfer.
Tu blagodet skupljanja poena i produženja premium računa sam koristio do juče jer mi je račun pronađen a password mi je netačan. Da li je neko imao slična iskustva da mu je pass blokiran ili ukraden i šta se tom prilikom radi,btw slao sam mail Rapidshare suport i dobio sam ovo: unfortunately, the available information does not allow us to identify any account as yours yet. If you have paid via PayPal please write again from the e-mail address you used at PayPal to pay for the account. If you cannot access that e-mail account anymore, please send us the transaction-ID (17 digit and letters) from your PayPal account or the receipt number (XXXX-XXXX-XXXX-XXXX) directly. If you have paid via wiretransfer please let us know the following: - the reason for payment which was generated on our website and used for the transfer (e.g. 123456++test++rapidshare.com). - the exact payment date. - the full name of the person who sent the payment. - Amount in EUR Please include the information in your message text and do not send it as an attachment. Thank you. Best regards, postoji li mogućnost da me je Rapidshare otkačio jer mi je dnevni prosek poena osim onih 255 još 700-800 odozgo. |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni su pre par meseci marnuli nalog (jos dok sam imao premium). Ni sam ne znam kako, na rapid-u sam imao posebnu sifru. Obratio sam se rapid-u i za 1 dan je sve bilo sredjeno, pronadjen mi je nalog i sifra resetovana. Onda sam imao opet svoj nalog... E sada, mozda sada nece da se cimaju jer je to Collector's Account, mozda to a mozda im nisi dao prave podatke, moras im dati broj naloga (svaki Rapidshare nalog ima svoj broj a tek posle stavljas svoj username). Takodje naglasi da je to Collector's Account a ne Premium i da planiras da uplatis premium cim ti se nalog vrati (ovo je pride da poboljsas sansu da ti vrate nalog
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
ma meni je premium marnut
|
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ok, onda ih cimaj, samo im daj prave podatke. Ne zanima njih tvoj username vec onaj broj naloga (ne znam kako to tacno sada ide jer sam malo i zaboravio).
Znaci, samo pravi podaci i ti si na konju. Posalji taj broj naloga, tvoj username koji si koristio i prosli password da bi se oni uverili da je to tvoj nalog. |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Vjerovatno ste bili zrtve "pecanja". Upravo tako, samo im posaljete podatke, i oni vam vrate novi pass na mail koji ste postavili prilikom registracije.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
e pa tu je moj najveći problem,ja nima po[aljem podatke međutim oni mi šalju gorepomenutu poruku.
Šta sad' ? |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa pazi, verovato te nisu razumeli i traze da im posaljes podatke kako si uplatio rapid nalog. Verujem da si ti uplatio preko uplatnice preko nekog, jel tako?
Reci im sve lepo i polako (na engleskom naravno), ako ne znas ja cu da ti napisem a ti posle samo dodaj tvoje podatke. |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
dzonihsv,taj moj ''nesretni'' Premium nalog nisam nigde uplatio već sam ga stekao preko poena u Collector zoni,zahvaljujući fajlovima koje sam transverovao sa Collector na Premium ja već par meseci koristim Premium upravo Rapid Poenima,pošto svake večeri pratim stanje juče mi je onemogućeno da pristupim svom nalogu, da li mi je pass maznut meni je nepoznato.
Priznaću da mi je engleski loš a pisati im preko Google Translatora činiće im se da Tarzan piše tako da ako hoćeš mogu ti preko PP poslati sve što ti je neophodno ne bih li povratio nalog a za protivuslugu...samo reci. |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koji sam tenkre, tek sam sada komplet procitao tvoju prvu poruku.
