![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Član
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Sejo BOY_Hocu na tvoje rame
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Pa to bi bila :Unchained melody(Righteous brothers)
Narodnjaci me bas i ne diraju u srce.Kad popijem da (i to je mozda posto popijem). |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Novi član
Član od: 17.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Guns 'N' Roses-Don't Cry
![]() Rammstein-Mutter ![]() Iron Maiden-Dream Of Mirrors ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Iron Maiden:Educated fool
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Član
Član od: 5.1.2006.
|
![]()
Yesterday - Mislim da svi zanju ko ovo peva
R.Kelly - I Belive I Can Fly |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
Član od: 10.2.2006.
|
![]()
Lordi - HARD ROCK HALLELUJAH!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Starosedelac
|
![]()
BEOGRADSKI SINDIKAT-ZIVOT JE PREVARA!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Starosedelac
|
![]()
Na Balkanu ima grad
po imenu Beograd Tu igraju majstori fudbaleri Zvezdini Tu igraju majstori fudbaleri Zvezdini Cuj nas Zvezdo, cuj nas ti, mi cemo te bodriti pesmom srcu najdrazom, sampionskom, Zvezdinom pesmom srcu najdrazom, sampionskom, Zvezdinom -------------------------------------------------------------------------------- Hajdemo napred, crveno-beli, ori se ceo stadion, hiljade srca za vas kuca, jer ti si Zvezdo sampion ole,ole..... -------------------------------------------------------------------------------- Navijaci Zvezdini beogradske Delije postacemo sampioni cele Jugoslavije -------------------------------------------------------------------------------- Zvezdini su navijaci od atomske bombe jaci -------------------------------------------------------------------------------- O Zvezdo, zvezdana, O Zvezdo, zvezdana , O Zvezdo, Zvezdo, o zvezdana ti si uvek najbolja. Doci ce i taj dan doci ce Zvezdin dan kad ce se svetom procuti najbolji smo, najbolji -------------------------------------------------------------------------------- Idemo svi na stadion gde nam igra sampion sampioni to smi mi navijaci zvezdini i zato napred Zvezdo, volimo te mi, volimo te mi ale,ale ...... (yellow submarine) -------------------------------------------------------------------------------- Sve sto smo zeleli, sve sto smo hteli, to su nam dali crveno-beli Mladici borovi, devojke jele, bore se posteno za crveno-bele Hej, hej, hej, hej, hej Crvena Zvezda na nebu sja, hej Crvenu Zvezdu volim i ja Crvena Zvezda to nas je tim Hej Zvezda crvena, crvena Hej, Zvezda, hej Hej Zvezda crvena, crvena Hej, Zvezda, hej -------------------------------------------------------------------------------- Pune tribine ludih navijaca i baklje svetle ,ceo sever gori, bubnjevi tutnje i pesma se ori jedite ***** mi smo sampioni ale, ale... -------------------------------------------------------------------------------- Joj, joj, joj .... ova Zvezda zivot je moj -------------------------------------------------------------------------------- Samo Zvezdu volim ja, jer je ona najbolja ale, ale, ale..eooo Crveno-beli mi smo sa vama i kad je radost i kada je bol, sva srca nasa su uvek uz vas, nemojte nikad izdati nas ale, ale, ael...eoooo -------------------------------------------------------------------------------- Volare -oo, kantare - oooo prvaci evrope smo mi i zato sad pevamo svi (ponavlja se) -------------------------------------------------------------------------------- Daj gol, daj gol, samo gol, nas je bog, zivot dajemo, za gol i pevamo..... (ponavlja se) |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
The Rasmus - Guilty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Član
Član od: 18.5.2006.
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
Poets Of The Fall - Signs Of Life(2005) http://isohunt.com/torrents.php?ihq=...ll&ext=&op=and Pozdrav! Poslednja ispravka: maksbi (12.6.2006 u 0:58) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Veteran
Član od: 30.5.2006.
Zahvalnice: 90
Zahvaljeno 70 puta na 25 poruka
|
![]()
Tutti Frutti Band - Krila leptira
Trula Koalicija - Alkoholicarka Bane Bojanic - Nema vise druga mog Rade Lackovic - Ko je pijan zaspao za stolom Marchelo - Sveti Bes jeste mesavina, ali iskreno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Za mene ima dosta toga, ali ubedljivo daleko iznad svih ostalih je "Road trippin`" od RHCP. I ostala mesta drze uglavnom oni...
|
![]() |
![]() |
#93 |
Član
Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
At the End of Rainbow (Hammerfall), a pesma The Way of the Warrior (iste grupe) baš zna da podigne čoveka iz bedaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Pa evo recimo trenutno bih izdvojio moju možda omiljenu kompoziciju Samuela Barbera - "Adagio for Strings". Imam je u nekoliko varijanti a tek pre neki dan sam je nabavio u horskom izvođenju. Od te pesme se čoveku diže kosa na glavi.
