![]() |
![]() |
|
Audio softver Programi i alati za obradu zvuka na računaru, softver za puštanje muzike i zvukova, audio kodeci, konvertori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jednostavno moras da uklopis matru sa tekstom...Kako bi se zvala ova pesma?
to hocu da ti kazem,recimo ako nazoves pesmu volim te,o tome i pevas a ne o kolima i pistoljima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Član
Član od: 28.4.2009.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Zasto mi ovo niste rekli pre !?!?!? Ja sam rekao da se najezim kada cujem pesmu koliko je glupa i jadna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Novi član
Član od: 2.4.2010.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 6 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
Ukratko Milose nemoj da slusas ovakve likove koji ti pricaju "wanna be muzicar" ili "nemas talenat", poslusao sam pesmu i imas glas za repovanje (za rep nije najbitniji glas bitniji je flow, vazno je samo da nemas neki cudan glas, tvoj je ok) samo treba da vezbas. Ja i sam ne brojim vise koliko su mi puta izasli zuljevi na prstima od vezbanja. Slusaj svoje omiljene repere i ugledaj se na njih. Poboljsaj flow, nadji neki svoj stil koji ti najvise odgovara i cepaj. Ja da sam slusao takve budale sto sede, nista ne rade osim sto ken*aju, a pojma nemaju o cemu pricaju, ja nikad gitaru ne bih uzeo da sviram. Btw. nemoj da se razocaravas ako ne mozes da napravis matricu za pesmu, retkost je da neko za svoje pesme sam pise muziku. Nadji nekog druga koji bi mogo da ti pravi beat-ove. Poslednja ispravka: nikolaxxx91 (2.5.2010 u 23:43) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikolaxxx91 na korisnoj poruci: | ||
Milos95ts (3.5.2010) |
![]() |
#66 |
Deo inventara foruma
|
![]()
i nemoj da snimas pesme tipa, kola ribe, pare, droga... zato sto je previse klinaca, koji snimaju na takvu temu, koji misle da su "reperi", vidi neki andergraund rep, posto se on najvise ceni kod nas...
evo ovaj prvi lik u pesmi ima 15 godina, i vec ima svoj flow, i ima specifican glas... http://www.youtube.com/watch?v=hxca9UfeqfE |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Unique je isto dobar lik, poz i za njega ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Član
|
![]()
Sada imam neki problem sa mikrfonom.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Treba da pojacas mikrofon i onda snimas. Kad pojacas, drzi ga dalje od zvucnika da ne bi pistalo.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku --ComputerBoy-- na korisnoj poruci: | ||
Milos95ts (3.5.2010) |
![]() |
#70 |
Član
|
![]()
OK. Evo jos jednog pitanja. Svima se izvinjavam za smaranje!!!
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=rTfijN6ZBCI od 0:26 sekunde vidjam taj efekat za glas stalno ali ne znam kako se to radi, kojim programom. Odlusajte pesmu, pa ako znate odgovorite tj. pomozite mi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ja mislim da je to auto tune, mada nisam siguran...cekaj, jel hoces da se bavis rnb muzikom(kao cvija i rasta), ili hoces repom(kao demian,ikac, struka...)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 96 puta na 61 poruka
|
![]()
Da to je auto tune sigurno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
To vi zovete RnB!?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku --ComputerBoy-- na korisnoj poruci: | ||
LoneWolf (3.5.2010) |
![]() |
#74 |
Deo inventara foruma
|
![]()
pa dobro, mozda sam pomesao...izvini ako te to uvredilo, cvija i rasta ne repuju, ne mogu da objasnim....blago receno oni su bruka za srpski hop...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Član
|
![]()
ne znam gde da nadjem matrice ... Cuo sam da postoje neki sajtevi za matrice. Hocu malo da vezbam flow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
|
![]()
brateeeee...rekao sam ti 2 puta...najbolje matrice su na shadowville.com...
vidi i na youtube-u...ukucas hip hop ili rap beat, i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Deo inventara foruma
|
![]()
najbolje je da pravi sam matrice, ali za pocetak moze da skida sa neta, da vezba flow, i glas...kasnije neka skine reason, ili neki malo bolji program, pa neka pravi matrice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Član
|
![]()
Brate na tom shadowville na njemu nema rap bitova sve su neke cudne, a ima vokala u njima
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Deo inventara foruma
|
![]()
kako...sve su rep bitovi, pogledaj lepo...
http://www.shadowville.com/ moras da se registrujes, da bi skinuo matrice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vodeno hlađenje, pomoć oko odluke šta i kako | vasiljevic | Ostale komponente | 12 | 21.7.2009 9:45 |
Da li slike izgledaju bas onako kako ih vidimo? | jonathan | Fotografija | 5 | 10.11.2007 16:37 |
Kako menjati boju automobila u photoshopu? | freeminder | Grafički softver i radovi | 16 | 31.10.2007 17:03 |
Kako instalirati program na Fedori? | dacho | Slobodni softver | 2 | 4.10.2007 9:00 |