Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 20.5.2010, 22:16   #3381
Pjanovic
Banned

Član od: 22.1.2007.
Zahvalnice: 2.940
Zahvaljeno 2.739 puta na 1.903 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Pjanovic
Određen forumom Re: Battlefield: Bad Company 2

Ja ne bezim, ja bas volim hard core simulacije.
Al Arma je uvek imala nekih svojih problema.
GRAW (2) sam presao na hard, ako se dobro secam.

Al ipak je u multiplayeru zabava najbitnija , tako da je sa tog aspekta BC2 vraski dobra igra . A i nije 100% arkadna pucacina, onako pola-pola.
Pjanovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.5.2010, 22:27   #3382
Bascelik
Starosedelac

Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka

Citat:
holodoc kaže: Pregled poruke
Jezuš Marija... Strašno. I onda kad ja počnem da kukam na realizam počinju kritike tipa "pa igra je baš realna". Mooree... Zato vi i bežite od igara tipa AA i GRAW
Igraj ARMU2 onda, od toga nema bolje.
Bascelik je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.5.2010, 22:50   #3383
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka

Citat:
Pjanovic kaže: Pregled poruke
Ja ne bezim, ja bas volim hard core simulacije.
Al Arma je uvek imala nekih svojih problema.
GRAW (2) sam presao na hard, ako se dobro secam.

Al ipak je u multiplayeru zabava najbitnija , tako da je sa tog aspekta BC2 vraski dobra igra . A i nije 100% arkadna pucacina, onako pola-pola.
jedno poredjenje da grunem...

zabava u multiplayeru BC2 = 5.5/10
zabava u multiplayeru Team Fortress 2 = 9/10

steta sto tf2 ne moze da piratima da se igra,inace bi videli o cemu se radi

poenta posta je da bc2 nije toliko zabavna igra, osecam kao da sam sebe teram da je igram,dok kod tf2 SVAKOG dana lagano po sat, sat ipo...vec imam 700h odigranih...
nexexcalibur je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci:
sonofm (21.5.2010)
Stara 20.5.2010, 22:53   #3384
holodoc
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka

Citat:
Bascelik kaže: Pregled poruke
Igraj ARMU2 onda, od toga nema bolje.
Nah... Na papiru jeste ali u praksi je prepuna bagova i loše koncipirana tako da nije dostojna naslednika Operation Flashpoint-a. Jedinu dobru alternativu koju sam našao za sada je America's Army (iliti kako gosn. Ašković od SK-a voli da je zove American Army ). Uz "dvojku" sam proveo mnogo kvalitetnog vremena posebno zato što igra na početku ima pravu pravciujatu obuku. Znači nema onoga kao što Ilija radi u COD-u da ukuca čit i odradi 2000 aimbot headshotova pa se leveluje već recimo za pešadiju moraš da ideš na kurs u kome učiš raspoznavanje vozila ili recimo ako hoćeš da budeš medic moraš da prođeš kroz kompletan kurs obuke itd.

Trojku su užasno zbrzali i zbog toga mi se uopšte ne sviđa.

Americas Army medical training

Americas Army Medical test
holodoc je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.5.2010, 22:54   #3385
Pjanovic
Banned

Citat:
nexexcalibur kaže: Pregled poruke

poenta posta je da bc2 nije toliko zabavna igra, osecam kao da sam sebe teram da je igram,dok kod tf2 SVAKOG dana lagano po sat, sat ipo...vec imam 700h odigranih...
A kad si ti to poceo da igras BC2 ?
Menjaj klase, provaljuj nove stvari, oruzja, nacin igranja, igraj razlicite modove.
Tesko da te je tako brz smorila, koliko dugo igras ?
Online hrs ?
Stara 20.5.2010, 23:05   #3386
Bascelik
Starosedelac

Dobar je ovaj BF, samo mnogo smaraju ovi ljudi terminatori, pocecu iskljucivo HC da igram. Cak ni mitraljez sa tenka ne moze da ih pokosi kako treba.

