![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]() ![]() -Hvale ga -Nije skup -Ladi ko slabiji voterkul ![]() -Tezak -Blokira ram slotove (?!) Sad, da li je ova poslednja stavka tacna? Moja maticna je MSI K9N Neo V3, koliko bi tu slotova blokiralo? Takodje, koliko mi napajanje treba za ovo? Imam: - Navedenu maticnu - HD 2900 Pro - Amd X2 5600+ - Maxtor hard - Pioneer optika |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Ne znam da li Vendetta blokira RAM slotove, ali sam prilicno siguran da ce tebi biti dovoljno napajanje tipa LC5500GP, ako mozes, uzmi 6600GP, pa ces imati dobro napajanje i za kasnije, kada odlucis da promenis sadasnju konfiguraciju.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku A M G na korisnoj poruci: | ||
Miki-Car (28.11.2008) |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 9.5.2007.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ja imam taj kuler, ali mi ne blokira slotove za ram, mada ja imam gigabyte ep45-d3sr tako da ne znam za tvoju plocu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Tvoja ploca je za Intel, moja za AMD... There's a twist there
![]() Takodje, 2.5 puta skuplja od moje ![]() Mogao bi gosn. Mafia da da svoj kontribjusn ovde, on mi je i preporucio kuler... Poslednja ispravka: Miki-Car (28.11.2008 u 23:06) Razlog: cekajuci godoa... ili ukija |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Ne verujem da ce ti blokirati ram slotove, mislim da je takva tvrdnja cista glupost, da je tako, zar mislis da bi kuler dobio sve ove nagrade
![]() ![]() A i po dimenzijama mislim da to nema sanse.Evo kako to izgleda na jednoj dobroj Asus ploci dosta "nabudzenijoj" od tvojehttp://www.legionhardware.com/pic.ph...s/Image_09.jpg Ne brini se sto je "tezak" nije to nista preterano da bi trebao da brines... Sto se napajanja za tvoju konfu tice, ja bih uzeo neki OCZ SXS 500w 50-57e zavisi gde kupujes a i od kursa evra... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ukimafija na korisnoj poruci: | ||
Miki-Car (28.11.2008) |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
U specifikaciji je navedeno da buka pri max. broju obrtaja dostiže 32dB. Malo bučno za moj ukus pa me zanima da li bi pomoglo da se stavi neki drugi ventilator umesto fabričkog.Koji bi vent mogao da ispuni takve zahteve?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa neka noctua, ali sa tvojim procesorom ti i ne mozes da ga opteretis na max, to je za neke Quadove pri otkidanju od kloka...A mislim i da kuler moze da se kontrolise softverski tako da ne treba da se toliko brines...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ukimafija na korisnoj poruci: | ||
Radovan Brčin (1.12.2008) |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Ne znam sto se tice clockovanja, ali meni se Vendetta 2 uopste ne cuje na idle-u (tiha kao duh) a ni u igrama. Da ne pricam kako je procesor hladan kao spricer (
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da se bezveze cimas i da ce sve biti ok, evo pogledaj kako to kod mene u kucistu izgleda moj Hyper 212 je isto ogroman i tik je do rama, ali jedno je da su blizu a sasvim drugo da smetaju jedno drugom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Video sam ja tvoje kuciste u vise navrata
![]() Pa, mislim, i da se zaje6em, i da bude presirok, lepo skinem 120mm i duvam ![]() Zahvalnice podeljene, ovaj zadnji post se brise, tema ide u oblivion. Pozz i hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vendetta 2 ili...? | Che-da | ŠDK - Ostale komponente | 7 | 21.10.2008 11:21 |
Vendetta (u stilu OGame-a) | Do@ OldSchool | Mrežne igre | 17 | 10.12.2007 10:52 |
Kupovina nove RAM memorije - Slotovi i brzina? | Dusan Maksimovic | ŠDK - Osnovne komponente | 4 | 18.10.2007 14:56 |
PCI-E slotovi | Sallee | Osnovne komponente | 11 | 8.4.2007 23:26 |