TEST FUN<>
082008<><>

CursorUS 1.9

Kursor bez granica

Pojedinim korisnicima računara desktop operativnog sistema čini se skučenim i prilično ograničenim prostorom. Neki od njih problem rešavaju priključivanjem dodatnog monitora, dok drugi više vole softverska (jeftinija) rešenja, te vrše instalaciju programa koji umnožavaju broj desktopa koji se istovremeno mogu koristiti.

Kada su osmišljavali CursorUS, autori programa na pameti su imali korisnike kojima najviše smeta to što je kursor miša po radnoj površini moguće pomerati isključivo do ivica ekrana. Zaista, ponekad je stvarno naporno rulati mišem po podlozi samo da biste s jedne stigli na drugu stranu ekrana i kliknuli na željenu opciju. Zašto to putovanje, jednostavno, ne biste obavili prečicom i tako uštedeli na vremenu i trudu?

CursorUS ukida nevidljive granice „iscrtane” ivicom ekrana i omogućava da se pokazivač miša pojavi na suprotnoj strani radne površine svaki put kada se ta granica „probije”. To, na primer, znači da ako se kursor nalazi pri vrhu ekrana, a željena opcija pri dnu, sve što treba da učinite jeste da ga pomerite nagore i on će „proći” kroz ivicu ekrana i pojaviti se na željenoj destinaciji. U prvom momentu, trebaće vam vremena da se naviknete na novu zakonitost, pa su autori implementirali opcije putem kojih se (privremeno ili stalno) efekat može prilagoditi sopstvenim potrebama. Možete odrediti „vrući taster” kojim ćete blokirati prolazak miša, odrediti koja ivica ekrana neće biti propustljiva i slično. Veoma korisno!

Vladimir PISODOROV

 
CursorUS 1.9
Šta mislite o ovom tekstu?
Desktop Icons Arranger
Desktop Icon Toy 3.1
WindowStudio 1.3
Desktop Lighter 1.3
Desk Drive 1.1
DesktopEarth 2.1

Potrebno:
Windows
Veličina:
72 KB, 72 KB na HD-u
Cena:
program je besplatan
Adresa:
www .loonies .narod .ru /cursorus .htm
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera