Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 1.5.2010, 10:06   #381
Pipboy
Starosedelac

Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 831 puta na 498 poruka
Određen forumom Re: Splinter Cell Conviction

"Splinter Cell Conviction runs on LEAD (Heavily modified Unreal 2.5)"
Pipboy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 11:20   #382
r0nIn
Banned

Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka

Igra je ocajna, kao sto sam predvidio. Prvo tehnicke karakteristike su lose, igra je bagovita zna da izbaci u Win i zakoci. Hardverska zahtjevnost je prevelika, pogotovu ako se radi o UE2,5. Onda kao i Assasins Creed u 16:10 rezpluciji se javlaju one dvije crne linije "letterbox" kako se to zove. Igra svako malo zna dobro da zakoci, sjecne... "stuttering" , generalno FPS je nizak.

Gameplay je osakacena verzija SC. Sve je promijenjeno! Jedan metak je dovoljan sa bilo koje razdaljine protivnik pada. Nema da na skrol tockic regulisete brzinu kretanja, vec samo na shift, nema skoka sem na odredjenim mjestima, ne mogu da se sklanjaju tijela ubijenih, lik Sem Fisera je skroz redizajniran sto mi se ne svidja, u prvom dijeli je bio najbolji. Nema uopste prikradanja ono iza ledja pa ga uhvatis, nego samo moze da se pritisne "C" dugme i onda Sem izvede neki "close-kill". Implementiran je "cover" sistem pa sad igra uopste ne lici na SC.

Nema uopste Stealth duh koji je bio zastitni znak serijala. Ovo ispade obicna pucacina iz treceg lica. Ne svidja mi se igra uopste, bolje da su joj dali neki dugi naziv - Sam Fisher Revenge ili tako nesto.

Poslednja ispravka: r0nIn (1.5.2010 u 11:50)
r0nIn je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 11:44   #383
zidan grobar
Veteran

Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka

Posto ,trenutno, nemam kompjuter koji bi mogao da pokrene SCC odgledao sam playthrough na YouTube-u. Jedino sto mogu da kazem je da sam se razocarao.
Zasto?
Zato sto ovde nema ni S od Splinter Cell-a.
Uh kada se setim onih dana kada sam igrao SCCT (takodje i prvi i drugi deo). Desavalo se i da vise minuta provodim u mraku kako bih do kraja isplanirao napad na protivnika,a da ne budem primecen. Razmisljao sam sta ako ne krene sve po planu, gde onda da odem i sta da radim?
Jednostavno osecao sam se kao Sem Fiser,potpuno sam se uziveo u igru. Eh,to su bili dani.
A ovo sada, ovaj SCC, to je vise igra za novopecene igrace koji su gladni akcije i napucavanja.Za mene ovo je s#anje.
Posto sam veliki fan ovog serijala, kada budem dobio nov kompjuter,odigracu i ovaj deo jer ipak je to Sem Fiser iako vise ne lici na sebe.
A do tog trenutka obrnucu jos jednom SCCT jer je ,po meni, mozda i najbolji u celom serijalu.
zidan grobar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 11:53   #384
uros@3D
Deo inventara foruma

Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 1.193
Zahvaljeno 1.918 puta na 966 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku uros@3D

Chaos Theory JESTE najbolji deo serijala.

@r0nIn

Ne znam o kakvom crash-ovanju pricas. Meni se nije ni jednom desilo do sad. Koji win imas?
uros@3D je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 12:10   #385
r0nIn
Banned

Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka

Win7 64bit, mnogi se zale da igra zakucava i izbacuje u Win, koci javlja se "stuttering" na vecim podesavanjima. Tako da nije bas optimizovana kao sto ti rece. Upravo sam instalirao nove 10.4 drajvere mozda to pomogne.
r0nIn je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 12:19   #386
Stefan 5
Starosedelac

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 301 puta na 178 poruka

Stavite tezinu igre na realistic i eto Vam pravog iskustva.Na normal je previse laka.Inace svidja mi se igra.Nemam nikakvog zastajkivanja,kocenja koristim ATI beta drajvere.I imam Window 7 x64.Kada predjem igru govorim utiske.
Stefan 5 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 12:25   #387
NIDZA bOj
Deo inventara foruma

Član od: 26.12.2008.
Zahvalnice: 789
Zahvaljeno 657 puta na 571 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku NIDZA bOj

Hardverska zahtevnost je uzas...
A cesto igra izlece u win,itd...

Poslednja ispravka: NIDZA bOj (1.5.2010 u 13:07)
NIDZA bOj je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 12:43   #388
Stefan 5
Starosedelac

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 301 puta na 178 poruka

Citat:
NIDZA bOj kaže: Pregled poruke
Meni je hardwerska zahtevnost slabija od AC2.Ajde ti lepo skini nove drajvere pa onda pricaj.
Stefan 5 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 12:52   #389
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.924 puta na 2.443 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
NIDZA bOj kaže: Pregled poruke
Ne znam, meni radi bez problema za sad. A sad kratka recenzija okorelog fana ovog serijala.

Kao prvo ovo podseca na Splinter Cell, imash osecaj da vodish odmetnutog Fishera, vidi se da je to ta atmosfera ali od gameplaya skoro nishta shto podseca na stare SC. Ja nisam razocaran, znao sam kako ce da bude tako da mi je samo krivo. U svakom slucaju, igra nije ocajna. Igra je super, ima dosta akcije, nije to onaj stari dobri SC ali ako cemo tako, prica je i ishla tako jer na kraju Double Agenta sam postaje begunac. Kao da igrate igru pravljenu po filmovima Bornov Identitet. Tako da prestanite sa kukanjem, igra NIJE onaj stari SC, i meni je krivo, ali to svakako ne znaci da je igra losha, cak naprotiv. Ionako je niko ne placa.

Poslednja ispravka: pentraksil (1.5.2010 u 13:05)
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci:
nameless1 (1.5.2010)
Stara 1.5.2010, 14:30   #390
White Ripper
Deo inventara foruma

Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka

Citat:
Pipboy kaže: Pregled poruke

"Splinter Cell Conviction runs on LEAD (Heavily modified Unreal 2.5)"
Ha,ha,nabavljam odma'
Jesu li klipovi u igri binkovi 720p ili su uradjeni u engineu?
White Ripper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 14:32   #391
JAZO
Deo inventara foruma

Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka

da li da uzimam posto nisam igrao nijedan dio Splinter Cella
JAZO je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 14:37   #392
White Ripper
Deo inventara foruma

Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka

Citat:
JAZO kaže: Pregled poruke
da li da uzimam posto nisam igrao nijedan dio Splinter Cella
Ovo po nacinu izvodjenja apsolutno nema dodirnih tacaka sa ranijim djelovima jer igra vise potencira akciju nego li sunjanje.
Mozda prica nece bas bit kristalno jasna ali pitaj nekog da te malo upozna.
JA kolko znam radi se o osveti Fishera jer mu je neko ubio kcer.
White Ripper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 15:47   #393
NIDZA bOj
Deo inventara foruma

Citat:
White Ripper kaže: Pregled poruke
Ha,ha,nabavljam odma'
Jesu li klipovi u igri binkovi 720p ili su uradjeni u engineu?
Mislis u realnom vremenu?Da..
Stara 1.5.2010, 21:25   #394
ilic stefan
Veteran

Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka

Probao sam igru, malo se razočarao jer nema stealth taktika, sviđa mi se ono cover taktika i sviđa mi se izbor oružija i njegovo nadograđivanje, ali ne sviđa mi se što je igra postala previše pucačina a ne šunalica, takođe nekako mi se ne slaže sa pričom iz prethodnog dela, ne pominje se uopšte john browns army. Tu se odjednom pojavljuje anna grimmsdottir koja je u trećem delu bila kompjuterska podrška a ne visoko kvalifikovani ubica, takođe mi je malo čudno što navode da je Sem ubio Lamberta dok se u Double Agentu može poći na različita 2 puta, da ubiješ Lamberta i da ga ne ubiješ.

Međutim meni se javlja jedan veoma nezgodan problem, naime nakon 5 minuta igranja igra nije izletela u win nego se pojavio BSOD! Probam ponovo da igram i posle 5 minuta isto, prošetam po netu i vidim predlog da treba da se skine novi ati driver, skinem 10.3 i počnem da igram, posle 20-ak minuta igre u sred cutscene mi je izleteo u BSOD. Jel se nekome slično dešavalo i jel ima neko neki predlog šta da radim. Takođe bitna stvar je da igram narodsku verziju.
ilic stefan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 21:56   #395
NIDZA bOj
Deo inventara foruma

Citat:
ilic stefan kaže: Pregled poruke
Probao sam igru, malo se razočarao jer nema stealth taktika, sviđa mi se ono cover taktika i sviđa mi se izbor oružija i njegovo nadograđivanje, ali ne sviđa mi se što je igra postala previše pucačina a ne šunalica, takođe nekako mi se ne slaže sa pričom iz prethodnog dela, ne pominje se uopšte john browns army. Tu se odjednom pojavljuje anna grimmsdottir koja je u trećem delu bila kompjuterska podrška a ne visoko kvalifikovani ubica, takođe mi je malo čudno što navode da je Sem ubio Lamberta dok se u Double Agentu može poći na različita 2 puta, da ubiješ Lamberta i da ga ne ubiješ.