@holodoc
Bagovi su odavno ispeglani,a i vecina je bila vezana za SP kampanju... ARMA2 nema alternativu
Stara 20.5.2010, 23:09   #3387
Pjanovic
Banned

Citat:
Dobar je ovaj BF, samo mnogo smaraju ovi ljudi terminatori, pocecu iskljucivo HC da igram. Cak ni mitraljez sa tenka ne moze da ih pokosi kako treba.
Koji ljudi terminatori ?
Mitraljezi (ne mislim rucni ) u igri su previse slabi, i oni stacionirani i oni sa tenka.
Stara 20.5.2010, 23:15   #3388
Ivan1981
Veteran

Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka

Citat:

Uh gde nadje bas ove dve igre da poredis.TF2 je za mene jeftina zabava i vrlo brzo dosadi.Imam odavno original i nisam ni 10h proveo uz nju.Vise sam igrao DOD:Source kojeg sam nabavio par dana pre bete BF BC2, pa ga posle bete nisam ni upalio, jer je BF BC2 odlicna igra.Pazario sam i cod 4 da se prisetim starih dana i gle cuda pored BF BC2 isti meni izgleda presmesno i dosadno.

Znaci u poslednje 1.5-2 godine nisam naisao na meni zabavniju igru od bf bc2.
Ivan1981 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.5.2010, 23:16   #3389
holodoc
Deo inventara foruma

Citat:
@holodoc
Bagovi su odavno ispeglani,a i vecina je bila vezana za SP kampanju... ARMA2 nema alternativu
Ne znam probaću ponovo kad budem imao vremena ali i dalje me duša boli zbog AA3 A COD (a vala i BC) arkade ostavljam Iliji da se igra i diči svojim aimboterskim umećem
Stara 20.5.2010, 23:22   #3390
nameless1
Deo inventara foruma

Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka

U principu, sve ovakve igre brzo dosade. Ja sam najduze pikao CoD4, jer je imao nekakav smek (ali mi je dosadio); ima ga i BC2 (za razliku od MW2), ali ne u istoj meri kao MW1. Realno, ovo je najbolje sto postoji u ovom trenutku, iako je daleko od savrsenog..
nameless1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.5.2010, 23:32   #3391
Bascelik
Starosedelac

Meni se Bad Company 2 sada mnogo vise svidja nego kad sam poceo da igram, trebalo mi je vremena da svarim neke stvari (najvise kretanje i proklizavanje koje me je u pocetku totalno odbilo od daljeg igranja). Mada mi je COD i dalje bolji, mada su u sustini dve totalno razlicite igre, ali mi je COD zabavniji. MW2 mi je cak mozda i najbolji (ajde sad razapnite me na krst )

PS
Svi hvale taj TF2, moracu da probam...
Stara 20.5.2010, 23:33   #3392
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Citat:
Pjanovic kaže: Pregled poruke
A kad si ti to poceo da igras BC2 ?
Menjaj klase, provaljuj nove stvari, oruzja, nacin igranja, igraj razlicite modove.
Tesko da te je tako brz smorila, koliko dugo igras ?
Online hrs ?
pazi,nije me igra smorila, vec konstatujem da mi nije zabavna,ne mogu da se opustim dok je igram...ali nebitno
imam 60h odigranih, otkljucao sam sva oruzja...
Citat:
Ivan1981 kaže: Pregled poruke
Uh gde nadje bas ove dve igre da poredis.TF2 je za mene jeftina zabava i vrlo brzo dosadi.Imam odavno original i nisam ni 10h proveo uz nju.Vise sam igrao DOD:Source kojeg sam nabavio par dana pre bete BF BC2, pa ga posle bete nisam ni upalio, jer je BF BC2 odlicna igra.Pazario sam i cod 4 da se prisetim starih dana i gle cuda pored BF BC2 isti meni izgleda presmesno i dosadno.

Znaci u poslednje 1.5-2 godine nisam naisao na meni zabavniju igru od bf bc2.
pazi,verovatno si TF2 kupio kad je izasao...ali cisto da te obavestim da je size original igre bio 2.45GB...VALVe je pre nekoliko nedelja proslavio izlazak 119og update u kojem pise da je danasnja iznos 4.83GB...znaci ako instaliras original sa diska,moraces da skines jos 2,5gb update-a...veruj mi,instaliraj ponovo i vidi da li ti se svidja sad...
Stara 21.5.2010, 0:02   #3393
Ivan1981
Veteran

Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka

Citat:
pazi,verovatno si TF2 kupio kad je izasao...ali cisto da te obavestim da je size original igre bio 2.45GB...VALVe je pre nekoliko nedelja proslavio izlazak 119og update u kojem pise da je danasnja iznos 4.83GB...znaci ako instaliras original sa diska,moraces da skines jos 2,5gb update-a...veruj mi,instaliraj ponovo i vidi da li ti se svidja sad...
Znam imam steam verziju(tj. pazario preko steama) i instalirana mi je igra i redovno se updatuje.A poslednji put sam je probao pre par meseci i dalje imam slicno misljenje da mi se ne dopada.Zato mi je i zao, jer igra kojoj updatevi stvarno trebaju zbog bagova je BF BC2, a TF2 dobija updateove svake dve-tri nedelje u proseku, a uopste mi se ne igra, niti deluje da updateovi uopste trebaju jer radi sasvim ok.Nekako mi se cini kao da je igra pravljena za decu i da na kratko vreme zabavi.Jedino sto mi se svidja vezano za igru su oni filmici koji predstavljaju klase koji su odlicno odradjeni.

