![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Reci nidje veze, ali ti je sad glas znatno bolji.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Član
Član od: 28.4.2009.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Moram da nadjem neki, trenutno imam 1000 dinara, dal ima da se nadje nesto bolje od ovog mog za te pare ??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Milos95ts na korisnoj poruci: | ||
RarMan (9.5.2010) |
![]() |
#143 |
Deo inventara foruma
|
![]()
kako susti...ovo sto si snimio, ne susti uopste, mozda malo, ali se jedva cuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Član
|
![]()
Ali mi mnogo menja glas ... Meni glas u prirodi nije ni slican ovom!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Deo inventara foruma
|
![]()
pa da bi imao isti glas, idi u studio, zato sto ako snimas kuci, uvek ces imati drugaciji glas...ili skupi nekih 1000e, pa kupi neki dobar majk, miksetu, zvucnu(i 1000e je malo), i glas ce ti biti isti
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku unique93 na korisnoj poruci: | ||
Milos95ts (8.5.2010) |
![]() |
#146 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Član
|
![]()
Brate nisam iz BG-a tako da mi ovaj sajt nista ne znaci, ali hvala u svakom slucaju!!!
![]() Sta mislis da l' ce da ima malo razlike ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Deo inventara foruma
|
![]()
pa ne verujem...mozda malo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Član
|
![]()
Ajmooo ... Dajte komentare, da li sam se imalo poboljsao ??? Flow, glas ... ?
![]() Recite mi primedbe ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JqDTDBZ5_Ik Poslednja ispravka: Milos95ts (9.5.2010 u 0:44) Razlog: Zaboravio sam da ostavim link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku veseliburek na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#153 | |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Starosedelac
|
![]()
imate otprilike isto talenta za muziku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() A auto tune,to nemoj nikako da koristis,da ne bi ispao ge". Pripadne mi muka kad slusam ove elitne odrede... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Deo inventara foruma
|
![]()
"Sine Miloše",moram ti ovo reći,pa se ljuti kol'ko hoćeš,ali ovo je za tvoje dobro : sa ovog gore linka zvuči kao da imaš govornu manu sa glasovima Š,Ž,Č,DŽ i slično,pa ti preporučujem prvo posjetu logopedu (stručnjaku koji pomaže pri korekciji izgovora glasova/riječi) jer ne mo'š da "repuješ" i da zvučiš kao da nosiš zubnu protezu (to je uspjelo samo jednom "čovjeku s hendikepom" - Wheezyju,koji ima astmu pa se čuje prekomjerno dahtanje dok repuje,al' slabo si čuo za njega garantovano,kad se ne baviš istorijom onoga što pokušavaš raditi,hiphopa).
P.S. najava ti kaže "dobrodoFHo u naF kraj dobrodoFo u naF geto,pazi se tebra da ne bi te pocep'o" or whatever,tako da ti tekst OPET (blago rečeno) nema smisla - želiš nekom dobrodošlicu pa želiš da ga "pocijepaš ko pitbul"? Previše klinački i "nafurano" again. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoneWolf na korisnoj poruci: | ||
Milos95ts (9.5.2010) |
![]() |
#159 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Milos95ts na korisnoj poruci: | ||
RarMan (9.5.2010) |
![]() |
#160 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To što ti mikrofon košta 1.3 eura nije nikakvo opravdanje,da ti ilustrujem nekoliko primjera kako su ljudi pravili hiphop :
- Notorius BIG je u zatvoru pravio album sa policijskim diktafonom za ispitivanja i potplaćivao čuvare da mu ga doture u ćeliju,a slične stvari su radili i Tupac i Dre i mnogi drugi,tako da ti nedostatak opreme nije problem,tebi nedostaje volja i želja da savladaš prvo teoriju pa onda praksu. - srbijanski hiphop sastav Who Is The Best snimio je prvi album koristeći 2 diktafona,pentium "kec" i dvokanalnu miksetu,a dan-danas su neprevaziđeni i po kvalitetu,i po tekstovima koji nose poruku,i po tragu koji su ostavili na tadašnju i današnju hiphop scenu. Guglaj i uči istoriju. Vježbaj glas,čitaj helpove,FAQove i sve ostalo,nisu pisani džabe. Samo s voljom možeš dalje,ili kreni kako treba ili kvalitetno odustani. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vodeno hlađenje, pomoć oko odluke šta i kako | vasiljevic | Ostale komponente | 12 | 21.7.2009 9:45 |
Da li slike izgledaju bas onako kako ih vidimo? | jonathan | Fotografija | 5 | 10.11.2007 16:37 |
Kako menjati boju automobila u photoshopu? | freeminder | Grafički softver i radovi | 16 | 31.10.2007 17:03 |
Kako instalirati program na Fedori? | dacho | Slobodni softver | 2 | 4.10.2007 9:00 |