![]() |
![]() |
![]() |
#121 |
Član
Član od: 28.4.2009.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
@LoneWolf
Video sam onog lika kuca poso... xDDD ![]() ![]() ![]() @--ComputerBoy-- Pa znam i sam da je sabanski, sta da se ljutim na tome ?! ![]() Ne znam sto mi je onakav glas sto pevam ... Ustvari znam sto rece LoneWolf nimalo ne pevam prirodno, ovo nije ni priblizno blizu mog glasa, totalno se razlikuju ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Milos95ts na korisnoj poruci: | ||
RarMan (9.5.2010) |
![]() |
#122 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 96 puta na 61 poruka
|
![]()
Vidim ja da si ti lose ukapirao nas.Mi samo hocemo da ti pomognemo ali Ne mozemo da ti objasnjavamo stvar po stvar kako sta funkcionise!!Znaci slazem se da imas zelju ali brate LENJ SI !!!
![]() znaci CITAJ HELP,gledaj tutorijale,vezbaj vzbaj i samo vezbaj matrice !!Kakve god one bile proste i smesne,nesto si napravio.Vremenom ce biti sve kompleksnije i sve ce doci na svoje mesto .. Nemoj nas shvatiti kao neka zakerala nego vec kao ljude koji hoce da ti pomognu !!ALI SHVATI,ne mozemo mi da radimo i ucimo umesto tebe !! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Starface na korisnoj poruci: | ||
Milos95ts (6.5.2010) |
![]() |
#123 |
Deo inventara foruma
|
![]()
probaj obicnim glasom da repujes, kasnije mozes malo da ga menjas...ne pomocu programa, nego ljudski(ako razumes sta hocu da kazem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Član
|
![]()
Ma ok !!! Svima se izvinjavam malo sam se iznervirao...
Jeste da sam malo preterivao. Ali tolika mi je bila zelja da ... Nemam pojma ni sam. A sta kazete za glas ?! ![]() ![]() POZZZZZ!!! ![]() |
![]() |
![]() |
RarMan (9.5.2010) |
![]() |
#125 |
Veteran
Član od: 25.12.2009.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 298 puta na 156 poruka
|
![]()
A gde je link za glas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Deo inventara foruma
|
![]()
preporucio bih ti da odes na serbianunderground forum, tu imas sekciju gde likovi sa foruma ostavljaju svoje tekstove, i svoje snimke, citaj te tekstove i slusaj snimke(nemoj da ih kopiras) i citaj komentare...komentari ce ti pomoci, zato sto kazu sta je dobro, a sta ne...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Starosedelac
|
![]()
Ma neobracaj paznju na pocetku na mikrofom, mikrofon daje jednu drugu vrstu boje i zvuka, sto tebi upoctku nije bitno. To sto tebi (kad sl8usas sam sebe) odvratno zvuci glas, to je normalno, svakome je tako u pocetku, zato sto si ti naucio da slusas svoj glas iz drugog ugla a ne kako ga drugi cuju pa ti je malo neprirodno, al navikne se covek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Član
|
![]()
Lapo si rek'o to ... Ja polako odo' da vezbam, malo da probam neki flow da pesma ima refren, a ne samo da izgleda kao recitacija
![]() |
![]() |
![]() |
RarMan (9.5.2010) |
![]() |
#129 |
Veteran
|
![]()
A sta da kucam na google-u za matricu neke pesme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Član
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gNWxKm-bM_U
Kad pogledam ovo vidim koliko sam nisko ![]() Ovaj lik je moje godiste, nekad sam bio dobar sa njim dok je ziveo ovamo kod mene ![]() |
![]() |
![]() |
RarMan (9.5.2010) |
![]() |
#133 |
Član
|
![]()
ehhh ... Sad ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]() ![]() ![]() Pa ili da trazish u googleu, mada cesh tesko naci original matricu bilo koje pesme, ili da probash po sluhu da je "skinesh" pa kroz midi klavijaturu i FL studio da je odsvirash... Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Član
|
![]()
Ljudi evo citao sam nesto, radio ... Evo odprilike kako bi trebalo pesma da izgleda: http://www.youtube.com/watch?v=JqDTDBZ5_Ik
Odlusajte plzz ovo i kazite mi da li sam se poboljsao makar malo, flow, glas, text ... ![]() U odnosu na onaj prosli klip, pozdrav momci!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=JqDTDBZ5_Ik SLUSAJTE, KOMENTAR!!! ![]() Da li sam se poboljsao malo u odnosu na onu proslu, flow, text, i tako to .. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Deo inventara foruma
|
![]()
cekaj jel to onaj kompjuterski mikrofon...ako jeste, onda se extra cuje, ja imam isto neki, platio sam 300 kinti, i kad kazem P, probija
![]() snimaj svaki da, i popravices se ![]() ova druga je mnooogo bolja od prve ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku unique93 na korisnoj poruci: | ||
Milos95ts (8.5.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vodeno hlađenje, pomoć oko odluke šta i kako | vasiljevic | Ostale komponente | 12 | 21.7.2009 9:45 |
Da li slike izgledaju bas onako kako ih vidimo? | jonathan | Fotografija | 5 | 10.11.2007 16:37 |
Kako menjati boju automobila u photoshopu? | freeminder | Grafički softver i radovi | 16 | 31.10.2007 17:03 |
Kako instalirati program na Fedori? | dacho | Slobodni softver | 2 | 4.10.2007 9:00 |