![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Pa nista.Neka je iz 2004.Ja volim
![]() Dopada mi se dopunjavanje crvene skale ![]() Poslednja ispravka: White Ripper (25.2.2010 u 12:36) |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Banned
Član od: 9.1.2010.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 132 puta na 89 poruka
|
![]()
Ja sam dva puta počinjao igru, ali je nikad nisam kompletirao... Čitajući postove ovih vampira s foruma potpuno sam poludeo, ponovo nabavio igru, instalirao je i pečovao! Danas ću verovatno početi da igram...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Član
Član od: 19.5.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Ma igra je vrh
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Veteran
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
|
![]()
Juce sam zavrsio drugi prelaz igre i mogu reci da nisam imao ni jedan problem koji su drugi ljudi imali. Jedini low-pointovi igre su Chinatown, jer se bas vidi da su uradili mozda pola hub-a (ona prva ulica) a da za drugo nisu imali vremena. I one dve epilog misije, koje su nabrzaka napravljene i bas ne podrzavaju razlicite stilove igre(za razliku od statka igre), pa mogu biti poprilicno problematicne za stealth likove. Na prvom prelazu, sa melee/stealth likom su bile prakticno nemoguce, dok na drugom, sa guns blazing, straight up foxy Pam Grier style Tremere vampiricom sam ih presao od sale. Ali mislim, moz' mislit, to je poslednjih sat vremena igre. Ja ocekivao naspram komentara nesto kao u bioshocku, strasan pad kvaliteta u poslednjoj trecini igre. Ostatak misija je bio sjajan i dizajniran tako da se moze na vise nacina prelaziti.
Sve u svemu zacin C. Necu reci da je najbolja igra ikada jer sam se dogovorio sam sa sobom da taj izraz necu koristiti iz raznoraznih razloga ali...ustvari, upravo to cu reci. ![]() ![]() Ajd videcemo, sad sam bas instalirao Torment, posle toga cu fallout 1 i 2, ali kontam da je ovo as good as it gets. Mislim, odem da perem zube u jedan sat uvece, posle nekoliko sati igranja bloodlinesa, pogledam se u ogledalo i pocnem da se cudim, sta je sad to tako neobicno kod mojih zuba? A da, to su normalni ljudski zubi. Da vidis, to je ono sto je "cudno" i "neobicno" kod njih. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku goodlikesweeper na korisnoj poruci: | ||
voodoo_ (7.3.2010) |
![]() |
#806 |
Član
Član od: 17.3.2010.
Zahvalnice: 175
Zahvaljeno 84 puta na 52 poruka
|
![]()
i ja se razmisljam da je opet instaliram... koje si patchove sve stavio, posto ih ima mali milion?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Član
Član od: 29.7.2006.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 28 puta na 16 poruka
|
![]()
Potreban ti je samo zadnji nezvanicni patch koji mozes naci ovdje http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=...p68.exe&ref=ps
On vec sadrzi zvanicni patch 1.2 i dodatna poboljsanja tako da ti nista drugo nije potrebno... Poslednja ispravka: Vuckovic Veljko (26.3.2010 u 21:04) Razlog: link fail |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vuckovic Veljko na korisnoj poruci: | ||
Pumbaa (27.3.2010) |
![]() |
#808 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]()
link fail
![]() fix'd ![]() http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=...p68.exe&ref=ps Ni ja nikako da se nakanim da ponovom igram Bloodlines, iznerviralo me je stalno pucanje igre pri loadingu |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku 3LANCER na korisnoj poruci: | ||
Pumbaa (27.3.2010) |
![]() |
#809 |
Novi član
Član od: 19.3.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 12 puta na 4 poruka
|
![]()
Hvala bogu da sam na ovom forumu našao istomišljenike. Ovo je jedna od najoriginalnijih igara koje sam ikada igrao (pogotovo za 2004) sa odličnom pričom. Igra koja i posle 6 godina nije izgubila fanove i već dugo ima patch podršku koju su sami fanovi pravili govori više od bilo kakvog marketinga.
Takođe puno poštovanje za Troika Games za njihov dizajn i ideje (oni su kreirali fallout koji je bethesda softworks preuzela) ali to je surova istina nije dovoljan samo talenat već marketing i novac. Kao što sad imamo plasirane money make EA games igre. Bilo bi lepo da jednoga dana neko nekako izbaci dostojnog naslednika... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Novi član
Član od: 5.4.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nadam se da necu postaviti vec postavljeno pitanje, ali da li je neko imao sledeci problem: prilikom ulaska u igru-kada treba da mi se pojavi glavni meni, pojavi mi se crn ekran. Mrdanjem misa cujem zvucne efekte, kao potvrdu da strelicom prelazim preko opcija za verovatno new game, options..
Da li je neko imao ovakav problem? ako jeste neka mi objasni kako ga je resio. Ako je patch u pitanju neka mi ostavi link. Hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#811 |
Član
Član od: 29.7.2006.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 28 puta na 16 poruka
|
![]()
Nikad nisam imao takav problem ali neko na internetu tvrdi da je to do vampire.dll fajla. Probaj njega da iskopiras sa CD-a na mjesto gdje je vtmb instaliran...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Veteran
Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 614
Zahvaljeno 148 puta na 86 poruka
|
![]()
Игоре, имао сам ја тај проблем кад сам убацио официјални печ. Чим сам убацио неофицијални тај проблем је нестао.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Novi član
Član od: 5.4.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
hvala. moze li mi neko dati link za adekvatan patch. Ovde sam vidjao razne verzije patcheva, vidjao sam i to da su neki patchevi kod nekih radili a kod drugih ne.
na jednom kompu imam graficku ATI 98200se a na drugom 4350 i na oba imam iste simptome, pa mozda je igra vise voli nvidiju.. Cuo sam sve naj o ovoj igri i jako mi je krivo sto mi ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
http://www.patches-scrolls.de/vampire_bloodlines.php
Skini patch 6.9, posle toga će ti trebati krek za 1.2 sa GCW-a, iz njega izvuci samo vampire.exe i ništa više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Član
|
![]()
Jel neko zna kad ce da se pojavi onaj Antitribu mod? Znaci otprilike?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Krenuo sam u nabavku igre pa me interesuje kako ce se ponasati na azdaji iz profila.
![]() Upoznajte me malo sa samom igrom,pricom itd u spojleru ako moze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]() Citat:
Ti pocinjes kao novopeceni vampir i ubrzo upadnes u gomilu spletki i lokalni power play raznih vampirskih grupa. Mislim bilo bi glupo da ti bilo sta spojlerisem, veruj mi bice bolje ako sam odigras. Igra ne treje dugo, po RPG standardima, i posteno ces se nauzivati za vreme provedeno s njom. Nabavi i neces pogresiti. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Equilibrium na korisnoj poruci: | ||
White Ripper (22.5.2010) |
![]() |
#820 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Vec sam krenuo sa nabavkom.Cuo sam da ima bas dosta bagova pa me interesuje koji je najnoviji najbolji da bi odigrao bez problema?
Znam i da igra ima dosta zavrsetaka pa cu je ako mi se svidi obrnuti vise puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bloodlines, rpg, the masquerade, vampire, vampire the masquerade, vtm |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls IV: Oblivion | Aljosa | Role-Play | 3848 | 16.5.2025 19:08 |