Samo kada bi se DICE ugledao na Valve i uradio isto kao Valve sa TF2 tj. redovno ispravljao bagove i dodavao novi sadrzaj i mape ne znam ko bi pored BF BC2 pogledao bilo koji drugi MP timski FPS.
Ivan1981 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.5.2010, 0:11   #3394
holodoc
Deo inventara foruma

@Bascelik
Evo pustio sam da se skida ARMAII preko Steama Demo pa ako mi se svidi lako ćemo da uzmemo full verziju. Ne deluje loše ovaj preview mada da se ne bih posle ujedao za jezik (kao za AA3) sačekaćemo da vidimo kako to u realnosti izgleda. Doduše, kad vidim ovaj LOD pođe mi voda na usta Samo da nema snajper-šmajseraša

ARMAII

Što se tiče Team Fortress-a 2 nemoj da slušaš zle jezike nego ako možeš nabavi ga i probaj. Usput napomena... nemoj da se zezaš sa crack-ovanim verzijama koje "lipcavaju" posle svakog update-a nego lepo pazari original. Isplatiće ti se sigurno Igra inače ume da bude propilično zabavna i zarazna jer je...Hm...kako da je okarakterišem... Neobična Samo slušanje komentara likova u igri je smešno... Mislim svaki put kad čujem Heavy-ja kako viče "Fenk ju dokta" (namerno sam napisao kako se izgovara) i to na onaj teksaški idiotski način ja se upišam od smeha. ja je ne igram jedino zato što eto... Nema se vremena mnogo a i kad se ima ipak sam za neku taktičku akciju tipa AA i sad potencijalno ARMA-e

Poslednja ispravka: DeCoy (21.5.2010 u 10:26)
Stara 21.5.2010, 0:22   #3395
Bascelik
Starosedelac

@Holodoc
Za ispeglanost demoa ne mogu da ti garantujem ali ti garantujem da MP nema bagova uostalom baci pogled na temu ARMA2 i videces sta kazu i drugi igraci.
Stara 21.5.2010, 14:26   #3396
sahet
Član

Član od: 27.4.2010.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 8 puta na 2 poruka

Nije mi jasno zašto nema opcije za zauzimanje ležećeg položaja i puzenja. Za snajperiste i mitraljesce bi to bila veoma dobra stvar. Koliko sam video nema ni mogućnosti za zadržavanje daha u momentu ispaljivanja hica.Iako je okolina razorljiva, vojnik ne može da se prilubi uza zid ili neki betonski blok, i onda pogleda iza ugla, ili ispali rafal i odmah se vrati iza zaklonjenog mesta. Ne postoji opcija za preusmeravanje na pojedinačnu i rafalnu paljbu, iako neke verzije pušaku u stvarnosti imaju ovakvu modifikaciju. Na kraju meni je lično veoma krivo zbog potcenjenosti F 2000 assault , koja je jedna sjajna evropska puška ( iz Belgije čini mi se), i čini sastavni deo svih modernih evropskih armija.
sahet je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.5.2010, 14:32   #3397
Cofi
Starosedelac

Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka

Citat:
Za snajperiste i mitraljesce bi to bila veoma dobra stvar.
Previše dobra. Bilo bi nemoguće ubiti snajpere.
Citat:
Koliko sam video nema ni mogućnosti za zadržavanje daha u momentu ispaljivanja hica.
Ti si neko CoD lover? Treba ti neki skill da ubiješ čoveka snajperom, a ne kao u CoD-u (kako reče holdoc) da skočiš sa zgrade i skineš čoveka (u letu).
Citat:
Iako je okolina razorljiva, vojnik ne može da se prilubi uza zid ili neki betonski blok, i onda pogleda iza ugla, ili ispali rafal i odmah se vrati iza zaklonjenog mesta.
A u kom FPS-u možeš to da uradiš? I da postoji ta opcija, bila bi teško izvodljiva.
Citat:
Ne postoji opcija za preusmeravanje na pojedinačnu i rafalnu paljbu, iako neke verzije pušaku u stvarnosti imaju ovakvu modifikaciju.
Nije tragedija, nema toga ni u CoD-u (bar mislim)
Cofi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.5.2010, 14:32   #3398
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Citat:
sahet kaže: Pregled poruke
Nije mi jasno zašto nema opcije za zauzimanje ležećeg položaja i puzenja. Za snajperiste i mitraljesce bi to bila veoma dobra stvar. Koliko sam video nema ni mogućnosti za zadržavanje daha u momentu ispaljivanja hica.Iako je okolina razorljiva, vojnik ne može da se prilubi uza zid ili neki betonski blok, i onda pogleda iza ugla, ili ispali rafal i odmah se vrati iza zaklonjenog mesta. Ne postoji opcija za preusmeravanje na pojedinačnu i rafalnu paljbu, iako neke verzije pušaku u stvarnosti imaju ovakvu modifikaciju. Na kraju meni je lično veoma krivo zbog potcenjenosti F 2000 assault , koja je jedna sjajna evropska puška ( iz Belgije čini mi se), i čini sastavni deo svih modernih evropskih armija.
prone je izbacen zbog balansa izmedju klasa...da su ga ubacili,onda bi morali da buff-uju i assaulta,pa onda i medica,i engija...onda bi neko ponovo prednjacio...i sve tako u krug...ovako je dobro
Stara 21.5.2010, 14:38   #3399
Pjanovic
Banned

Citat:
Cofi kaže: Pregled poruke
Ti si neko CoD lover? Treba ti neki skill da ubiješ čoveka snajperom, a ne kao u CoD-u (kako reče holdoc) da skočiš sa zgrade i skineš čoveka (u letu).
A u kom FPS-u možeš to da uradiš? I da postoji ta opcija, bila bi teško izvodljiva.

Nije tragedija, nema toga ni u CoD-u (bar mislim)
Dzaba prozivas coveka, pametna pitanja postavio.
Kakve veze ima zaustavljanje daha sa pogadjanjem snajperom u skoku ?

DA, trebalo bi biti zaustavljanje daha, pa bas onda bi snajperisanje bilo teze, tim bolje po tebe koji nisi snajper, al nebitno, teze bi bilo snajperisati .

Pojedinacna i rafal, isto bi bilo DOBRO da postoji .

A sto se tice ubijanja u skoku/letu... JEL TO NEMOGUCE u stvarnosti ?
Sta ti mislis, da to moze od 10 puta 2 puta da uspe u CoD4 ?
Pa ti si lood ako ti mislis.

Ja sam bio kvaltietan CoD snajeprista, pa nikad to nisam mogao uraditi, mada realno nisam ni mnogo pokusavao. To onome ko zna, moze da uspe 1 u 30 puta...

Poslednja ispravka: DeCoy (21.5.2010 u 15:00)
Stara 21.5.2010, 15:06   #3400
Cofi
Starosedelac

Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka

Citat:
Kakve veze ima zaustavljanje daha sa pogadjanjem snajperom u skoku ?
Kažem samo da je teže ubiti snajperom čoveka u BF:BC 2 nego u CoD, a to sa skokom je bio primer.
Citat:
DA, trebalo bi biti zaustavljanje daha, pa bas onda bi snajperisanje bilo teze, tim bolje po tebe koji nisi snajper, al nebitno, teze bi bilo snajperisati .
A kako bi snajperisanje bilo teže ako bi bilo zaustavljanja daha?
Citat:
Pojedinacna i rafal, isto bi bilo DOBRO da postoji .
Ne kažem da bi bilo loše, već da nije tragedija ako nema.
Citat:
A sto se tice ubijanja u skoku/letu... JEL TO NEMOGUCE u stvarnosti ?
Moguće je, ali ako ti je lik na pola metra.
Citat:
Sta ti mislis, da to moze od 10 puta 2 puta da uspe u CoD4 ?
Pa ti si lood ako ti mislis.
Ja sam bio kvaltietan CoD snajeprista, pa nikad to nisam mogao uraditi, mada realno nisam ni mnogo pokusavao. To onome ko zna, moze da uspe 1 u 30 puta...
Ne mislim... ali sam kažeš, uspe 1 u 30 puta što je u BF nemoguće.
Cofi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
bad company, battlefield, bc2

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Company of Heroes Tales of Valor masteri Strateške igre 107 21.6.2011 18:04
Najbolja igra iz Battlefield serijala zidan grobar Akcione igre 24 29.6.2010 17:10
Company of Heroes: Opposing Fronts shimec Strateške igre 106 10.4.2009 11:25
Battlefield: Bad Company Markosam Konzole 12 24.6.2008 7:39

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 9:02.