Svako ko je igrao Homeworld zapazio je sigurno temu prilikom lansiranja matičnog broda. E pa pozadinska muzika je "Adagio for strings". A uz to melodija je komponovana još davne 1936. godine i do dana današnjeg nije izgubila ni najmanje na "jačini". Obavezna preporuka za sve ljubitelje muzike koja dopire do duše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Član
Član od: 25.3.2006.
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
ljudi! vi ste mnogo opusteno shvatili pemo koja naj dira u srce.. nemojte tako... promislite malo... ne samo rene(jes' da su orkovi ali pesma je bitna ipak)... znam da se vecina zza ali mislim ovo ono opasno pripazite... Citat:
![]() Poslednja ispravka: Simke (18.6.2006 u 8:14) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Starosedelac
|
![]()
Kada igras Zvezdo, ti
uvek cu te bodriti samo tebe volim znaj, pobedu nam zato (danas) daj napred Zvezda samo napred -------------------------------------------------------------------------------- Napred Zvezdo, samo napred gde ti igras, tu smo mi, nikad neces biti sama, mi smo tvoji sinovi. (pesma se ponavlja sa aplauzom izmedju stihova) -------------------------------------------------------------------------------- vodja: vikinte "u-u" svi: "u-u!" vodja: viknita "a-a" svi "a-a!" vodja:"Zvezda" svi:"Zvezda! najbolja je najbolja, najbolja, najbolja nasa Zvezda crvena, o-o Zvezda! -------------------------------------------------------------------------------- Beograd, Beograd, to je nas grad, koji nikad nije sam, nije sam, nas B-e-o-g-r-a-d Samo nju, samo nju, najbolju i najdrazu, nasu Zvezdu crvenu, crvenu, Z-v-e-z-d-u -------------------------------------------------------------------------------- Avanti popolo, a la riscosa la Stella Rosa, la Stella Rosa, la Stella Rosa la triumphera, la Stella Rosa la triumphera, la Stella Rosa la triumphera, la Stella Rosa la triumphera, e viva Stella Rosa, viva Serbia! -------------------------------------------------------------------------------- Haj nek' se cuju, cuje, haj nek' se zna da je nasa Zvezda nepobediva -------------------------------------------------------------------------------- Prolece na moje rame slece djurdjevak zeleni, djurdjevak zeleni, svim osim meni E-ee-ee evo zore, evo zore, bogu da se pomolim, evo zore, evo zore, Heeej djurdjevdan je, a ja nisam s' onom koju volim -------------------------------------------------------------------------------- Ich liebe, ich liebe, ich liebe Rotter Stern! -------------------------------------------------------------------------------- Stigle su na stanicu Zvezdine brigade, ostaces u rusevini ti smrdljivi grade stanovnici njegovi, bolje kuci bezite, ili cete na ulici u krv da lezite. Danas bice nereda, danas bice ludnica evo idu huligani s' beogradskih ulica. Lomie i palice, silovace zene sve dobro cete upamtiti huligane Zvezdine -------------------------------------------------------------------------------- O, mama, mama, mama O, mama, mama, mama O, mama zaljubio sam se Ja video sam Zvezdu Ja video sam Zvezdu E, mama, poludecu zbog nje -------------------------------------------------------------------------------- Navijaci Zvezdini zapevajmo sada svi najbolja si, najbolja si Zvezdo ti O Zvezdo ljubavi za tobom smo ludi mi za tobom smo ludi mi Zvezdo nasa ljubavi najbolja si, najbolja si Zvezdo ti Ooooo |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Član
Član od: 12.6.2006.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Linkin Park - Numb
Linkin Park - Somewhere i belong |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
Simon & Garfunkel - Mrs.Robinson
Simon & Garfunkel - Sound Of Silence ![]() LZ-STH ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Član
Član od: 25.3.2006.
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
pa aj vec ko ga jbe, mtf principi i ostala sra*a...
moze ponekad da me dirne deep blue something - BREKFST ET TIFANIS end aj sed, vatabaut brekfest et tifanis ši sed i tink i rimembr d film end es aj rikol aj tink vi bout kajnda lajd it end aj sed vel dec van ting viv gat(ala pevam) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koja grafička paše najviše? | Ignorant Ignoramus | ŠDK - Grafika | 41 | 5.5.2008 13:07 |