![]() Kontam, aj sad cemo da napisemo nesto. PS: Ne treba usluga, samo uzivaj. ![]() Poslednja ispravka: dzonihsv (18.4.2009 u 13:57) Razlog: typo |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
dzonihsv,Veliko ti hvala što si mi pomogao putem PP,vratili su mi Premium Account uz sledeće obaveštenje:
we have changed your password and restored your user-e-mailaddress to your signup-e-mailaddress because we think that an unauthorized person has access to your account. ..ali avaj,nijednog ali nijednog fajla nemam,od oko 300 GB upload-ovanog sadržaja zatekao sam praznu listu. Eto to je to, neko obraćanje tehničkoj službi oko ovog problema mislim da bi bilo izlišno |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema na cemu, uzivaj samo. Znam kako je meni bilo kada su mi marnuli nalog pa saosecam.
![]() Sto se tice fajlova, sta da se radi, makar si vratio nalog. Verovatno su ti resetovali nalog pa si izgubio sve stvari ili je taj lik koji ti je ukrao nalog sve obrisao (neka cava izgleda). Vazno je da je sada sve ok i pamet u glavu, nemoj dvaput da se opeces. ![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
Raub (19.4.2009) |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
...ma negde sam se upecao...a i klinac po celu noć patkodrše na j...FaceBook i to je to,pretpostavljam.
Što se fajlova tiče oni su i dalje živi na forumima gde sam ih postavljao... |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
Kako sad' da rešim ovo.
Kao prvo još jednom hvala dzonihsv što mi je omogućio da povratim Account kojeg je neko maznuo. Međutim problem je u sledećem(Moja Konstatacija-koja ima smisla) klincu sam prepustio računar na kome je kreiran Rapidshare nalog. Da li zbog IP adrese ovaj na kome pišem sve ovo je tek od prekjuče kod nas,dakle novi konfa kod kojeg nisam uspeo da se regularno prijavim na rapidshare,Accont found but incorect password. E sada na računaru koji koeisti sinčić i kada se uloguje na RS sve je u redu i ja bih to i istrpeo,međutim klinac mi je malo alav po pitanju software-a pa bih i dalje želeo da imam full control nad rapidom ,kako, dakle, pitanje je da ubedim rapid da je glavni baja ovaj novi računar. pošto nisam želeo da smaram dzonihsv da im napiše mail odlučio sam se za Google translator i moj problem preveo na engleski. Dal' su me razumeli je.b.l.ga ..I konačno pitanje, kako da nalog na RS koristim sa ovog računara ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hm... ne smaras, uzivaj.
![]() Prvi put cujem za ovaj problem, koristio sam premium na vise racunara i to istovremeno i nikada mi se nista slicno nije desilo. Malo stvari mi pada na pamet, ako si ulogovan na onom racunaru (onaj stariji) probaj da se odlogujes i onda da sa logujes na ovaj novi (mozda rapid sada ne dozvoljava simultano/dvostruko logovanje?). Probaj sa drugim pretrazivacem, mozda je neki bug do samog browser-a (vidjao sam slicne situacije na drugim web site-ovima). IP adresa nema veze sa logovanjem, jedino ti moze znaciti kada si free korisnik i zelis da skidas vise stvari zaredom. Poslednja ispravka: dzonihsv (19.4.2009 u 21:27) Razlog: typo |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
Raub (19.4.2009) |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
...ma jok.
Odjavio sam se sa starog računara,ulogovao se preko IE,koristim FireFox btw i ništa i dalje je account ok,ali pass netačan. Gde grešim? |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
GTA 4 za PC! | JJ92 | Akcione igre | 8690 | 9.5.2023 18:36 |
Reset password | Iceman_37 | Operativni sistemi | 9 | 2.11.2008 19:04 |
Posle "welcome" ekrana sistem stane i ne uloguje se na account | lukababic | Kvarovi | 5 | 1.7.2008 15:01 |
Izgubljeni RAR password | Mr Money | Zaštita | 9 | 8.2.2008 18:15 |
Maliciozni mejl ili ja stvarno imam account u američkoj banci | MilanSM | Zaštita | 13 | 24.9.2007 11:39 |