Međutim meni se javlja jedan veoma nezgodan problem, naime nakon 5 minuta igranja igra nije izletela u win nego se pojavio BSOD! Probam ponovo da igram i posle 5 minuta isto, prošetam po netu i vidim predlog da treba da se skine novi ati driver, skinem 10.3 i počnem da igram, posle 20-ak minuta igre u sred cutscene mi je izleteo u BSOD. Jel se nekome slično dešavalo i jel ima neko neki predlog šta da radim. Takođe bitna stvar je da igram narodsku verziju.
Brate novi su 10.4 driveri...Njih skini pa probaj...
Inace i dalje je igra zahtevna i sa novim driverima,a igra ima casual cover sistem,tj fora ko iz batmana,mnogo jednostavno,mnogo lako...Al ok...
Stara 1.5.2010, 22:20   #396
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.924 puta na 2.443 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:

Igra prati kraj Double AGenta gde ubijesh Lamberta, i nakon one bonus misije sa brodom
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.5.2010, 22:23   #397
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.793 puta na 1.852 poruka

Citat:

verovatno ili slabo napajanje imas ili ti se pregreva kuciste...jos danas 30 stepeni
nexexcalibur je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.5.2010, 1:38   #398
bokela
Veteran

Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka

Dosta negativnih komentara za ovako respektovanu franšizu čiji sam fan, pogotovu od strane likova koji mi deluje da su pravi fanovi serijala!

Ovo izgleda postao trend u industriji da se gase franšize na najgori mogući način?
bokela je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku bokela na korisnoj poruci:
nameless1 (2.5.2010), Pjanovic (2.5.2010), Sh0m1 (2.5.2010)
Stara 2.5.2010, 3:04   #399
Pjanovic
Banned

Član od: 22.1.2007.
Zahvalnice: 2.940
Zahvaljeno 2.739 puta na 1.903 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Pjanovic

Citat:
bokela kaže: Pregled poruke
Ovo izgleda postao trend u industriji da se gase franšize na najgori mogući način?
Upravo to.
Svaki iole ozbiljniji serijal propada sa najnovijim kvazi nastavcima.

I onda kada ja (sa pravom) pljujem po njima (Splinter Cell C, Max Payne 3, Dirt 2, Prince of Percia,... i jos mnogi drugi), onda dodju balavci pa me jos prozivaju.
Sta znaju deca sta su kvalitetne igre...
Da neko zamota go.vno u kesu i da napise pc game, oni bi to probali da instaliraju i jos bi tvrdili kako je divno .
Pjanovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.5.2010, 9:34   #400
zidan grobar
Veteran

Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka

Sto je najtuznije Sem Fiser uopste ne lici na sebe.
Bolje bi bilo da izgleda kao klosar iz prve verzije ove igre.

Inace najbolje je Kuzma rekao:
" Olinjali Ben Aflek glumi Dzejsona Borna (umesto svog drugara Dejmona)..
Sabijmo SSC u jednu recenicu i dobicemo ovakvu ili slicnu konstataciju,
zavisno od toga na koga vam lici peto izdanje Sema Fisera.
Zadrzimo se jos koji sekund na faci naseg junaka;
faci koja je bila istovetna tokom cetiri predjasnje igre i cija je opora konstrukcija skladno rezonirala sa glasom Majkla
Ajronsajda.A onda je neki homo "visual lead" iz Ubisoft Montreala resio da ga
morfuje u Ben Afleka sa sedom bradicom..UAAAA!"

Poslednja ispravka: zidan grobar (2.5.2010 u 10:23)
zidan grobar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Splinter Cell 4: Double Agent F@n@T!c_KV® Akcione igre 359 28.2.2014 15:15
Splinter Cell 3 (Chaos Theory) Enco Shifo Akcione igre 106 2.7.2011 23:36
Problem sa CSI: Miami + Splinter Cell 3 dzambo O igrama uopšte 14 3.5.2008 18:51
Kako da pokrenem Splinter Cell 3? S-man O igrama uopšte 14 2.2.2007 1:04

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 1:18.